Pomet Bölgeye Hizmet Veriyor

Güncel 25.06.2016 - 00:00, Güncelleme: 02.09.2021 - 15:40
 

Pomet Bölgeye Hizmet Veriyor

Bölgenin en büyük kesimhanesi olan Çanakkalenin Ezine ilçesi Pınarbaşı köyünde 1 milyonluk yatırımla hizmet veren Gündoğdular Pomet Kesimhane İşletmesi et ve balık kurumuna da kesim hizmeti veriyor.
750 metrekarelik kapalı alana sahip olan Avrupa Birliği standartlarındaki mezbahanede Tarım Bakanı Mehmet Daniş’in girişimiyle Çanakkale damızlık koyun keçi yetiştiricileri birliği önderliğinde, Sakarya Et Süt Kurumu ve Pomet Gündoğdular şirketi işbirliği içinde, yetiştiricilerin elinde kalan, reforme koyun ve keçiler uygun fiyattan değerlendirildi. Pomet Et Entegre tesislerinde kesimi yapılan, ve Et Süt Kurumu tarafından Sakarya’ya götürülecek etlerin ödemleri ise 7 ile 10 gün içinde üreticilerin hesabına yatırılıyor. Konuyla ilgili olarak açıklama yapan işletmenin sorumlu yöneticisi Uzman Veteriner Hekim Yusuf Eroğlu; Gündoğdular Gıda Pomet olarak, yetiştiricilerimize sunduğumuz bu hizmetten dolayı mutluyuz. Kesimler her perşembe günü yapılacaktır. Birliğe kayıtlı yetiştiricilerimiz, koyun ve keçilerini getirebilirler. Sayın bakan yardımcımız Mehmet Daniş beye, desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Hayırlı olsun.
Bölgenin en büyük kesimhanesi olan Çanakkalenin Ezine ilçesi Pınarbaşı köyünde 1 milyonluk yatırımla hizmet veren Gündoğdular Pomet Kesimhane İşletmesi et ve balık kurumuna da kesim hizmeti veriyor.

750 metrekarelik kapalı alana sahip olan Avrupa Birliği standartlarındaki mezbahanede Tarım Bakanı Mehmet Daniş’in girişimiyle Çanakkale damızlık koyun keçi yetiştiricileri birliği önderliğinde, Sakarya Et Süt Kurumu ve Pomet Gündoğdular şirketi işbirliği içinde, yetiştiricilerin elinde kalan, reforme koyun ve keçiler uygun fiyattan değerlendirildi.

Pomet Et Entegre tesislerinde kesimi yapılan, ve Et Süt Kurumu tarafından Sakarya’ya götürülecek etlerin ödemleri ise 7 ile 10 gün içinde üreticilerin hesabına yatırılıyor. Konuyla ilgili olarak açıklama yapan işletmenin sorumlu yöneticisi Uzman Veteriner Hekim Yusuf Eroğlu; Gündoğdular Gıda Pomet olarak, yetiştiricilerimize sunduğumuz bu hizmetten dolayı mutluyuz. Kesimler her perşembe günü yapılacaktır. Birliğe kayıtlı yetiştiricilerimiz, koyun ve keçilerini getirebilirler. Sayın bakan yardımcımız Mehmet Daniş beye, desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Hayırlı olsun.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.