Turan’dan Kongre Değerlendirmesi

Güncel 23.05.2016 - 00:00, Güncelleme: 02.09.2021 - 15:40
 

Turan’dan Kongre Değerlendirmesi

AK Parti Grup Başkanvekili Av. Bülent Turan Pazar günü gerçekleşen AK Parti 2. Olağanüstü Büyük Kongresi’ni değerlendirdi.
AK Parti’de makamların gelip geçici olduğunu ama davanın, partinin her zaman kalıcı olduğunu belirten Turan, “Bugün olan da budur. AK Parti, yeni bir döneme hazırlanıyor. AK Parti, 2001'de yola çıkmasından bugüne her kavşakta partiyi dönüştürmesini bildi. Kadrolarını yeniledi. Yönetim kademelerine genç kadrolar katıldı. MKYK'da, MYK'da, Grup Başkanvekilliğinde, Kabinede onlarca insan görev aldı” dedi. MAHKEME KARARLARIYLA, KASET OPERASYONLARIYLA, SİLAH TEHDİTLERİYLE KONGRE YAPILMADI AK Parti'nin siyasal kültürü, idealizmi, yönetim anlayışının kongrelerin suhulet içerisinde geçmesine imkan sağladığını belirten Turan, “Bu tarz, Türkiye siyasetine olan güveni artırıyor” dedi. Kongreyle belirlenen yeni MKYK listesini de değerlendiren Turan, “Listeye baktığımız zaman yeni MKYK listesinde kadınların ve gençlerin ağırlığını görüyoruz. Gençlik Kolları'ndan gelen birçok isim var. Bu dönüşüm, partimizin kurumsallaşması açısından oldukça önemli. Diğer partilere baktığımızda bu dönüşümü gerçekleştiremedikleri için kendi aralarında ayrılıklar yaşandığını gözlemliyoruz” dedi. AK PARTİ 2023’E HAZIRLANIYOR Yeni dönemde daha uyumlu, daha sonuç odaklı, daha dinamik bir yapıyla beraber 2023 hedeflerine giden yolda daha çok çalışacaklarını belirten Turan, “Türkiye için kongremiz hayırlı olsun. AK Parti’nin kaderiyle Türkiye’nin kaderini bir olarak görüyoruz. Bu sorumlulukla hedeflerimizden şaşmadan yolumuza devam edeceğiz” dedi. Türkiye İçin Kongremiz Hayırlı Olsun. AK Parti’nin Kaderiyle Türkiye’nin Kaderini Bir Olarak Görüyoruz. Bu Sorumlulukla Hedeflerimizden Şaşmadan Yolumuza Devam Edeceğiz.
AK Parti Grup Başkanvekili Av. Bülent Turan Pazar günü gerçekleşen AK Parti 2. Olağanüstü Büyük Kongresi’ni değerlendirdi.

AK Parti’de makamların gelip geçici olduğunu ama davanın, partinin her zaman kalıcı olduğunu belirten Turan, “Bugün olan da budur. AK Parti, yeni bir döneme hazırlanıyor. AK Parti, 2001'de yola çıkmasından bugüne her kavşakta partiyi dönüştürmesini bildi. Kadrolarını yeniledi. Yönetim kademelerine genç kadrolar katıldı. MKYK'da, MYK'da, Grup Başkanvekilliğinde, Kabinede onlarca insan görev aldı” dedi.

MAHKEME KARARLARIYLA, KASET OPERASYONLARIYLA, SİLAH TEHDİTLERİYLE KONGRE YAPILMADI

AK Parti'nin siyasal kültürü, idealizmi, yönetim anlayışının kongrelerin suhulet içerisinde geçmesine imkan sağladığını belirten Turan, “Bu tarz, Türkiye siyasetine olan güveni artırıyor” dedi. Kongreyle belirlenen yeni MKYK listesini de değerlendiren Turan, “Listeye baktığımız zaman yeni MKYK listesinde kadınların ve gençlerin ağırlığını görüyoruz. Gençlik Kolları'ndan gelen birçok isim var. Bu dönüşüm, partimizin kurumsallaşması açısından oldukça önemli. Diğer partilere baktığımızda bu dönüşümü gerçekleştiremedikleri için kendi aralarında ayrılıklar yaşandığını gözlemliyoruz” dedi.

AK PARTİ 2023’E HAZIRLANIYOR

Yeni dönemde daha uyumlu, daha sonuç odaklı, daha dinamik bir yapıyla beraber 2023 hedeflerine giden yolda daha çok çalışacaklarını belirten Turan, “Türkiye için kongremiz hayırlı olsun. AK Parti’nin kaderiyle Türkiye’nin kaderini bir olarak görüyoruz. Bu sorumlulukla hedeflerimizden şaşmadan yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Türkiye İçin Kongremiz Hayırlı Olsun. AK Parti’nin Kaderiyle Türkiye’nin Kaderini Bir Olarak Görüyoruz. Bu Sorumlulukla Hedeflerimizden Şaşmadan Yolumuza Devam Edeceğiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.