Çan Belediyesi Ulusal Bir Etkinliği Daha İmza Attı

Güncel 27.04.2016 - 00:00, Güncelleme: 02.09.2021 - 15:40
 

Çan Belediyesi Ulusal Bir Etkinliği Daha İmza Attı

Çan Belediyesi’nin öncülüğünde, 23-24 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilen 2016 Off-Road Türkiye Trial Şampiyonası iki günlük heyecanın ardından son buldu. Bu yıl Çan’da ikinci kez düzenlenen organizasyonda, izleyiciler ve bu sporun tutkunları büyük çekişmeye sahne olan yarışları, heyecan dorukta takip ettiler.
2 Gün boyunca mücadele dolu bir yarış geçiren pilotlar, hem bir ekip ruhuyla hareket edip, hem de rakiplerini her daim zorladılar. Yarışların kazanan pilot ve takımları ise şöyle: 2016 Türkiye Trial Şampiyonası 2. Ayak Çan Yarışları’nda Mobil Team'den Ertan Uçar-Mehmet Berat Atagün / Şencan Özkurt-Fuat Sarper ikilisi kazandı. Podyumun ikinci basamağında Kayalar Team’den Avni İnce/Ali Demir Ayak, Osman Balkı/Cemafer Bulut yer aldı. Aydoff Trial takımından Seda Özkutlu/ Şahhaydar Argaç, Ali Fuat Bilgin/Mehmet Emir ise podyumda 3. sıraya yerleşti. Yarışların sonunda yapılan kupa töreninde; 3.’üncü olan takım ve pilotlarına kupaları, Ana Sponsorlar adına GESTAŞ Genel Müdürü Abdullah Volkan USLU, 2.’nci olan takım ve pilotlarına kupaları, AK Parti Çan İlçe Başkanı Murat OKAN ve Biga AK Parti İlçe Başkanı Ahmet ŞAHİN, 1.’nci olan takım ve pilotlarına kupaları Çan Belediye Başkanı Dr. Abdurrahman KUZU, Çanakkale AK Parti Milletvekili Ayhan GİDER ve Çan Kaymakamı Nurettin KAKİLLİOĞLU tarafından takdim edildi. 2016 Off-Road Türkiye Trial Şampiyonası 2. ayak yarışlarının Çan’da yapılmasına öncülük eden Çan Belediye Başkanı Sayın Dr. Abdurrahman KUZU; “2 Gün boyunca Çan’da off-road etkinlikleriyle, çok farklı bir heyecan yaşadık ve bu heyecan gelecek senede devam edecek inşaAllah. Off-Road yarışlarının Çan’da gerçekleşmesinde katkıları olan, başta Gençlik ve Spor Bakanlığımıza, Çan İlçe Kaymakamlığımıza, Çan İlçe Emniyet Müdürlüğümüze, TOSFED’e, BASK’a, Kaleseramik Çanakkale Kalebodur Seramik San.A.Ş.’ye, ODAJ Enerji’ye, POWER FM’e, Başaran Organizasyon’a ve emeği geçen tüm personel arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. 2 Gün süresince bizlere muhteşem bir görsel şölen yaşatan pilotlarımızın tümüne, ayrıca bu etkinliklerin olmazsa olmazları seyircileri, Çanlı vatandaşlarımız ile Türkiye’nin dört bir yanında gelen misafirlerimize, katılımları için çok teşekkür ediyorum. Son olarak dereceye giren pilotlarımızı da kutluyorum.” şeklinde açıklamalarda bulundu.
Çan Belediyesi’nin öncülüğünde, 23-24 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilen 2016 Off-Road Türkiye Trial Şampiyonası iki günlük heyecanın ardından son buldu. Bu yıl Çan’da ikinci kez düzenlenen organizasyonda, izleyiciler ve bu sporun tutkunları büyük çekişmeye sahne olan yarışları, heyecan dorukta takip ettiler.

2 Gün boyunca mücadele dolu bir yarış geçiren pilotlar, hem bir ekip ruhuyla hareket edip, hem de rakiplerini her daim zorladılar. Yarışların kazanan pilot ve takımları ise şöyle:

2016 Türkiye Trial Şampiyonası 2. Ayak Çan Yarışları’nda Mobil Team'den Ertan Uçar-Mehmet Berat Atagün / Şencan Özkurt-Fuat Sarper ikilisi kazandı. Podyumun ikinci basamağında Kayalar Team’den Avni İnce/Ali Demir Ayak, Osman Balkı/Cemafer Bulut yer aldı. Aydoff Trial takımından Seda Özkutlu/ Şahhaydar Argaç, Ali Fuat Bilgin/Mehmet Emir ise podyumda 3. sıraya yerleşti.

Yarışların sonunda yapılan kupa töreninde; 3.’üncü olan takım ve pilotlarına kupaları, Ana Sponsorlar adına GESTAŞ Genel Müdürü Abdullah Volkan USLU, 2.’nci olan takım ve pilotlarına kupaları, AK Parti Çan İlçe Başkanı Murat OKAN ve Biga AK Parti İlçe Başkanı Ahmet ŞAHİN, 1.’nci olan takım ve pilotlarına kupaları Çan Belediye Başkanı Dr. Abdurrahman KUZU, Çanakkale AK Parti Milletvekili Ayhan GİDER ve Çan Kaymakamı Nurettin KAKİLLİOĞLU tarafından takdim edildi.

2016 Off-Road Türkiye Trial Şampiyonası 2. ayak yarışlarının Çan’da yapılmasına öncülük eden Çan Belediye Başkanı Sayın Dr. Abdurrahman KUZU; “2 Gün boyunca Çan’da off-road etkinlikleriyle, çok farklı bir heyecan yaşadık ve bu heyecan gelecek senede devam edecek inşaAllah. Off-Road yarışlarının Çan’da gerçekleşmesinde katkıları olan, başta Gençlik ve Spor Bakanlığımıza, Çan İlçe Kaymakamlığımıza, Çan İlçe Emniyet Müdürlüğümüze, TOSFED’e, BASK’a, Kaleseramik Çanakkale Kalebodur Seramik San.A.Ş.’ye, ODAJ Enerji’ye, POWER FM’e, Başaran Organizasyon’a ve emeği geçen tüm personel arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. 2 Gün süresince bizlere muhteşem bir görsel şölen yaşatan pilotlarımızın tümüne, ayrıca bu etkinliklerin olmazsa olmazları seyircileri, Çanlı vatandaşlarımız ile Türkiye’nin dört bir yanında gelen misafirlerimize, katılımları için çok teşekkür ediyorum. Son olarak dereceye giren pilotlarımızı da kutluyorum.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.