Ülgür Gökhan İddialarını İspatlamazsa...

Güncel 25.04.2016 - 00:00, Güncelleme: 02.09.2021 - 15:40
 

Ülgür Gökhan İddialarını İspatlamazsa...

AK Parti İl Başkanı Yeşim Karadağ ;Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında Çanakkale’deki kurumların AK Partili bir milletvekili tarafından dizayn edilmek istendiği,bazı bürokratların yönlendirildiği ve bu bilgilerin kendisine bizzat AK Partililer tarafından verildiğini söyleyen Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a sert sözlerle yüklendi.
Karadağ Açıklamasında;’ Geçtiğimiz hafta bir TV Programına konuk olan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın söylemlerini hayretle izledik, Ülgür Bey Çanakkale’deki kurumların AK Partili bir milletvekili tarafından dizayn edilmek istendiğini ve konu ile ilgili ev toplantılarının yapıldığı konusunda iddialarda bulunmuştur. Ülgür bey aynı zamanda bu bilgilerin kendisine AK Partililer tarafından verildiğini söylemiştir. Bende kendisine müddei iddiasını ispatla mükelleftir! diyorum.Eğer kendisi çıkıp bu iddiaları ispatlamazsa ve ona verilen bu  bilgilerin kim tarafından verildiğini açıklamazsa kendisi bu iddiaların altında kalacaktır. Ülgür Gökhan’ın söz konusu iddiaları tamamen gündem saptırmak amaçlı olup bu söylemler kamuoyunu gereksiz meşgul etmekten başka hiçbir işe yaramamaktadır. Ülgür Gökhan İlgiyi kendi üzerine çekmek istemektedir. Kendini bu şehrin hem belediye Başkanı hem CHP İl Başkanı olarak görmektedir. Ülgür Gökhan’a Tavsiyem bu ve bunun gibi söylemleri bir kenara bırakarak 21.Yüzyılda Çanakkale İli Merkez İlçe Barbaros Mahallesinde yaşanan su sıkıntısına çözüm aramasıdır. Mahallede yaşayan vatandaşlar 21.Yüzyılda hala su problemi yaşamaktadırlar. Ülgür Bey siyaseti bir tarafa bıraksın Kentin sorunlarına çözüm arasın. Hatta çözüm bulamıyorsa bize de iletsin bizde gereken ne varsa birlikte yapalım. Karadağ açıklamasının devamında bürokratların il dışından getirilmesi hususuna da değinirken ‘Bürokraside liyakat denen kavramın çok önemli olduğunu ve işini en iyi yapanın elbette diğer bürokratlardan 1 adım önde olması gerektiğini belirtti. Gerek il içinden gerek il dışından kim işini en iyi yapıyorsa, kim işinin erbabı ise göreve onun geldiğini belirten Karadağ Siyasiler olarak Bürokrasiye müdahale girişimleri olmadığını sözlerine ekledi.
AK Parti İl Başkanı Yeşim Karadağ ;Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında Çanakkale’deki kurumların AK Partili bir milletvekili tarafından dizayn edilmek istendiği,bazı bürokratların yönlendirildiği ve bu bilgilerin kendisine bizzat AK Partililer tarafından verildiğini söyleyen Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a sert sözlerle yüklendi.

Karadağ Açıklamasında;’ Geçtiğimiz hafta bir TV Programına konuk olan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın söylemlerini hayretle izledik, Ülgür Bey Çanakkale’deki kurumların AK Partili bir milletvekili tarafından dizayn edilmek istendiğini ve konu ile ilgili ev toplantılarının yapıldığı konusunda iddialarda bulunmuştur. Ülgür bey aynı zamanda bu bilgilerin kendisine AK Partililer tarafından verildiğini söylemiştir. Bende kendisine müddei iddiasını ispatla mükelleftir! diyorum.Eğer kendisi çıkıp bu iddiaları ispatlamazsa ve ona verilen bu  bilgilerin kim tarafından verildiğini açıklamazsa kendisi bu iddiaların altında kalacaktır. Ülgür Gökhan’ın söz konusu iddiaları tamamen gündem saptırmak amaçlı olup bu söylemler kamuoyunu gereksiz meşgul etmekten başka hiçbir işe yaramamaktadır. Ülgür Gökhan İlgiyi kendi üzerine çekmek istemektedir. Kendini bu şehrin hem belediye Başkanı hem CHP İl Başkanı olarak görmektedir. Ülgür Gökhan’a Tavsiyem bu ve bunun gibi söylemleri bir kenara bırakarak 21.Yüzyılda Çanakkale İli Merkez İlçe Barbaros Mahallesinde yaşanan su sıkıntısına çözüm aramasıdır. Mahallede yaşayan vatandaşlar 21.Yüzyılda hala su problemi yaşamaktadırlar. Ülgür Bey siyaseti bir tarafa bıraksın Kentin sorunlarına çözüm arasın. Hatta çözüm bulamıyorsa bize de iletsin bizde gereken ne varsa birlikte yapalım.

Karadağ açıklamasının devamında bürokratların il dışından getirilmesi hususuna da değinirken ‘Bürokraside liyakat denen kavramın çok önemli olduğunu ve işini en iyi yapanın elbette diğer bürokratlardan 1 adım önde olması gerektiğini belirtti. Gerek il içinden gerek il dışından kim işini en iyi yapıyorsa, kim işinin erbabı ise göreve onun geldiğini belirten Karadağ Siyasiler olarak Bürokrasiye müdahale girişimleri olmadığını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.