Lapsekiʹden Bir Tır Yardım

Güncel 07.02.2016 - 00:00, Güncelleme: 02.09.2021 - 15:40
 

Lapsekiʹden Bir Tır Yardım

Ensar Vakfı Lapseki Şubesi Suriye’deki Bayır Bucak Türkmenlerin için ilçeden bir tır yardım topladı.
AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan Ensar Vakfı Lapseki Şubesi'ne ve yardımda bulunan vatandaşlara teşekkür etti. Turan Çanakkale'nin mazlumlara, ihtiyaç sahiplerine yardım ederek her zaman örnek bir şehir olduğunu hatırlattı. Suriye'de iç savaşın başlangıcından bugüne milletimizin ensar ruhuyla muhacir kardeşlerine sahip çıktığını belirten Turan "Dünyada en fazla mülteciyi ülkesinde barındıran bir devletin vatandaşı olmanın gururunu yaşıyoruz" dedi.    Ensar Vakfı Lapseki Şubesi Başkanı İsmail Deveci “Lapseki halkı orak güzel bir kardeşlik örneği gösterdiğimizi düşünüyorum. Kısa bir sürede ilçemizden bir tır yardım topladık. Halkımıza çok teşekkür ediyorum. Din kardeşliği diyoruz, milliyetçilik diyoruz, azınlık hakları, islam kardeşliği diyoruz. Çok şükür bizler bunun gereğini yerine getiriyor, yanan bir coğrafyada sınavı başarıyla geçen insanların arasında bulunuyoruz” dedi.       Törene Lapseki ilçe başkanı Halil özer, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Umurbey Belediye Başkanı Sami Yavaş, Çardak Belediye Başkanı basri ulaş, Bayramiç belediye başkanı Sadettin Arslan ve çok sayıda vatandaş katıldı.  
Ensar Vakfı Lapseki Şubesi Suriye’deki Bayır Bucak Türkmenlerin için ilçeden bir tır yardım topladı.

AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan Ensar Vakfı Lapseki Şubesi'ne ve yardımda bulunan vatandaşlara teşekkür etti.

Turan Çanakkale'nin mazlumlara, ihtiyaç sahiplerine yardım ederek her zaman örnek bir şehir olduğunu hatırlattı. Suriye'de iç savaşın başlangıcından bugüne milletimizin ensar ruhuyla muhacir kardeşlerine sahip çıktığını belirten Turan "Dünyada en fazla mülteciyi ülkesinde barındıran bir devletin vatandaşı olmanın gururunu yaşıyoruz" dedi. 

 

Ensar Vakfı Lapseki Şubesi Başkanı İsmail Deveci “Lapseki halkı orak güzel bir kardeşlik örneği gösterdiğimizi düşünüyorum. Kısa bir sürede ilçemizden bir tır yardım topladık. Halkımıza çok teşekkür ediyorum. Din kardeşliği diyoruz, milliyetçilik diyoruz, azınlık hakları, islam kardeşliği diyoruz. Çok şükür bizler bunun gereğini yerine getiriyor, yanan bir coğrafyada sınavı başarıyla geçen insanların arasında bulunuyoruz” dedi.   

 

 Törene Lapseki ilçe başkanı Halil özer, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Umurbey Belediye Başkanı Sami Yavaş, Çardak Belediye Başkanı basri ulaş, Bayramiç belediye başkanı Sadettin Arslan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.