TROYPARKʹta Ramazan Bir Başka Güzel

Güncel 28.06.2015 - 00:00, Güncelleme: 02.09.2021 - 15:40
 

TROYPARKʹta Ramazan Bir Başka Güzel

Çanakkale’nin en renkli alışveriş merkezi TROYPARK tarafından organize edilen Ramazan eğlenceleri onlarca lezzetli menü hediyeleriyle beraber tüm hızıyla devam ediyor.
18  Haziran -  16 Temmuz tarihleri arasında 24 gün boyunca devam edecek Ramazan eğlencelerinin ilk günü dahi Çanakkale’liler etkinliklere yoğun ilgi gösterdi. Ramazan eğlencelerinin zengin içeriği ile Çanakkale’li çocuk ve büyüklere keyifli dakikalar yaşatan TROYPARK geleneksel Ramazan eğlencelerinin yanında yepyeni ve interaktif bir program, AVM içinde yer alan mağazaların eşsiz kampanyaları ve lezzetli menü hediyeleri ile ziyaretçilerini buluşturuyor. TROYPARK ziyaretçileri Ramazan boyunca Salı’dan Pazar gününe değin her gün 17:00 – 20-30 arasında Hacivat-Karagöz Gösterileri hayali ve canlı haliyle, Aşuk ile Maşuk, Orta Oyunu, Kukla Gösterileri, Kavuklu ile Pişekar, çeşitli maskot showları ve çocukların sevgilisi Caillou ile farklı içerikteki programları izliyorlar. Ayrıca Ramazan programlarını takip edenlerden her gün 6 şanslı kişi Kufta ve Pasaport Pizza’dan kazanacakları lezzetli “Biga Köfte” “Combo” menüler ile daha eğlenceli hale getirecekler. Ramazan boyunca iftar alışverişlerini yapan ebeveynlerin alışverişlerini rahatça yaparken çocuklarını da eğlendirebilecekleri ve geleneksel Ramazanları ve değerlerimizi hatırlayacağımız bir ortamı AVM’mizde yaratmaya çalıştık diyen TROYPARK AVM Müdürü Hakan BATU şunları da ekledi:  “Çanakkale’ lilerin alışverişleri konusundaki hassasiyet ve beklentilerini çok iyi biliyoruz. Bu nedenle Ramazan bereketi ile gelsin dedik ve eğlenceleri Ramazan’a yönelik TROYPARK kampanyaları ile birleştirdik. Şu an AVM içindeki mağazalarda gerçekten çok güzel kampanyalar devam ediyor. Bunlarla ilgili bilgiyi web sayfamız ve facebook sayfamızdan bilgi alabilirsiniz.  Yine AVM içinde yapacağınız tüm alışverişerinizde “TROYPARA” kazanabiliyorsunuz. TROYPARA’larınızı çocuk eğlence alanı FunPort’ta kullanabiliyorsunuz. Cuma- Cumartesi-Pazar dağıtılacak Pamuk Şekerlerimizden alabiliyorsunuz.”
Çanakkale’nin en renkli alışveriş merkezi TROYPARK tarafından organize edilen Ramazan eğlenceleri onlarca lezzetli menü hediyeleriyle beraber tüm hızıyla devam ediyor.

18  Haziran -  16 Temmuz tarihleri arasında 24 gün boyunca devam edecek Ramazan eğlencelerinin ilk günü dahi Çanakkale’liler etkinliklere yoğun ilgi gösterdi.

Ramazan eğlencelerinin zengin içeriği ile Çanakkale’li çocuk ve büyüklere keyifli dakikalar yaşatan TROYPARK geleneksel Ramazan eğlencelerinin yanında yepyeni ve interaktif bir program, AVM içinde yer alan mağazaların eşsiz kampanyaları ve lezzetli menü hediyeleri ile ziyaretçilerini buluşturuyor.

TROYPARK ziyaretçileri Ramazan boyunca Salı’dan Pazar gününe değin her gün 17:00 – 20-30 arasında Hacivat-Karagöz Gösterileri hayali ve canlı haliyle, Aşuk ile Maşuk, Orta Oyunu, Kukla Gösterileri, Kavuklu ile Pişekar, çeşitli maskot showları ve çocukların sevgilisi Caillou ile farklı içerikteki programları izliyorlar. Ayrıca Ramazan programlarını takip edenlerden her gün 6 şanslı kişi Kufta ve Pasaport Pizza’dan kazanacakları lezzetli “Biga Köfte” “Combo” menüler ile daha eğlenceli hale getirecekler.

Ramazan boyunca iftar alışverişlerini yapan ebeveynlerin alışverişlerini rahatça yaparken çocuklarını da eğlendirebilecekleri ve geleneksel Ramazanları ve değerlerimizi hatırlayacağımız bir ortamı AVM’mizde yaratmaya çalıştık diyen TROYPARK AVM Müdürü Hakan BATU şunları da ekledi: 

“Çanakkale’ lilerin alışverişleri konusundaki hassasiyet ve beklentilerini çok iyi biliyoruz. Bu nedenle Ramazan bereketi ile gelsin dedik ve eğlenceleri Ramazan’a yönelik TROYPARK kampanyaları ile birleştirdik. Şu an AVM içindeki mağazalarda gerçekten çok güzel kampanyalar devam ediyor. Bunlarla ilgili bilgiyi web sayfamız ve facebook sayfamızdan bilgi alabilirsiniz.  Yine AVM içinde yapacağınız tüm alışverişerinizde “TROYPARA” kazanabiliyorsunuz. TROYPARA’larınızı çocuk eğlence alanı FunPort’ta kullanabiliyorsunuz. Cuma- Cumartesi-Pazar dağıtılacak Pamuk Şekerlerimizden alabiliyorsunuz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.