Play-Out Maçları Çanakkaleʹde Oynanacak

Güncel 26.04.2015 - 00:00, Güncelleme: 02.09.2021 - 15:40
 

Play-Out Maçları Çanakkaleʹde Oynanacak

2015-16 sezonunda TB3Lʹde mücadele edecek olan takımların belli olacağı Play-Out maçları Çanakkaleʹde oynanacak TB3L Play-Out müsabakaları Çanakkale ev sahipliğinde düzenlenecek.
Gelecek sezon TB3L’de mücadele edecek olan son iki takımı belirlemek için gerçekleşecek olan Play-Outlar, 15-17 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek. Anafartalar Spor Salonu’nda oynanacak olan maçlarda TB3L’de gruplarını 11. sırada tamamlayan Kuşadası Gençlik ve Melikgazi Belediye’nin yanı sıra EBBL Final Grubu’nu üçüncü ve dördüncü sırada tamamlayan iki takım mücadele edecek. Play-Out müsabakalarını ilk iki sırada tamamlayan takımlar, 2015-16 sezonunda TB3L’de yer alacak. Konuyla ile ilgili açıklama yapan Çanakkale Basketbol İl Temsilcisi Murat Firidinoğlu, “ Çanakkale olarak bir çok organizasyona ev sahipliği yaparak yapılan büyük orginazyonlarda eksiksiz bir şekilde bitirdik. İnşallah TBL3 Lig Play-Out karşılaşmalarını da Çanakkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Çanakkale Basketbol Ailesi olarak eksiksiz bir şekilde tamamlayacağımıza inanıyorum” dedi.  
2015-16 sezonunda TB3Lʹde mücadele edecek olan takımların belli olacağı Play-Out maçları Çanakkaleʹde oynanacak TB3L Play-Out müsabakaları Çanakkale ev sahipliğinde düzenlenecek.

Gelecek sezon TB3L’de mücadele edecek olan son iki takımı belirlemek için gerçekleşecek olan Play-Outlar, 15-17 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek.

Anafartalar Spor Salonu’nda oynanacak olan maçlarda TB3L’de gruplarını 11. sırada tamamlayan Kuşadası Gençlik ve Melikgazi Belediye’nin yanı sıra EBBL Final Grubu’nu üçüncü ve dördüncü sırada tamamlayan iki takım mücadele edecek. Play-Out müsabakalarını ilk iki sırada tamamlayan takımlar, 2015-16 sezonunda TB3L’de yer alacak.

Konuyla ile ilgili açıklama yapan Çanakkale Basketbol İl Temsilcisi Murat Firidinoğlu, “ Çanakkale olarak bir çok organizasyona ev sahipliği yaparak yapılan büyük orginazyonlarda eksiksiz bir şekilde bitirdik. İnşallah TBL3 Lig Play-Out karşılaşmalarını da Çanakkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Çanakkale Basketbol Ailesi olarak eksiksiz bir şekilde tamamlayacağımıza inanıyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.