CHPʹde Derin Çatlak!

Siyaset 07.01.2019 - 00:00, Güncelleme: 02.09.2021 - 15:40
 

CHPʹde Derin Çatlak!

CHP Çanakkale Belediye Meclis üyeliğinde çatlak bir liste ortaya çıktığı iddia ediliyor.
CHP Çanakkale Belediye Meclis üyeliğinde çatlak bir liste ortaya çıktığı iddia ediliyor. Ortaya çıkan listede Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'a yakın bir kişinin 2'inci sırada yer aldığı geri kalan isimlerin ise Başkan Gökhan'ın karşısında birleştiği belirtilen Milletvekili Muharrem Erkek, İl Başkanı İsmet Güneşhan ve diğer ekibin adamları olduğu belirtiliyor. Bir süredir Çanakkale Belediye Başkanı ve yine CHP'den aday gösterilen Ülgür Gökhan'ın karşısında birleştiği iddia edilen Milletvekili Erkek, CHP İl Başkanı Güneşhan ve Remzi Yiğit arasındaki çekişme konuşuluyor. Şimdilik kapalı kapılar arkasında devam ettiği iddia edilen çekişme, belediye meclis üyeliğine yansıdığı ifade edildi. Ortaya çıkan CHP Belediye Meclisi Kontenjan listesindeki aday adayların Müdai Erdall Gezen, Mehmet İrfan Mutluay ve Handan Işın Özışık Karaman yer alıyor. Fermuar listedeki merkez belediye meclis üye aday adayları ise Süleyman Canpolat, Egemen Ergün, Ercüment Furuncu, Berkay Güzel, Deniz Karaduman, Umut Karagöz ve İbrahim Soydan'ın isimleri yer alıyor. Bu isimler içinde sadece Mehmet İrfan Mutluay'ın Gökhan'ın adamı olduğu geri kalan isimlerin ise karşısında birleştiği ifade edilen ekibin adamlardan oluştuğu ifade ediliyor. Ortaya çıkan isimler ile CHP'de belediye meclis üyeliği savaşının yaşandığı belirtiliyor.
CHP Çanakkale Belediye Meclis üyeliğinde çatlak bir liste ortaya çıktığı iddia ediliyor.

CHP Çanakkale Belediye Meclis üyeliğinde çatlak bir liste ortaya çıktığı iddia ediliyor. Ortaya çıkan listede Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'a yakın bir kişinin 2'inci sırada yer aldığı geri kalan isimlerin ise Başkan Gökhan'ın karşısında birleştiği belirtilen Milletvekili Muharrem Erkek, İl Başkanı İsmet Güneşhan ve diğer ekibin adamları olduğu belirtiliyor.

Bir süredir Çanakkale Belediye Başkanı ve yine CHP'den aday gösterilen Ülgür Gökhan'ın karşısında birleştiği iddia edilen Milletvekili Erkek, CHP İl Başkanı Güneşhan ve Remzi Yiğit arasındaki çekişme konuşuluyor. Şimdilik kapalı kapılar arkasında devam ettiği iddia edilen çekişme, belediye meclis üyeliğine yansıdığı ifade edildi. Ortaya çıkan CHP Belediye Meclisi Kontenjan listesindeki aday adayların Müdai Erdall Gezen, Mehmet İrfan Mutluay ve Handan Işın Özışık Karaman yer alıyor.

Fermuar listedeki merkez belediye meclis üye aday adayları ise Süleyman Canpolat, Egemen Ergün, Ercüment Furuncu, Berkay Güzel, Deniz Karaduman, Umut Karagöz ve İbrahim Soydan'ın isimleri yer alıyor. Bu isimler içinde sadece Mehmet İrfan Mutluay'ın Gökhan'ın adamı olduğu geri kalan isimlerin ise karşısında birleştiği ifade edilen ekibin adamlardan oluştuğu ifade ediliyor. Ortaya çıkan isimler ile CHP'de belediye meclis üyeliği savaşının yaşandığı belirtiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.