Gider’den Fetö’ye Gider

Güncel 06.08.2016 - 00:00, Güncelleme: 02.09.2021 - 15:40
 

Gider’den Fetö’ye Gider

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, İskele Meydanıʹnda demokrasi nöbeti tutan Çanakkalelilere hitap etti. Gider, Çanakkale Meydanından FETÖ terör örgütü başı Fetullah Gülen’e seslenerek; “Oradan ahkam kesiyorsun, diyorsun ki hesaplaşacağız, hesaplaşacaksan Çanakkale meydanı burada, hadi gel bekliyorum ben seni” dedi.
Böyle Bir Meziyetin Vardı, Bunu Neden Millet İçin Kullanmadın? Meydandaki coşkulu kalabalığa seslenen Gider, darbe girişimi sırasında teröristler tarafından bombalanan özel kuvvetler merkezini ziyaret ettiğini belirterek asker kıyafeti giymiş teröristlere seslenerek; “buraları bombalayan şerefsiz kandilde gidip PKK’lıyı neden bulamadı, böyle bir meziyetin vardı, bunu neden millet için kullanmadın?” diye sordu. Gider; Bu hain FETÖ/PDY güneydoğunda PKK’ya karşı kahramanca mücadele veren özel kuvvetler merkezimize saldırdı. Hainlerin kullandığı uçak, tam kalkmak üzere olan helikoptere bomba atıyor, o kadar binanın içinde 50 aslanımızın olduğu binaya bomba atıyor adeta buraları yerle bir ediyor. Sormak isterim buraları bombalayan şerefsiz kandilde gidip PKK’lıyı neden bulamadı, böyle bir meziyetin vardı, bunu neden millet için kullanmadın? Ama Baktık ki Bunlar Bizden Aldıklarını Bizimle Paylaşmıyorlar FETÖ’nün tüm toplumu adattığının altını çizen Gider; “Ne yazık ki, bunlar biz okuyor diye sevindiğimiz çocuklardı. Alnı secde gören çocuklar artık subay oluyor, müdür oluyor diye seviniyorduk, evlatlarımızdan kestiğimiz harçlıkları onlara veriyorduk, evimizde kesemediğimiz kurbanı onlara veriyorduk. Ama baktık ki bunlar bizden aldıklarını bizimle paylaşmıyorlar. Kiminle paylaşıyor, Amerika ile paylaşılıyor.” Çanakkale Meydanı Burada Hadi Gel Bekliyorum Seni FETÖ’nün Pensilvan’yadan sürekli tehditler savurmasını da eleştiren Gider; “Bunların başları Pensilvanya’da sorduk, yıllardır da soruyoruz, sen neden oradasın? Oradan ahkam kesiyorsun, diyorsun ki hesaplaşacağız, hesaplaşacaksan Çanakkale meydanı burada hadi gel bekliyorum seni, ama sen gelemezsin, çünkü sende öyle bir irade yok senin büyün iplerin Amerika’nın elinde, bütün hainlerin, teröristlerin ipleri kimin elindeyse senin de iplerin onun elinde” açıklamasında bulundu.
AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, İskele Meydanıʹnda demokrasi nöbeti tutan Çanakkalelilere hitap etti. Gider, Çanakkale Meydanından FETÖ terör örgütü başı Fetullah Gülen’e seslenerek; “Oradan ahkam kesiyorsun, diyorsun ki hesaplaşacağız, hesaplaşacaksan Çanakkale meydanı burada, hadi gel bekliyorum ben seni” dedi.

Böyle Bir Meziyetin Vardı, Bunu Neden Millet İçin Kullanmadın?

Meydandaki coşkulu kalabalığa seslenen Gider, darbe girişimi sırasında teröristler tarafından bombalanan özel kuvvetler merkezini ziyaret ettiğini belirterek asker kıyafeti giymiş teröristlere seslenerek; “buraları bombalayan şerefsiz kandilde gidip PKK’lıyı neden bulamadı, böyle bir meziyetin vardı, bunu neden millet için kullanmadın?” diye sordu. Gider; Bu hain FETÖ/PDY güneydoğunda PKK’ya karşı kahramanca mücadele veren özel kuvvetler merkezimize saldırdı. Hainlerin kullandığı uçak, tam kalkmak üzere olan helikoptere bomba atıyor, o kadar binanın içinde 50 aslanımızın olduğu binaya bomba atıyor adeta buraları yerle bir ediyor. Sormak isterim buraları bombalayan şerefsiz kandilde gidip PKK’lıyı neden bulamadı, böyle bir meziyetin vardı, bunu neden millet için kullanmadın?

Ama Baktık ki Bunlar Bizden Aldıklarını Bizimle Paylaşmıyorlar

FETÖ’nün tüm toplumu adattığının altını çizen Gider; “Ne yazık ki, bunlar biz okuyor diye sevindiğimiz çocuklardı. Alnı secde gören çocuklar artık subay oluyor, müdür oluyor diye seviniyorduk, evlatlarımızdan kestiğimiz harçlıkları onlara veriyorduk, evimizde kesemediğimiz kurbanı onlara veriyorduk. Ama baktık ki bunlar bizden aldıklarını bizimle paylaşmıyorlar. Kiminle paylaşıyor, Amerika ile paylaşılıyor.”

Çanakkale Meydanı Burada Hadi Gel Bekliyorum Seni

FETÖ’nün Pensilvan’yadan sürekli tehditler savurmasını da eleştiren Gider; “Bunların başları Pensilvanya’da sorduk, yıllardır da soruyoruz, sen neden oradasın? Oradan ahkam kesiyorsun, diyorsun ki hesaplaşacağız, hesaplaşacaksan Çanakkale meydanı burada hadi gel bekliyorum seni, ama sen gelemezsin, çünkü sende öyle bir irade yok senin büyün iplerin Amerika’nın elinde, bütün hainlerin, teröristlerin ipleri kimin elindeyse senin de iplerin onun elinde” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.