Gelecek Partisi Biga İlçe Başkanı Bozkurt Oldu

Siyaset 23.01.2023 - 12:56, Güncelleme: 23.01.2023 - 12:56
 

Gelecek Partisi Biga İlçe Başkanı Bozkurt Oldu

Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada Biga ilçe başkanlığına iş insanı Abdullah Bozkurt’un getirildiği duyuruldu.
Yetki belgesi takdim töreninde konuşan İl Başkanı Vahap Özsüer göreve gelişinin birinci yılında partinin üye sayısında %300‘e varan artış olduğunu, partiyi Türkiye’deki teşkilatlar arasında 71’inci sıradan 31’inci sıraya getirdiklerini ifade ederek şunları söyledi; “Çanakkale İl Başkanlığı görevine atanmamızın birinci yıl dönümü. Aynı zamanda Çanakkale’mizin en büyük ilçesi olan Biga’mızda görevlendirme yaptığımız bir güne denk geldi. Biga’mızı ilçe esnaflarından Abdullah Bozkurt’a emanet ediyoruz. Kendisi ilçemizde kurucu yönetim kurulu üyesi olarak görev aldıktan sonra yaşanan boşlukta partimizden kopmamış bir isim. Kendisini tebrik ediyor bu önemli görevde muvaffakiyetleri diliyorum.” Biga ilçe başkanı olarak atanan Abdullah Bozkurt ise kendisine verilen bu önemli görevi başarı ile yerine getirmek için elinden gelenin fazlasını yapacağını belirterek, “Bugün burada kuruluşundan beri emek verdiğim ve içerisinde olmaktan gurur duyduğum Gelecek Partisinin Biga ilçe başkanlığı görevini büyük bir gururla devir almaktan büyük onur duydum” ifadelerini kullandı. Yetki belgesi takdim töreninde il başkanlık kurulu üyeleri de katılım sağladı.
Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada Biga ilçe başkanlığına iş insanı Abdullah Bozkurt’un getirildiği duyuruldu.

Yetki belgesi takdim töreninde konuşan İl Başkanı Vahap Özsüer göreve gelişinin birinci yılında partinin üye sayısında %300‘e varan artış olduğunu, partiyi Türkiye’deki teşkilatlar arasında 71’inci sıradan 31’inci sıraya getirdiklerini ifade ederek şunları söyledi; “Çanakkale İl Başkanlığı görevine atanmamızın birinci yıl dönümü. Aynı zamanda Çanakkale’mizin en büyük ilçesi olan Biga’mızda görevlendirme yaptığımız bir güne denk geldi. Biga’mızı ilçe esnaflarından Abdullah Bozkurt’a emanet ediyoruz. Kendisi ilçemizde kurucu yönetim kurulu üyesi olarak görev aldıktan sonra yaşanan boşlukta partimizden kopmamış bir isim. Kendisini tebrik ediyor bu önemli görevde muvaffakiyetleri diliyorum.”
Biga ilçe başkanı olarak atanan Abdullah Bozkurt ise kendisine verilen bu önemli görevi başarı ile yerine getirmek için elinden gelenin fazlasını yapacağını belirterek, “Bugün burada kuruluşundan beri emek verdiğim ve içerisinde olmaktan gurur duyduğum Gelecek Partisinin Biga ilçe başkanlığı görevini büyük bir gururla devir almaktan büyük onur duydum” ifadelerini kullandı. Yetki belgesi takdim töreninde il başkanlık kurulu üyeleri de katılım sağladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.