Ezine TOKİ Konutlarında Isınma Sorunu Çözüldü

Güncel 12.01.2016 - 00:00, Güncelleme: 02.09.2021 - 15:40
 

Ezine TOKİ Konutlarında Isınma Sorunu Çözüldü

Dar gelirli 128 ailenin yaşadığı Ezine TOKİ konutlarında geçmiş dönem aidat borçlarından kaynaklı ısınma sorununun önüne geçildi.
AK Parti Grup Başkanvekili Av.Bülent Turan'ın girişimleriyle Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı çetin kış şartlarında ailelerin ısınma sorunu yaşamaması için geriye dönük borcun bakanlık tarafından karşılanacağını belirtti. Konu hakkında değerlendirmede bulunan Ezine Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu şunları söyledi. Babaoğlu; Ağırlıklı olarak Roman vatandaşlarımızın ikamet ettiği Ezine TOKİ konutlarında  128 muhtaç ailenin ısınma konusunda mağduriyet yaşamamaları, sağlıklı yaşam koşullarını asgari düzeyde sağlamak amacıyla milletvekilimiz, AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan gerekli görüşmeleri yapmıştı. Zor kış şartlarında kimsenin soğuktan mağduriyet yaşamaması için 105 ailenin geriye dönük ısınma giderleri olan 66.239 TL'nin Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından karşılanması uygun görülmüştür. Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan'a, bakanlık yetkililerine vatandaşlarımız adına teşekkür ediyorum. Ezine TOKİ konutlarında yaşayan hemşehrilerimize hayırlı olsun.
Dar gelirli 128 ailenin yaşadığı Ezine TOKİ konutlarında geçmiş dönem aidat borçlarından kaynaklı ısınma sorununun önüne geçildi.

AK Parti Grup Başkanvekili Av.Bülent Turan'ın girişimleriyle Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı çetin kış şartlarında ailelerin ısınma sorunu yaşamaması için geriye dönük borcun bakanlık tarafından karşılanacağını belirtti.

Konu hakkında değerlendirmede bulunan Ezine Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu şunları söyledi.

Babaoğlu;

Ağırlıklı olarak Roman vatandaşlarımızın ikamet ettiği Ezine TOKİ konutlarında  128 muhtaç ailenin ısınma konusunda mağduriyet yaşamamaları, sağlıklı yaşam koşullarını asgari düzeyde sağlamak amacıyla milletvekilimiz, AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan gerekli görüşmeleri yapmıştı.

Zor kış şartlarında kimsenin soğuktan mağduriyet yaşamaması için 105 ailenin geriye dönük ısınma giderleri olan 66.239 TL'nin Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından karşılanması uygun görülmüştür.

Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan'a, bakanlık yetkililerine vatandaşlarımız adına teşekkür ediyorum.

Ezine TOKİ konutlarında yaşayan hemşehrilerimize hayırlı olsun.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.