Dünya Denizcilik Günü Etkinliği’nde İÇDAŞ Standına Yoğun İlgi

Güncel 08.11.2016 - 00:00, Güncelleme: 02.09.2021 - 15:40
 

Dünya Denizcilik Günü Etkinliği’nde İÇDAŞ Standına Yoğun İlgi

Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen IMO Dünya Denizcilik Günü Yan Etkinliği’nde İÇDAŞ standına yoğun ilgi gösterildi. Çanakkale Piri Reis Müzesi’nde de sergilenen Piri Reis balmumu heykeli İÇDAŞ standında ziyaretçilerin ilgi odağı oldu
Başbakan Binali Yıldırım, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın açılışına katıldıkları etkinlikte yerli ve yabancı konukları ağırlandı. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından düzenlenen IMO Dünya Denizcilik Günü Yan Etkinliği Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlendi. Etkinlikte İÇDAŞ, denizcilik alanındaki faaliyetlerini ve sosyal sorumluluk projelerini sergiledi. İÇDAŞ’ın su sporlarına verdiği destekle birlikte Türk denizciliğine gösterdiği yakın ilgi ve çalışmalar ziyaretçilerin büyük beğenisini topladı. İÇDAŞ’ın tarihe belge olarak bastırdığı Ersin Kırca’nın hazırladığı “Osmanlı Belgelerinde Çanakkale Deniz Ticareti” adlı kitap ziyaretçilere “e-kitap” halinde dağıtıldı. İÇDAŞ standı IMO Dünya Denizcilik Günü Yan Etkinliği’ne katılan yabancıların da ilgi odağındaydı. Dünyaca ünlü denizcimiz Piri Reis’in örnek bir haritasını standda inceleyen yabancı konuklar, Piri Reis’in balmumu heykeli ile de hatıra çektirdiler. İÇDAŞ standını ziyaret eden Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan’a denizcilik alanındaki faaliyetler hakkında bilgi verildi. Bakan Ahmet Arslan, Piri Reis konusunda gösterilen hassasiyet için ayrıca tebrik etti. Piri Reis’in balmumu heykeli önünde fotoğraf çektirmek isteyen misafirler zaman zaman kuyrukta beklemek durumunda kaldılar.  
Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen IMO Dünya Denizcilik Günü Yan Etkinliği’nde İÇDAŞ standına yoğun ilgi gösterildi. Çanakkale Piri Reis Müzesi’nde de sergilenen Piri Reis balmumu heykeli İÇDAŞ standında ziyaretçilerin ilgi odağı oldu

Başbakan Binali Yıldırım, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın açılışına katıldıkları etkinlikte yerli ve yabancı konukları ağırlandı.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından düzenlenen IMO Dünya Denizcilik Günü Yan Etkinliği Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlendi. Etkinlikte İÇDAŞ, denizcilik alanındaki faaliyetlerini ve sosyal sorumluluk projelerini sergiledi. İÇDAŞ’ın su sporlarına verdiği destekle birlikte Türk denizciliğine gösterdiği yakın ilgi ve çalışmalar ziyaretçilerin büyük beğenisini topladı.

İÇDAŞ’ın tarihe belge olarak bastırdığı Ersin Kırca’nın hazırladığı “Osmanlı Belgelerinde Çanakkale Deniz Ticareti” adlı kitap ziyaretçilere “e-kitap” halinde dağıtıldı.

İÇDAŞ standı IMO Dünya Denizcilik Günü Yan Etkinliği’ne katılan yabancıların da ilgi odağındaydı. Dünyaca ünlü denizcimiz Piri Reis’in örnek bir haritasını standda inceleyen yabancı konuklar, Piri Reis’in balmumu heykeli ile de hatıra çektirdiler.

İÇDAŞ standını ziyaret eden Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan’a denizcilik alanındaki faaliyetler hakkında bilgi verildi. Bakan Ahmet Arslan, Piri Reis konusunda gösterilen hassasiyet için ayrıca tebrik etti. Piri Reis’in balmumu heykeli önünde fotoğraf çektirmek isteyen misafirler zaman zaman kuyrukta beklemek durumunda kaldılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.