Diş hekimliği Fakültesi 4 ve 5. Sınıflar yüz yüze eğim alacak

Eğitim 01.03.2023 - 17:03, Güncelleme: 01.03.2023 - 17:03
 

Diş hekimliği Fakültesi 4 ve 5. Sınıflar yüz yüze eğim alacak

YÖK’ün üniversitelerin 20 Şubat’tan itibaren uzaktan eğitime geçme kararı almasının ardından Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Senatosu hangi alanların yüz yüze eğitime vereceği ve hangi bölümlerin uzaktan eğitimle devam edeceğini kararlaştırmıştı.
YÖK’ün üniversitelerin 20 Şubat’tan itibaren uzaktan eğitime geçme kararı almasının ardından Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Senatosu hangi alanların yüz yüze eğitime vereceği ve hangi bölümlerin uzaktan eğitimle devam edeceğini kararlaştırmıştı. İlk kararda Diş Hekimliği Fakültesi’nin 3., 4. ve 5’inci sınıfların yüz yüze eğitim alacağını kararlaştırmıştı. Bu karar değiştirilerek sadece 4. ve 5. Sınıfların yüz yüze eğitim alması şeklinde düzenleme yapıldı. Buna ek olarak yeni düzeltmeler de yapıldı. Kahramanmaraş merkezli depremde Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep, Malatya, Diyarbakır, Kilis, Şanlıurfa, Adıyaman, Osmaniye, Adana, Elazığ ve Sivas’ın Gürün İlçesi) depremden büyük zararlar gördü. Son rakamlara göre 40 bin civarında vatandaşın hayatını kaybettiği deprem ülkeyi yasa boğdu. Deprem, aynı zamanda 15 milyon civarında insanın hayatını etkiledi. Depremden kötü etkilenen alanlardan biri de eğitim oldu. Deprem nedeniyle eğitim-öğretim süreci ile ilgili Yükseköğretim Kurulu (YÖK) aldığı son kararla üniversitelerin uzaktan eğitim vermesine karar vermişti. Bu karar doğrultusunda ÇOMÜ Senatosu da toplandı ve Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında hangi bölümlerin yüz yüze eğitim alacağı hangi bölümlerin uzaktan eğitim göreceğini açıkladı.
YÖK’ün üniversitelerin 20 Şubat’tan itibaren uzaktan eğitime geçme kararı almasının ardından Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Senatosu hangi alanların yüz yüze eğitime vereceği ve hangi bölümlerin uzaktan eğitimle devam edeceğini kararlaştırmıştı.

YÖK’ün üniversitelerin 20 Şubat’tan itibaren uzaktan eğitime geçme kararı almasının ardından Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Senatosu hangi alanların yüz yüze eğitime vereceği ve hangi bölümlerin uzaktan eğitimle devam edeceğini kararlaştırmıştı. İlk kararda Diş Hekimliği Fakültesi’nin 3., 4. ve 5’inci sınıfların yüz yüze eğitim alacağını kararlaştırmıştı. Bu karar değiştirilerek sadece 4. ve 5. Sınıfların yüz yüze eğitim alması şeklinde düzenleme yapıldı. Buna ek olarak yeni düzeltmeler de yapıldı.
Kahramanmaraş merkezli depremde Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep, Malatya, Diyarbakır, Kilis, Şanlıurfa, Adıyaman, Osmaniye, Adana, Elazığ ve Sivas’ın Gürün İlçesi) depremden büyük zararlar gördü. Son rakamlara göre 40 bin civarında vatandaşın hayatını kaybettiği deprem ülkeyi yasa boğdu. Deprem, aynı zamanda 15 milyon civarında insanın hayatını etkiledi. Depremden kötü etkilenen alanlardan biri de eğitim oldu. Deprem nedeniyle eğitim-öğretim süreci ile ilgili Yükseköğretim Kurulu (YÖK) aldığı son kararla üniversitelerin uzaktan eğitim vermesine karar vermişti. Bu karar doğrultusunda ÇOMÜ Senatosu da toplandı ve Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında hangi bölümlerin yüz yüze eğitim alacağı hangi bölümlerin uzaktan eğitim göreceğini açıkladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.