DEVA Partisi İl Başkanı Kavut oldu

Siyaset 22.08.2023 - 12:33, Güncelleme: 22.08.2023 - 12:33
 

DEVA Partisi İl Başkanı Kavut oldu

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) İl Başkanı Berkan Karaca’nın istifasının ardından il başkanlığına Kemal Kavut getirildi.
Kısa süre önce yapılan gelen seçimlerden sonra muhalefet partilerinde taşlar yerinden oynamaya devam ediyor. Bazı partilerde olduğu gibi DEVA Partisi’nde de değişim oldu. DEVA Partisi Çanakkale İl Başkanlığı görevini yürüten Berkan Karaca, istifasının ardından seçim sonuçlarına göre tekrar göreve gelmişti. Ancak son dönemde yaşanan gelişmelerle birlikte Karaca, il başkanlığı görevinden tekrar çekildi. DEVA Partisi'nin kuruluşundan bu yana partinin faaliyetlerine aktif olarak katkı sunan ve Berkan Karaca’nın ekibinden yer alan Kemal Kavut, Çanakkale İl Başkanlığı'na atandı. Kemal Kavut kendi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Kuruluşundan bu yana mensubu olduğum Demokrasi ve Atılım Partisi'nin, Genel Başkanı Sn. Ali Babacan ve GMYK üyelerine; tarafıma Çanakkale İl Başkanlığı görevini tevdi etmeleri nedeniyle teşekkür ederim.  Adalet, ehliyet, liyakat anlayışından dolayı siyasete başladığım DEVA Partisi'nde, İl Başkanlığım boyunca tüm arkadaşlarımızı aynı değerlerle kucaklayacağım. Deva Partisine emek veren; gönüllümüz, üyemiz veya teşkilat mensubu arkadaşlarımızın emeğini zayi etmeden haklarını teslim edeceğiz. Ülkemizin, Genel Başkanımız Sn. Ali Babacan liderliğindeki dürüst ve liyakat sahibi DEVA kadrolarına olan ihtiyacı her geçen gün daha da artarken, yorulmadan yürümeye kararlı olduğumuz bu yolun Çanakkale'miz ve ülkemiz için hayırlı olmasını dilerim. Çanakkale Deva Ailesi'ne hayırlı olsun” ifadeleri kullanıldı. Öte yandan Kavut’un il başkanı olmasına bazı DEVA Partililerin de hoş karşılamadığı belirtiliyor.
Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) İl Başkanı Berkan Karaca’nın istifasının ardından il başkanlığına Kemal Kavut getirildi.

Kısa süre önce yapılan gelen seçimlerden sonra muhalefet partilerinde taşlar yerinden oynamaya devam ediyor. Bazı partilerde olduğu gibi DEVA Partisi’nde de değişim oldu. DEVA Partisi Çanakkale İl Başkanlığı görevini yürüten Berkan Karaca, istifasının ardından seçim sonuçlarına göre tekrar göreve gelmişti. Ancak son dönemde yaşanan gelişmelerle birlikte Karaca, il başkanlığı görevinden tekrar çekildi.
DEVA Partisi'nin kuruluşundan bu yana partinin faaliyetlerine aktif olarak katkı sunan ve Berkan Karaca’nın ekibinden yer alan Kemal Kavut, Çanakkale İl Başkanlığı'na atandı. Kemal Kavut kendi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Kuruluşundan bu yana mensubu olduğum Demokrasi ve Atılım Partisi'nin, Genel Başkanı Sn. Ali Babacan ve GMYK üyelerine; tarafıma Çanakkale İl Başkanlığı görevini tevdi etmeleri nedeniyle teşekkür ederim.  Adalet, ehliyet, liyakat anlayışından dolayı siyasete başladığım DEVA Partisi'nde, İl Başkanlığım boyunca tüm arkadaşlarımızı aynı değerlerle kucaklayacağım. Deva Partisine emek veren; gönüllümüz, üyemiz veya teşkilat mensubu arkadaşlarımızın emeğini zayi etmeden haklarını teslim edeceğiz. Ülkemizin, Genel Başkanımız Sn. Ali Babacan liderliğindeki dürüst ve liyakat sahibi DEVA kadrolarına olan ihtiyacı her geçen gün daha da artarken, yorulmadan yürümeye kararlı olduğumuz bu yolun Çanakkale'miz ve ülkemiz için hayırlı olmasını dilerim. Çanakkale Deva Ailesi'ne hayırlı olsun” ifadeleri kullanıldı.
Öte yandan Kavut’un il başkanı olmasına bazı DEVA Partililerin de hoş karşılamadığı belirtiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.