ÇTSOʹdan Nefes Aldıracak Kredi

Güncel 13.12.2016 - 00:00, Güncelleme: 02.09.2021 - 15:40
 

ÇTSOʹdan Nefes Aldıracak Kredi

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) üyelerine, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) katkıları ile nefes kredisi kampanyası başladı.
ÇTSO yönetim kurulundan yapılan açıklamada kredi kullanımyla ilgil olarak şu bilgilere yer verildi; TOBB , Kredi Garanti Fonu’nun desteği ile Ziraat Bankası ve Denizbank ile anlaştı. Odamızın aktardığı kaynak ile 5.000.000 TL, TOBB tarafından Odamız için aktarılan kaynak ile de 4.800.000 TL olmak üzere KOBİ niteliğindeki üyelerimiz için toplamda 9.800.000 TL tutarında kredi kullanmalarına imkan veren kaynak yaratılmış oldu. KOBİ niteliğindeki üyelerimiz yıllık % 9,90 ( aylık 0,825 ) faiz oranı ile 12 ay (eşit taksitli ) vadeli TOBB Nefes Kredisinden yararlanabilecek. TOBB Nefes Kredisinde Kredi Garanti Fonu KOBİ’lere % 85 oranında kefalet sağlayacak. Krediden faydalanmak isteyen üyelerimiz Odamızdan “TOBB Nefes Kredisi Başvurusu” için faaliyet belgesi alarak Ziraat Bankası veya Denizbank’a müracaat edecek. Başvuruda , bankaların 250 TL dosya masrafı ve Hazine Müsteşarlığının kefalet başvuru bedeli ve komisyonu dışında KOBİ’lerden herhangi bir masraf ve komisyon talep edilmeyecektir. Bankalar ve Kredi Garanti Fonu  üyemizin krediye uygunluğunu değerlendirecek ve değerlendirme olumlu sonuçlanır ise kredi kullandıracak. Kaynağı tabana yaymak amacı ile kredi üst limiti Odamızca 50.000,00 TL olarak belirlenmiş olup ticari nakdi kredidir. Bireysel amaçla ve bankaların daha önce kullandırdığı kredilerin kapaması için  kullandırılamayacaktır. Nefes Kredisi Projesinin hayırlı ve üyelerimize nefes olmasını  diliyoruz. Saygılarımızla,”
Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) üyelerine, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) katkıları ile nefes kredisi kampanyası başladı.

ÇTSO yönetim kurulundan yapılan açıklamada kredi kullanımyla ilgil olarak şu bilgilere yer verildi; TOBB , Kredi Garanti Fonu’nun desteği ile Ziraat Bankası ve Denizbank ile anlaştı. Odamızın aktardığı kaynak ile 5.000.000 TL, TOBB tarafından Odamız için aktarılan kaynak ile de 4.800.000 TL olmak üzere KOBİ niteliğindeki üyelerimiz için toplamda 9.800.000 TL tutarında kredi kullanmalarına imkan veren kaynak yaratılmış oldu.

KOBİ niteliğindeki üyelerimiz yıllık % 9,90 ( aylık 0,825 ) faiz oranı ile 12 ay (eşit taksitli ) vadeli TOBB Nefes Kredisinden yararlanabilecek. TOBB Nefes Kredisinde Kredi Garanti Fonu KOBİ’lere % 85 oranında kefalet sağlayacak. Krediden faydalanmak isteyen üyelerimiz Odamızdan “TOBB Nefes Kredisi Başvurusu” için faaliyet belgesi alarak Ziraat Bankası veya Denizbank’a müracaat edecek. Başvuruda , bankaların 250 TL dosya masrafı ve Hazine Müsteşarlığının kefalet başvuru bedeli ve komisyonu dışında KOBİ’lerden herhangi bir masraf ve komisyon talep edilmeyecektir.

Bankalar ve Kredi Garanti Fonu  üyemizin krediye uygunluğunu değerlendirecek ve değerlendirme olumlu sonuçlanır ise kredi kullandıracak.

Kaynağı tabana yaymak amacı ile kredi üst limiti Odamızca 50.000,00 TL olarak belirlenmiş olup ticari nakdi kredidir. Bireysel amaçla ve bankaların daha önce kullandırdığı kredilerin kapaması için  kullandırılamayacaktır.

Nefes Kredisi Projesinin hayırlı ve üyelerimize nefes olmasını  diliyoruz.

Saygılarımızla,”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.