ÇTSO Üyelerine düşük faizli kefilsiz kredi imkanı

Güncel 29.11.2015 - 00:00, Güncelleme: 02.09.2021 - 15:40
 

ÇTSO Üyelerine düşük faizli kefilsiz kredi imkanı

“Tıkanan damarlar varsa bu damarı açmak üzere buradayız” ÇTSO Meclis toplantısına davetli olarak katılan Türkiye Halk Bankası Bölge Koordinatörü Ali Gital “Çanakkale Halk Bankası olarak yatırım ve girişimci dost ve kardeşlerimizin her zaman yanında olduklarını, toplantıya Bölge Pazarlama Müdürü ile Çanakkale il genelinde hizmet veren bütün şube müdürleriyle birlikte geldiklerini, burada hep birlikte varsa sorunları ve çözüm yolları aramak istediklerini, tıkanan damarlar varsa bu damarların açmak üzere buradayız” Gital Halk Bankası olarak Çanakkale ve Balıkesir illerinde 27 şubemizde toplam 2 milyar TL. civarında bir mevduata sahip oldukları ve bu mevduatın ise tamamının kredi olarak tekrar girişimci ve sanayiciye geri döndüğünü, topladıkları hiçbir paranın kendilerinde kalmadığını ifade etti. Gital, Çanakkale bölgesinde 15 şube ile hizmet verdiklerini, 600 bin TL. civarında kredi, 345 bin TL. KOBİ kredisi kullandırdıklarını bu karşın 540 bin TL. mevduat topladıklarını,  Bankanın Çanakkale’de %14’lük mevduat oranına, kredilerde ise %13,15’e sahip olarak Türkiye ortalaması olan %8-9 bandının 4-5 puan üzerinde işlem hacmine sahip olduklarını sözlerine ekledi.  “ÇTSO Üyelerine düşük faizli kefilsiz kredi imkanı” Bölge koordinatörü Gital konuşmasının sonunda, “Bölge Müdürlüğü limitleri dahilinde kalan 250 bin TL.’ye kadar talep edilecek krediler için cari faizin altın tek imza ile kredibilitesi uygun olan tüm üyelere kredi imkanı sağlayacağız”  müjdesini vererek sözlerine son verdi.

“Tıkanan damarlar varsa bu damarı açmak üzere buradayız”

ÇTSO Meclis toplantısına davetli olarak katılan Türkiye Halk Bankası Bölge Koordinatörü Ali Gital “Çanakkale Halk Bankası olarak yatırım ve girişimci dost ve kardeşlerimizin her zaman yanında olduklarını, toplantıya Bölge Pazarlama Müdürü ile Çanakkale il genelinde hizmet veren bütün şube müdürleriyle birlikte geldiklerini, burada hep birlikte varsa sorunları ve çözüm yolları aramak istediklerini, tıkanan damarlar varsa bu damarların açmak üzere buradayız”

Gital Halk Bankası olarak Çanakkale ve Balıkesir illerinde 27 şubemizde toplam 2 milyar TL. civarında bir mevduata sahip oldukları ve bu mevduatın ise tamamının kredi olarak tekrar girişimci ve sanayiciye geri döndüğünü, topladıkları hiçbir paranın kendilerinde kalmadığını ifade etti.

Gital, Çanakkale bölgesinde 15 şube ile hizmet verdiklerini, 600 bin TL. civarında kredi, 345 bin TL. KOBİ kredisi kullandırdıklarını bu karşın 540 bin TL. mevduat topladıklarını,  Bankanın Çanakkale’de %14’lük mevduat oranına, kredilerde ise %13,15’e sahip olarak Türkiye ortalaması olan %8-9 bandının 4-5 puan üzerinde işlem hacmine sahip olduklarını sözlerine ekledi. 

“ÇTSO Üyelerine düşük faizli kefilsiz kredi imkanı”

Bölge koordinatörü Gital konuşmasının sonunda, “Bölge Müdürlüğü limitleri dahilinde kalan 250 bin TL.’ye kadar talep edilecek krediler için cari faizin altın tek imza ile kredibilitesi uygun olan tüm üyelere kredi imkanı sağlayacağız”  müjdesini vererek sözlerine son verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.