Çocukların İftar Sevinci

Güncel 22.06.2016 - 00:00, Güncelleme: 02.09.2021 - 15:40
 

Çocukların İftar Sevinci

Bayramiç Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen çocuk iftarında bu yıl 1500 çocuk aynı anda iftar yaptı.
Belediye önünde gerçekleştirilen  iftar yemeğinde Başkan Sadettin ARSLAN çocuklarla yakından ilgilendi. İftar yemeğinden sonra Yıldırım AKBULUT meydanında çocuklara yönelik eğlence programı yapıldı. Hacivat, Karagöz gösterisi, İlüzyon gösterisi, Ateşbaz, Tahta Bacak, Tek teker, Akrobasi gösterisi ve Palyaçoların yer aldığı gecede tüm çocuk ve yetişkinler neşeli bir Ramazan akşamı daha geçirdiler. Programa katılanlar bu geceyi düzenlediği için Belediye Başkanı Sadettin ARSLAN´a teşekkür ettiklerini belirttiler. Programda coşkulu kalabalığa hitaben bir konuşma yapan Belediye Başkanı Sadettin ARSLAN, iftar yemeğine ve çocuk eğlence programına katılan çocuklara ve ailelerine teşekkür etti. ARSLAN, Ramazan ayı içerisinde düzenledikleri etkinlikler arasında kendileri için çok özel bir anlamı olan Çocuk İftarını üç yıldan beri düzenlediklerini söyledi. Belediye Başkanı Sadettin ARSLAN " Sizler bizlerin geleceğimizsiniz, çocuklarla ilgili etkinliklere devam edeceğiz. İnşallah yeni etkinlik ve projelerle bundan sonrada birlikte olacağız.  " dedi.
Bayramiç Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen çocuk iftarında bu yıl 1500 çocuk aynı anda iftar yaptı.

Belediye önünde gerçekleştirilen  iftar yemeğinde Başkan Sadettin ARSLAN çocuklarla yakından ilgilendi. İftar yemeğinden sonra Yıldırım AKBULUT meydanında çocuklara yönelik eğlence programı yapıldı. Hacivat, Karagöz gösterisi, İlüzyon gösterisi, Ateşbaz, Tahta Bacak, Tek teker, Akrobasi gösterisi ve Palyaçoların yer aldığı gecede tüm çocuk ve yetişkinler neşeli bir Ramazan akşamı daha geçirdiler. Programa katılanlar bu geceyi düzenlediği için Belediye Başkanı Sadettin ARSLAN´a teşekkür ettiklerini belirttiler.

Programda coşkulu kalabalığa hitaben bir konuşma yapan Belediye Başkanı Sadettin ARSLAN, iftar yemeğine ve çocuk eğlence programına katılan çocuklara ve ailelerine teşekkür etti. ARSLAN, Ramazan ayı içerisinde düzenledikleri etkinlikler arasında kendileri için çok özel bir anlamı olan Çocuk İftarını üç yıldan beri düzenlediklerini söyledi. Belediye Başkanı Sadettin ARSLAN " Sizler bizlerin geleceğimizsiniz, çocuklarla ilgili etkinliklere devam edeceğiz. İnşallah yeni etkinlik ve projelerle bundan sonrada birlikte olacağız.  " dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.