CHP’li Muharrem Erkek’e Tepkiler Çığ Gibi

Siyaset 31.05.2023 - 19:00, Güncelleme: 31.05.2023 - 19:00
 

CHP’li Muharrem Erkek’e Tepkiler Çığ Gibi

Seçim hezimetinin ardından istifa etmesi beklenen Kemal Kılıçdaroğlu ve ekibinin mutluluk pozları vatandaşı çileden çıkardı. CHP’li Muharrem Erkek, Kemal Kılıçdaroğlu ile fotoğrafını ‘Hak Hukuk Adalet!’ sloganıyla paylaştı. Erkek tepkiler üzerine paylaşımı kaldırdı. Erkek’in paylaşımına yapılan, “Kalbini korkularla doldurduğunuz insanlar üzüntü ve karamsarlık içindeyken sizin bunu göremiyor oluşunuz peşinize takılan umutla çabalayan bizlerin körlüğü belli ki siz kaybetmemişsiniz. Sizler için biraz onur dilerim” yorumu dikkat çekti.
Seçim sonuçları CHP’de değişim sesleri yükselirken, CHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek’ten dikkat çeken bir paylaşım geldi. Twitter hesabından Kemal Kılıçdaroğlu ile fotoğrafını paylaşan Erkek paylaşımına şu notu düştü: ‘Hak Hukuk Adalet!’ Erkek daha sonra paylaşımı silerek şöyle yazdı: “Genel Başkanımıza sevgi ve saygımı gösteren ESKİ bir fotoğraf paylaşımım ‘YENİ bir fotoğraf’ algısıyla farklı tepkilere neden oldu. Bu nedenle kaldırdım. Hakaret içermeyen eleştirileri de dikkate aldığımızı bilin isterim.” Vatandaşlar, o paylaşıma tepki gösterdi. İşte sosyal medya kullanıcılarından gelen bazı tepki mesajları: @SedefErken Eleştirileri hiçbir zaman dikkate almadınız, hatta hakaretleri her zaman daha dikkatle izlediniz. Parti politikanız hakaretlere cevap yetiştirmenin gelen toplara vurmanın ötesine bile geçmedi. Hepiniz tadında bıraksanız diyeceğiz ama onu da yapmayacağınızı şimdiden öngörmek zor değil. 6 dönemdir vekillik yapanı 7.kez seçtiniz şimdi grup başkan vekilliği bile yapmam diyormuş. O zaman neden mecliste bu insanlar? Şaka gibisiniz. @BaroGibi Tam olarak hangi eleştiriyi bugüne kadar dikkate aldınız ki, bundan sonra neyi dikkate alacaksınız? Kılıçdaroğlu ile yerel seçimlere girdiğiniz takdirde, yerel seçimleri kaybedilmiş bilin. İnsanlar tepki oyu verecek, eldeki Büyükşehirlerden de olacaksınız. @umitpolatsaw Kalbini korkularla doldurduğunuz insanlar üzüntü ve karamsarlık içindeyken sizin bunu göremiyor oluşunuz peşinize takılan umutla çabalayan bizlerin körlüğü belli ki siz kaybetmemişsiniz. Sizler için biraz onur dilerim. @dyGaffaroglu Dayı ohh vekilliği kaptın. Maaş ikramiye garanti. 2 gündür eşim üzülmekten bitap düştü. Siz güler yüzlü fotoğraflarınızla ortalığı şenlendirdiniz. Bakın mart ayı geliyor seçim geliyor. O zaman görüşeceğiz o gülüşmelerin hesabını soracağız size . Unutmayın son gülen iyi güler !! @gizmirel Ölü taklidi yapmayı bırakın! Ülkemizin geleceğiyle, çocuklarımızın geleceğiyle oynamak bu kadar kolay mı? Onurlu olun, onurlu! Bırakın yakamızı, bırakın ümitlerimizi öldürmeyi, çekin medyadan algıcı kuklalarınızı! Yeter kardeşim, karşılığınız yok!  Muharrem Erkek’e tepki gösterenler arasında sosyal medya fenomeni Jahrein de vardı. Jahrein’in paylaşımı şöyle: @jahreindota Neyi kutluyorsunuz lan siz? Pişmiş kelleler. Yüzlerce mesaj aldım gençlerden. Ülkeden nasıl kaçarım? Hayatım bitti. Şeriat mı gelecek? İntihar edeceğim hakkını helal et diye. Referandumdu, domuz bağıydı, son seçimdi diye anksiyete hastası ettiniz gençleri. ŞEREFSİZLER!
Seçim hezimetinin ardından istifa etmesi beklenen Kemal Kılıçdaroğlu ve ekibinin mutluluk pozları vatandaşı çileden çıkardı. CHP’li Muharrem Erkek, Kemal Kılıçdaroğlu ile fotoğrafını ‘Hak Hukuk Adalet!’ sloganıyla paylaştı. Erkek tepkiler üzerine paylaşımı kaldırdı. Erkek’in paylaşımına yapılan, “Kalbini korkularla doldurduğunuz insanlar üzüntü ve karamsarlık içindeyken sizin bunu göremiyor oluşunuz peşinize takılan umutla çabalayan bizlerin körlüğü belli ki siz kaybetmemişsiniz. Sizler için biraz onur dilerim” yorumu dikkat çekti.

Seçim sonuçları CHP’de değişim sesleri yükselirken, CHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek’ten dikkat çeken bir paylaşım geldi. Twitter hesabından Kemal Kılıçdaroğlu ile fotoğrafını paylaşan Erkek paylaşımına şu notu düştü: ‘Hak Hukuk Adalet!’

Erkek daha sonra paylaşımı silerek şöyle yazdı: “Genel Başkanımıza sevgi ve saygımı gösteren ESKİ bir fotoğraf paylaşımım ‘YENİ bir fotoğraf’ algısıyla farklı tepkilere neden oldu. Bu nedenle kaldırdım. Hakaret içermeyen eleştirileri de dikkate aldığımızı bilin isterim.”

Vatandaşlar, o paylaşıma tepki gösterdi. İşte sosyal medya kullanıcılarından gelen bazı tepki mesajları:

@SedefErken

Eleştirileri hiçbir zaman dikkate almadınız, hatta hakaretleri her zaman daha dikkatle izlediniz. Parti politikanız hakaretlere cevap yetiştirmenin gelen toplara vurmanın ötesine bile geçmedi. Hepiniz tadında bıraksanız diyeceğiz ama onu da yapmayacağınızı şimdiden öngörmek zor değil. 6 dönemdir vekillik yapanı 7.kez seçtiniz şimdi grup başkan vekilliği bile yapmam diyormuş. O zaman neden mecliste bu insanlar? Şaka gibisiniz.

@BaroGibi

Tam olarak hangi eleştiriyi bugüne kadar dikkate aldınız ki, bundan sonra neyi dikkate alacaksınız? Kılıçdaroğlu ile yerel seçimlere girdiğiniz takdirde, yerel seçimleri kaybedilmiş bilin. İnsanlar tepki oyu verecek, eldeki Büyükşehirlerden de olacaksınız.

@umitpolatsaw

Kalbini korkularla doldurduğunuz insanlar üzüntü ve karamsarlık içindeyken sizin bunu göremiyor oluşunuz peşinize takılan umutla çabalayan bizlerin körlüğü belli ki siz kaybetmemişsiniz. Sizler için biraz onur dilerim.

@dyGaffaroglu

Dayı ohh vekilliği kaptın. Maaş ikramiye garanti. 2 gündür eşim üzülmekten bitap düştü. Siz güler yüzlü fotoğraflarınızla ortalığı şenlendirdiniz. Bakın mart ayı geliyor seçim geliyor. O zaman görüşeceğiz o gülüşmelerin hesabını soracağız size . Unutmayın son gülen iyi güler !!

@gizmirel

Ölü taklidi yapmayı bırakın! Ülkemizin geleceğiyle, çocuklarımızın geleceğiyle oynamak bu kadar kolay mı? Onurlu olun, onurlu! Bırakın yakamızı, bırakın ümitlerimizi öldürmeyi, çekin medyadan algıcı kuklalarınızı! Yeter kardeşim, karşılığınız yok! 

Muharrem Erkek’e tepki gösterenler arasında sosyal medya fenomeni Jahrein de vardı.

Jahrein’in paylaşımı şöyle:

@jahreindota

Neyi kutluyorsunuz lan siz? Pişmiş kelleler. Yüzlerce mesaj aldım gençlerden. Ülkeden nasıl kaçarım? Hayatım bitti. Şeriat mı gelecek? İntihar edeceğim hakkını helal et diye. Referandumdu, domuz bağıydı, son seçimdi diye anksiyete hastası ettiniz gençleri. ŞEREFSİZLER!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.