CHP'li Erdal Gezen, Çanakkale Belediye Başkanlığı İçin Aday Adayı Oldu

Siyaset 13.11.2023 - 14:55, Güncelleme: 13.11.2023 - 14:55
 

CHP'li Erdal Gezen, Çanakkale Belediye Başkanlığı İçin Aday Adayı Oldu

CHP Grup Başkan Vekili Erdal Gezen, Belediye Başkanlığı İçin Tecrübesini ve Sosyal Demokrat İlkelerini Öne Çıkararak Adaylığını Açıkladı.
Belediye Başkanlığa Adayım Çanakkale Belediye Meclis Üyesi ve CHP Grup Başkan Vekili Erdal Gezen, CHP’den belediye başkan aday adayı olduğunu açıkladı. Erdal Gezen, yaklaşık beş yıllık süreçte belediye meclis üyeliği ve CHP Grup Başkan Vekilliği görevlerini en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştığını vurgulayarak, partisinin sosyal demokrat ilkelerine bağlılığını ve Cumhuriyet Halk Partisi'ne duyduğu güveni dile getirdi. Ayrıca, avukat ve hukukçu olmasının yararlarını öne çıkaran Gezen, bu süreçte edindiği bilgi ve tecrübeyi vurguladı. Çanakkale Belediye Meclis Üyesi ve CHP Grup Başkan Vekili Erdal Gezen, CHP'den Çanakkale Belediye Başkan aday adaylığını resmi olarak açıkladı. Gezen'in başvurusu sırasında Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan da destek verdi. Gezen, CHP Merkez İlçe Başkanlığı'nda yaptığı açıklamada, Cumhuriyet Halk Partisi ailesi olarak bir araya gelerek, partinin olağan kurultayını gerçekleştireceklerini belirtti. Gezen, kurultayın başarısının CHP'nin yerel seçimlerde başarılı olmasına katkı sağlayacağına inandığını ifade etti. Erdal Gezen, yaklaşık beş yıllık süreçte belediye meclis üyeliği ve CHP Grup Başkan Vekilliği görevlerini en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştığını vurgulayarak, partisinin sosyal demokrat ilkelerine bağlılığını ve Cumhuriyet Halk Partisi'ne duyduğu güveni dile getirdi. Ayrıca, avukat ve hukukçu olmasının yararlarını öne çıkaran Gezen, bu süreçte edindiği bilgi ve tecrübeyi vurguladı. Gezen, Çanakkale'nin yaşanabilir bir kent olduğunu belirterek, sosyal demokrat belediyecilik ilkelerine bağlı kalarak, çocuklar, gençler, kadınlar, engelliler, emekliler ve yaşlılar gibi her kesimin önceliği olacağını ifade etti. Yönetim anlayışlarında katılımcılık, saydamlık, hesap verebilirlik, bütçe denkliği ve bilimsel yaklaşımlara vurgu yaparak, projelerini üniversiteler ve sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği içinde geliştireceklerini söyledi. Gezen, aday adaylığını açıklarken, Çanakkale halkının beklentilerini ön planda tutacaklarını ve projelerini ortak aklın bir ürünü olarak sunacaklarını belirtti. Kentin turizm, sanat ve kültür alanlarındaki gelişimine destek olacaklarını, halkın beklentilerini ivedi bir şekilde gidermeye yönelik çalışmalar yapacaklarını ifade etti. Ayrıca, Çanakkale'nin deprem ve iklim krizi gibi doğal afetlere karşı hazırlıklı bir kent olması için alınacak önlemleri güçlendireceklerini vurguladı.
CHP Grup Başkan Vekili Erdal Gezen, Belediye Başkanlığı İçin Tecrübesini ve Sosyal Demokrat İlkelerini Öne Çıkararak Adaylığını Açıkladı.

Belediye Başkanlığa Adayım Çanakkale Belediye Meclis Üyesi ve CHP Grup Başkan Vekili Erdal Gezen, CHP’den belediye başkan aday adayı olduğunu açıkladı. Erdal Gezen, yaklaşık beş yıllık süreçte belediye meclis üyeliği ve CHP Grup Başkan Vekilliği görevlerini en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştığını vurgulayarak, partisinin sosyal demokrat ilkelerine bağlılığını ve Cumhuriyet Halk Partisi'ne duyduğu güveni dile getirdi. Ayrıca, avukat ve hukukçu olmasının yararlarını öne çıkaran Gezen, bu süreçte edindiği bilgi ve tecrübeyi vurguladı.

Çanakkale Belediye Meclis Üyesi ve CHP Grup Başkan Vekili Erdal Gezen, CHP'den Çanakkale Belediye Başkan aday adaylığını resmi olarak açıkladı. Gezen'in başvurusu sırasında Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan da destek verdi. Gezen, CHP Merkez İlçe Başkanlığı'nda yaptığı açıklamada, Cumhuriyet Halk Partisi ailesi olarak bir araya gelerek, partinin olağan kurultayını gerçekleştireceklerini belirtti. Gezen, kurultayın başarısının CHP'nin yerel seçimlerde başarılı olmasına katkı sağlayacağına inandığını ifade etti.

Erdal Gezen, yaklaşık beş yıllık süreçte belediye meclis üyeliği ve CHP Grup Başkan Vekilliği görevlerini en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştığını vurgulayarak, partisinin sosyal demokrat ilkelerine bağlılığını ve Cumhuriyet Halk Partisi'ne duyduğu güveni dile getirdi. Ayrıca, avukat ve hukukçu olmasının yararlarını öne çıkaran Gezen, bu süreçte edindiği bilgi ve tecrübeyi vurguladı.

Gezen, Çanakkale'nin yaşanabilir bir kent olduğunu belirterek, sosyal demokrat belediyecilik ilkelerine bağlı kalarak, çocuklar, gençler, kadınlar, engelliler, emekliler ve yaşlılar gibi her kesimin önceliği olacağını ifade etti. Yönetim anlayışlarında katılımcılık, saydamlık, hesap verebilirlik, bütçe denkliği ve bilimsel yaklaşımlara vurgu yaparak, projelerini üniversiteler ve sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği içinde geliştireceklerini söyledi.

Gezen, aday adaylığını açıklarken, Çanakkale halkının beklentilerini ön planda tutacaklarını ve projelerini ortak aklın bir ürünü olarak sunacaklarını belirtti. Kentin turizm, sanat ve kültür alanlarındaki gelişimine destek olacaklarını, halkın beklentilerini ivedi bir şekilde gidermeye yönelik çalışmalar yapacaklarını ifade etti. Ayrıca, Çanakkale'nin deprem ve iklim krizi gibi doğal afetlere karşı hazırlıklı bir kent olması için alınacak önlemleri güçlendireceklerini vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.