Çanakkale’nin Yeni Emniyet Müdürü, Selim Arıcı Oldu

Güncel 07.08.2023 - 13:01, Güncelleme: 07.08.2023 - 13:01
 

Çanakkale’nin Yeni Emniyet Müdürü, Selim Arıcı Oldu

Seçimlerden önce Çanakkale’ye atanan emniyet müdürü Celal Taşçı, göreve alındı yerine Selim Arıcı atandı.
Seçimlerden sonra yeni oluşan kabinede İçişleri Bakanlığı da değişmişti. Bakanlığın değişmesi ile beraber emniyet müdürlerinin de değişeceği bekleniyordu. O bekleme gerçekleşti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Emniyet Müdürlükleri Kararnamesi yayımlandı. Emniyet Müdürleri atama kararnamesi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanırken, aralarında Çanakkale’nin de bulunduğu 52 ilin emniyet müdürü değişti. Mart ayının sonlarına doğru İl Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Celal Taşcı’nın  da görevden alındı. İl Emniyet Müdürü olarak Selim Arıcı atandı. Görevden alınanların eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun adamları olduğu da konuşuldu.
Seçimlerden önce Çanakkale’ye atanan emniyet müdürü Celal Taşçı, göreve alındı yerine Selim Arıcı atandı.

Seçimlerden sonra yeni oluşan kabinede İçişleri Bakanlığı da değişmişti. Bakanlığın değişmesi ile beraber emniyet müdürlerinin de değişeceği bekleniyordu. O bekleme gerçekleşti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Emniyet Müdürlükleri Kararnamesi yayımlandı.
Emniyet Müdürleri atama kararnamesi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanırken, aralarında Çanakkale’nin de bulunduğu 52 ilin emniyet müdürü değişti. Mart ayının sonlarına doğru İl Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Celal Taşcı’nın  da görevden alındı. İl Emniyet Müdürü olarak Selim Arıcı atandı. Görevden alınanların eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun adamları olduğu da konuşuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.