Çanakkale'de Kent içi ulaşımda Kent Kart Mobil Uygulaması İle ödeme dönemi başladı

Güncel 13.11.2023 - 12:34, Güncelleme: 13.11.2023 - 12:34
 

Çanakkale'de Kent içi ulaşımda Kent Kart Mobil Uygulaması İle ödeme dönemi başladı

"Kent Kart Mobil Uygulaması İle Şehir İçi Ulaşımınızı Kolaylaştırın!"
Kent içi ulaşımda Kent Kart Mobil Uygulaması İle ödeme dönemi başladı Şehir içi toplu taşımada ödeme aracı olarak kullanılan Kentkart’ın mobil uygulaması ile ulaşım ücreti online olarak ödenebiliyor. Akıllı telefonların uygulama mağazalarından (Google Playstore, Apple Store) kolaylıkla cep telefonlara indirecek olan Kentkart’ın mobil uygulaması çeşitli kolaylıklar sağlıyor. Fiziksel olarak karta ihtiyaç duymadan kredi kartı veya banka kartı ile güvenli şekilde bakiye yüklemesi yapabilir, otobüse bindiğinizde uygulamayı kullanarak temassız şeklinde ücretinizi ödenebiliyor. “Mobil Kart İle QR Ödeme” Uygulama üzerinden kolayca sahip olacağınız Mobil Kart ile Kentkartınızı fiziksel olarak taşımanıza gerek kalmadan kredi kartı ile bakiye yükleyebilir, oluşturulan QR kodu ile otobüste temassız şekilde ödeme işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca öğrenci kartına sahipseniz, mobil olarak satın aldığınız QR kartınızı da yine online olarak öğrenci kartına dönüştürebilirsiniz.
"Kent Kart Mobil Uygulaması İle Şehir İçi Ulaşımınızı Kolaylaştırın!"

Kent içi ulaşımda Kent Kart Mobil Uygulaması İle ödeme dönemi başladı

Şehir içi toplu taşımada ödeme aracı olarak kullanılan Kentkart’ın mobil uygulaması ile ulaşım ücreti online olarak ödenebiliyor.

Akıllı telefonların uygulama mağazalarından (Google Playstore, Apple Store) kolaylıkla cep telefonlara indirecek olan Kentkart’ın mobil uygulaması çeşitli kolaylıklar sağlıyor. Fiziksel olarak karta ihtiyaç duymadan kredi kartı veya banka kartı ile güvenli şekilde bakiye yüklemesi yapabilir, otobüse bindiğinizde uygulamayı kullanarak temassız şeklinde ücretinizi ödenebiliyor.

“Mobil Kart İle QR Ödeme”

Uygulama üzerinden kolayca sahip olacağınız Mobil Kart ile Kentkartınızı fiziksel olarak taşımanıza gerek kalmadan kredi kartı ile bakiye yükleyebilir, oluşturulan QR kodu ile otobüste temassız şekilde ödeme işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca öğrenci kartına sahipseniz, mobil olarak satın aldığınız QR kartınızı da yine online olarak öğrenci kartına dönüştürebilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.