Çanakkale Genelinde Plansız Bir Şekilde Market Açmaya Devam Ediyor

Güncel 17.10.2022 - 11:16, Güncelleme: 17.10.2022 - 11:16
 

Çanakkale Genelinde Plansız Bir Şekilde Market Açmaya Devam Ediyor

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifi, Çanakkale genelinde plansız bir şekilde market açması ile tepki topluyor. Çanakkale merkezde 3 marketi bulunuyor ve bunların ikisi birbirine çok yakın aynı mahallede. Birçok ilçede marketi bulunmayan kooperatif, Kepez’de ikinci şubesini açması dikkat çekti.
Ucuz ürünleri vatandaşlara ulaştırmak amacıyla kurulan fakat birçok üründe fiyatları yüksek olduğu gerekçesi ile çok eleştirilen Türkiye Tarım Kredi Kooperatifi, Çanakkale genelinde plansız bir şekilde market açmaya devam ediyor. Çanakkale merkezde bir tanesi havaalanı yolunda, bir tanesini de havaalanı yolunun üst tarafı olan ve birbirine yakın olan yine Barbaros mahallesi Gazi sokakta açtı. Merkezde diğer market ise Esenler mahallesinde bulunuyor. Merkezde 3 marketi bulunan ve devlet kuruluşu olan Tarım Kredi Kooperatifi, Kepez beldesinde birbirine yakın 2 market açtı. Buna karşın hem şehir merkezinde birçok bölgede hem de birçok ilçede şubesi bulunmuyor. Kooperatifin Biga, Gelibolu, Çan ve Lapseki ilçelerinde bulunuyor. Bu marketlerden, Ezine, Bayramiç, Ayvacık, yenice, Eceabat, Bozcaada ve Gökçeada mahrum bırakılması tepki ile karşılanıyor.  KEPEZ’DE İKİNCİ ŞUBE AÇILIŞI YAPILDI  Kepez beldesinde 2. mağazası geçtiğimiz gün Kepez Belediye Başkan Vekili İsmail Özcan’ın da katılımı ile meydanda açıldı. Çanakkale’de, 1 tanesi Esenler, 2 tanesi Barbaros mahallelerinde yer alan, Tarım Kredi Kooperatifi Marketlerine, Kepez meydanda son açılan market ile Kepez’de 2.marketi ile hizmet vermeye başladı. Kepez’de market sayısının artmasının, son dönemde kentin en çok nüfusu artan beldesi olması sebebiyle açıldığı tahmin ediliyor. Açılışa dair Kepez Belediyesi sosyal medyasında paylaşım yapılan gönderide; ‘’Başkan Vekilimiz İsmail Özcan Kepez Türkiye Tarım Kredi Kooperatifi Kepez Meydan şubesinin açılışını gerçekleştirdi. Bol kazançlar dileriz. Kepez’imize hayırlı uğurlu olsun.’’ ifadeleri yer aldı.
Türkiye Tarım Kredi Kooperatifi, Çanakkale genelinde plansız bir şekilde market açması ile tepki topluyor. Çanakkale merkezde 3 marketi bulunuyor ve bunların ikisi birbirine çok yakın aynı mahallede. Birçok ilçede marketi bulunmayan kooperatif, Kepez’de ikinci şubesini açması dikkat çekti.

Ucuz ürünleri vatandaşlara ulaştırmak amacıyla kurulan fakat birçok üründe fiyatları yüksek olduğu gerekçesi ile çok eleştirilen Türkiye Tarım Kredi Kooperatifi, Çanakkale genelinde plansız bir şekilde market açmaya devam ediyor. Çanakkale merkezde bir tanesi havaalanı yolunda, bir tanesini de havaalanı yolunun üst tarafı olan ve birbirine yakın olan yine Barbaros mahallesi Gazi sokakta açtı. Merkezde diğer market ise Esenler mahallesinde bulunuyor.
Merkezde 3 marketi bulunan ve devlet kuruluşu olan Tarım Kredi Kooperatifi, Kepez beldesinde birbirine yakın 2 market açtı. Buna karşın hem şehir merkezinde birçok bölgede hem de birçok ilçede şubesi bulunmuyor. Kooperatifin Biga, Gelibolu, Çan ve Lapseki ilçelerinde bulunuyor.
Bu marketlerden, Ezine, Bayramiç, Ayvacık, yenice, Eceabat, Bozcaada ve Gökçeada mahrum bırakılması tepki ile karşılanıyor. 

KEPEZ’DE İKİNCİ ŞUBE AÇILIŞI YAPILDI 
Kepez beldesinde 2. mağazası geçtiğimiz gün Kepez Belediye Başkan Vekili İsmail Özcan’ın da katılımı ile meydanda açıldı. Çanakkale’de, 1 tanesi Esenler, 2 tanesi Barbaros mahallelerinde yer alan, Tarım Kredi Kooperatifi Marketlerine, Kepez meydanda son açılan market ile Kepez’de 2.marketi ile hizmet vermeye başladı. Kepez’de market sayısının artmasının, son dönemde kentin en çok nüfusu artan beldesi olması sebebiyle açıldığı tahmin ediliyor.
Açılışa dair Kepez Belediyesi sosyal medyasında paylaşım yapılan gönderide; ‘’Başkan Vekilimiz İsmail Özcan Kepez Türkiye Tarım Kredi Kooperatifi Kepez Meydan şubesinin açılışını gerçekleştirdi. Bol kazançlar dileriz. Kepez’imize hayırlı uğurlu olsun.’’ ifadeleri yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.