Çanakkale Devlet Hastanesi Çıtayı Yükseltiyor

Güncel 20.06.2016 - 00:00, Güncelleme: 02.09.2021 - 15:40
 

Çanakkale Devlet Hastanesi Çıtayı Yükseltiyor

Yoğun çalışmaların devam ettiği Çanakkale Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Çanakkale Devlet Hastanesi Kalp-Damar Cerrahi Kliniğinde ilk kez “Çift Kalp Kapakçığı Değişimi” ameliyatı gerçekleştirildi.
15 Haziran tarihinde Op. Dr. Süreyya Talay ve ekibi tarafından 60 yaşındaki erkek hastanın “çift kalp kapakçığı değişimi” ameliyatı başarıyla gerçekleştirildi. Gün geçtikçe yenilenen ve ilklere doymayan Çanakkale Devlet Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi Servisi, son 6 ay içerisinde ülkemizde bulunan branş hastanelerinin standartlarına ulaştı. Romatizmal sebeplerden dolayı kalp kapakları tutulumu nedeniyle ortaya çıkan ve uzun dönem takiplerinde ölümle sonuçlanabilen ciddi bir kalp hastalığının, Çanakkale Devlet Hastanesi’ nde  ameliyatının gerçekleştiriliyor olması ve artık kalp hastalarının  il dışına sevk durumunu ortadan kaldırarak bulunduğu ilde takip ve tedavi edilebiliyor olması halkımız için de büyük bir şans teşkil ediyor. Kalp Damar Cerrahisi Sorumlu Hekimi Op. Dr. Süreyya Talay “Kalp kapakçıklarında romatizmal tutulma olan hastaların kalp yetmezliği gelişmeden ameliyat olmalarının hayat kurtarıcı olduğunu  belirtirken, bu hasta grubunun takip-tedavi ve ameliyatları Kalp-Damar Cerrahisi ekibimiz tarafından başarıyla yapılabilmektedir” dedi. Kalp Damar Cerrahisi Uzmanlarımız Op. Dr. Süreyya Talay, Op. Dr. Kadir Arslan ve Op. Dr. Ahmet Ekin tarafından oluşan ekiple başarılı bir şekilde gerçekleştirilen ameliyat sonrasında hastaların tedavisi devam etmekte olup 1 hafta içerisinde taburcu edilmesi planlanmaktadır.
Yoğun çalışmaların devam ettiği Çanakkale Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Çanakkale Devlet Hastanesi Kalp-Damar Cerrahi Kliniğinde ilk kez “Çift Kalp Kapakçığı Değişimi” ameliyatı gerçekleştirildi.

15 Haziran tarihinde Op. Dr. Süreyya Talay ve ekibi tarafından 60 yaşındaki erkek hastanın “çift kalp kapakçığı değişimi” ameliyatı başarıyla gerçekleştirildi.

Gün geçtikçe yenilenen ve ilklere doymayan Çanakkale Devlet Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi Servisi, son 6 ay içerisinde ülkemizde bulunan branş hastanelerinin standartlarına ulaştı.

Romatizmal sebeplerden dolayı kalp kapakları tutulumu nedeniyle ortaya çıkan ve uzun dönem takiplerinde ölümle sonuçlanabilen ciddi bir kalp hastalığının, Çanakkale Devlet Hastanesi’ nde  ameliyatının gerçekleştiriliyor olması ve artık kalp hastalarının  il dışına sevk durumunu ortadan kaldırarak bulunduğu ilde takip ve tedavi edilebiliyor olması halkımız için de büyük bir şans teşkil ediyor.

Kalp Damar Cerrahisi Sorumlu Hekimi Op. Dr. Süreyya Talay “Kalp kapakçıklarında romatizmal tutulma olan hastaların kalp yetmezliği gelişmeden ameliyat olmalarının hayat kurtarıcı olduğunu  belirtirken, bu hasta grubunun takip-tedavi ve ameliyatları Kalp-Damar Cerrahisi ekibimiz tarafından başarıyla yapılabilmektedir” dedi.

Kalp Damar Cerrahisi Uzmanlarımız Op. Dr. Süreyya Talay, Op. Dr. Kadir Arslan ve Op. Dr. Ahmet Ekin tarafından oluşan ekiple başarılı bir şekilde gerçekleştirilen ameliyat sonrasında hastaların tedavisi devam etmekte olup 1 hafta içerisinde taburcu edilmesi planlanmaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.