Bunlar Bütün Akıllarını 1 Dolara Satmış Hainlerdir

Güncel 06.08.2016 - 00:00, Güncelleme: 02.09.2021 - 15:40
 

Bunlar Bütün Akıllarını 1 Dolara Satmış Hainlerdir

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Çanakkaleʹde ʹdemokrasi nöbetineʹ katıldı.
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Çanakkale'de 'demokrasi nöbetine' katıldı. Halka seslenen Bakan Eroğlu, "FETÖ de Batı'nın, terör örgütlerinin, aynı zamanda bir takım istihbarat örgütlerinin maşasıdır. Tarihin en büyük hainidir. Bunlar kahraman ordumuz içinde sadece yüzde 1.5 olan bütün akıllarını o 1 dolara satmış olan hainlerdir" dedi.Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, dün Çanakkale'de bir dizi açılış ve temel atma törenine katıldı. Akşam da demokrasi nöbetinde yer aldı. İskele Meydanı'ndaki demokrasi nöbetine Bakan Eroğlu'nın dışında Vali Hamza Erkal, AK Parti Grup Başkan Vekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ve AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider de katıldı. Bakan Eroğlu, alanda halka seslendi.Çanakkale'de 101 yıl önce bir destan yazıldığını belirten ve 15 Temmuz'u hatırlatan Bakan Eroğlu, sözlerine şöyle devam etti: "Bu darbe girişimine 79 milyon vatandaş karşı çıktı. Unutmayın bu zafer sizin zaferinizdir. 15 Temmuz milletimizin tarihinde en alçak, en kanlı ve gerçekten kökü dışarıda menfur bir darbe girişimi olarak tarihe geçti. Birlik ve beraberlik kararlılığımızı bütün dünyaya gösterdik. İnşallah bu kardeşliğimizi, birliğimizi, beraberliğimizi daha da pekiştirirsek, bizi hiçbir güç yıkamaz. Çok oyunlar var. 1699 Karlofça Antlaşmasından bu yana bu milleti yok etmek için Batı sürekli oyun üzerine oyun oynuyor. Maşalar var. FETÖ de Batı'nın, terör örgütlerinin, aynı zamanda bir takım istihbarat örgütlerinin maşasıdır. Tarihin en büyük hainidir. Dolayısıyla onlara uyup da maalesef asker elbisesine bürünmüş bazı teröristler var ya, onlar perişan oldular. Rezil oldular. Bunlar kahraman ordumuz içinde sadece yüzde 1,5 olan bütün akıllarını o 1 dolara satmış olan hainlerdir."Konuşmasının ardından Bakanı Eroğlu, kentten ayrıldı.
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Çanakkaleʹde ʹdemokrasi nöbetineʹ katıldı.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Çanakkale'de 'demokrasi nöbetine' katıldı. Halka seslenen Bakan Eroğlu, "FETÖ de Batı'nın, terör örgütlerinin, aynı zamanda bir takım istihbarat örgütlerinin maşasıdır. Tarihin en büyük hainidir. Bunlar kahraman ordumuz içinde sadece yüzde 1.5 olan bütün akıllarını o 1 dolara satmış olan hainlerdir" dedi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, dün Çanakkale'de bir dizi açılış ve temel atma törenine katıldı. Akşam da demokrasi nöbetinde yer aldı. İskele Meydanı'ndaki demokrasi nöbetine Bakan Eroğlu'nın dışında Vali Hamza Erkal, AK Parti Grup Başkan Vekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ve AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider de katıldı. Bakan Eroğlu, alanda halka seslendi.

Çanakkale'de 101 yıl önce bir destan yazıldığını belirten ve 15 Temmuz'u hatırlatan Bakan Eroğlu, sözlerine şöyle devam etti: 

"Bu darbe girişimine 79 milyon vatandaş karşı çıktı. Unutmayın bu zafer sizin zaferinizdir. 15 Temmuz milletimizin tarihinde en alçak, en kanlı ve gerçekten kökü dışarıda menfur bir darbe girişimi olarak tarihe geçti. Birlik ve beraberlik kararlılığımızı bütün dünyaya gösterdik. İnşallah bu kardeşliğimizi, birliğimizi, beraberliğimizi daha da pekiştirirsek, bizi hiçbir güç yıkamaz. Çok oyunlar var. 1699 Karlofça Antlaşmasından bu yana bu milleti yok etmek için Batı sürekli oyun üzerine oyun oynuyor. Maşalar var. FETÖ de Batı'nın, terör örgütlerinin, aynı zamanda bir takım istihbarat örgütlerinin maşasıdır. Tarihin en büyük hainidir. Dolayısıyla onlara uyup da maalesef asker elbisesine bürünmüş bazı teröristler var ya, onlar perişan oldular. Rezil oldular. Bunlar kahraman ordumuz içinde sadece yüzde 1,5 olan bütün akıllarını o 1 dolara satmış olan hainlerdir."

Konuşmasının ardından Bakanı Eroğlu, kentten ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.