Belediye Başkanvekili Ve Çalışanlar Darp Edildi!

İlçeler 07.08.2023 - 12:52, Güncelleme: 07.08.2023 - 12:52
 

Belediye Başkanvekili Ve Çalışanlar Darp Edildi!

Gökçeada Belediye Başkanvekili Ercan İpek ile belediye çalışanları, belediye binasını basan bir iş yeri sahibi ve çocukları tarafından darp edildi.
Gökçeada Belediyesi’nde yaşanan olay dün meydana geldi. Adadaki işletmesi, belediye ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde 6 ay önce mühürlenerek kapatılan işletme sahibi, yanına aldığı çocuklarıyla birlikte belediye binasını bastı. Burada bazı belediye personellerini darp eden saldırganlar, ortamı sakinleştirmek için araya giren Gökçeada Belediye Başkanvekili Ercan İpek’i de darp etti. 3 kişi oldukları öğrenilen saldırganlar daha sonra olay yerinden uzaklaştı. Şikayet üzerine gözaltına alınan saldırganlar, ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. “Saldırı Görmezden Gelinmiş, Suçlular Arka Kapıdan Bırakılmıştır” Saldırının duyulması sonrası İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz ile İYİ Parti Çanakkale İl Başkanı Selahattin Yıldızlar Gökçeada’ya hareket etti. Gökçeada Belediye binasında Başkanvekili Ercan İpek ile bir araya gelen Uz, geçmiş olsun dileklerini iletirken, saldırganların serbest bırakılmasına tepki gösterdi. Rıdvan Uz, “Çanakkale/Gökçeada belediye personelimize yapılan saldırı sırasında olayı yatıştırmak üzere ve ne olduğunu anlamaya çalışmak isteyen, belediye başkanımıza da yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum. Şehrimizin seçilmiş Belediye başkanına, belediye çalışanlarımıza yapılan bu saldırı maalesef görmezden gelinmiş suçlular arka kapıdan bırakılmıştır. Bu bağlamda görev ve sorumluk alanı bir şehrin güvenliğini sağlamak olan ve devlet temsil makamı halk tarafından verilen belediyemize yapılan saldırıyı, adi bir sokak kavgası gibi sınırlandırıp bakmanın yanlışlığını hatırlatarak sayın Savcıyı görev ve sorumluluğunun gereğini yapmasını beklediğimizi de belirtiriz” dedi.
Gökçeada Belediye Başkanvekili Ercan İpek ile belediye çalışanları, belediye binasını basan bir iş yeri sahibi ve çocukları tarafından darp edildi.

Gökçeada Belediyesi’nde yaşanan olay dün meydana geldi. Adadaki işletmesi, belediye ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde 6 ay önce mühürlenerek kapatılan işletme sahibi, yanına aldığı çocuklarıyla birlikte belediye binasını bastı.

Burada bazı belediye personellerini darp eden saldırganlar, ortamı sakinleştirmek için araya giren Gökçeada Belediye Başkanvekili Ercan İpek’i de darp etti.

3 kişi oldukları öğrenilen saldırganlar daha sonra olay yerinden uzaklaştı. Şikayet üzerine gözaltına alınan saldırganlar, ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

“Saldırı Görmezden Gelinmiş, Suçlular Arka Kapıdan Bırakılmıştır”

Saldırının duyulması sonrası İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz ile İYİ Parti Çanakkale İl Başkanı Selahattin Yıldızlar Gökçeada’ya hareket etti.

Gökçeada Belediye binasında Başkanvekili Ercan İpek ile bir araya gelen Uz, geçmiş olsun dileklerini iletirken, saldırganların serbest bırakılmasına tepki gösterdi.

Rıdvan Uz, “Çanakkale/Gökçeada belediye personelimize yapılan saldırı sırasında olayı yatıştırmak üzere ve ne olduğunu anlamaya çalışmak isteyen, belediye başkanımıza da yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum. Şehrimizin seçilmiş Belediye başkanına, belediye çalışanlarımıza yapılan bu saldırı maalesef görmezden gelinmiş suçlular arka kapıdan bırakılmıştır. Bu bağlamda görev ve sorumluk alanı bir şehrin güvenliğini sağlamak olan ve devlet temsil makamı halk tarafından verilen belediyemize yapılan saldırıyı, adi bir sokak kavgası gibi sınırlandırıp bakmanın yanlışlığını hatırlatarak sayın Savcıyı görev ve sorumluluğunun gereğini yapmasını beklediğimizi de belirtiriz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.