Allahʹa Hamdolsun Bu Bereketi Birlikte Yaşıyoruz

Güncel 13.06.2016 - 00:00, Güncelleme: 02.09.2021 - 15:40
 

Allahʹa Hamdolsun Bu Bereketi Birlikte Yaşıyoruz

AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan, Ramazan ayında Çanakkaleʹde ilk iftar programına kendi memleketi Lapseki’de katıldı.
Lapseki Belediyesi tarafından verilen iftar programına katılan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan orucunu Şen mahalleden vatandaşların olduğu sofrada onlarla birlikte açtı. AK Parti İl Başkanı Yeşim Karadağ, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz ve İlçe başkanı Halil Özer ile birlikte vatandaşların masasını gezen AK Parti Grup Başkanvekili Av. Bülent Turan vatandaşlara hayırlı ramazanlar temennisinde bulundu. Allah'a Hamdolsun Bu Bereketi Birlikte Yaşıyoruz İftar sonrasında kısa bir konuşma yapan Turan "Öncelikle Allah tuttuğunuz oruçlarınızı, dualarınızı kabul etsin. Allah hepinize sağlık, sıhhat ve afiyet içeresinde bayrama erişmeyi nasip etsin. Ramazan ayının ilk günlerinde kendi hemşerilerimizle birlikte olmak istedik ve iftar programlarımıza kendi memleketimizden başladık. Tüm masaları dolaştım yaşlı, genç hep birlikte ilçenin her kesimi burada. Zengini fakiri hep birlikte Allah'a hamdolsun bu bereketi birlikte yaşıyoruz. Ramazan ayının en güzel tarafı birlik ve beraberliği yaşamak. Yoksa otellerde, evlerde kendi başına yemek o kadar keyifli değil. Ama Lapseki sahilinde bu güzel sofrada aynı çorbaya kaşık sallamak hep beraber bir ekmeği paylaşmak bence tüm Türkiye’ye örnek bir davranış diye düşünüyorum. Ben emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bu ülkenin her köşesinde doğusunda batısında bu iftarlar olsun istiyoruz. Derdimiz bundan öte bir şey değil” dedi.
AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan, Ramazan ayında Çanakkaleʹde ilk iftar programına kendi memleketi Lapseki’de katıldı.

Lapseki Belediyesi tarafından verilen iftar programına katılan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan orucunu Şen mahalleden vatandaşların olduğu sofrada onlarla birlikte açtı.

AK Parti İl Başkanı Yeşim Karadağ, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz ve İlçe başkanı Halil Özer ile birlikte vatandaşların masasını gezen AK Parti Grup Başkanvekili Av. Bülent Turan vatandaşlara hayırlı ramazanlar temennisinde bulundu.

Allah'a Hamdolsun Bu Bereketi Birlikte Yaşıyoruz

İftar sonrasında kısa bir konuşma yapan Turan "Öncelikle Allah tuttuğunuz oruçlarınızı, dualarınızı kabul etsin. Allah hepinize sağlık, sıhhat ve afiyet içeresinde bayrama erişmeyi nasip etsin. Ramazan ayının ilk günlerinde kendi hemşerilerimizle birlikte olmak istedik ve iftar programlarımıza kendi memleketimizden başladık. Tüm masaları dolaştım yaşlı, genç hep birlikte ilçenin her kesimi burada. Zengini fakiri hep birlikte Allah'a hamdolsun bu bereketi birlikte yaşıyoruz. Ramazan ayının en güzel tarafı birlik ve beraberliği yaşamak. Yoksa otellerde, evlerde kendi başına yemek o kadar keyifli değil. Ama Lapseki sahilinde bu güzel sofrada aynı çorbaya kaşık sallamak hep beraber bir ekmeği paylaşmak bence tüm Türkiye’ye örnek bir davranış diye düşünüyorum. Ben emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bu ülkenin her köşesinde doğusunda batısında bu iftarlar olsun istiyoruz. Derdimiz bundan öte bir şey değil” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.