20 Yıllık CHP İktidarını Deviren Başkan

Güncel 02.09.2015 - 00:00, Güncelleme: 02.09.2021 - 15:40
 

20 Yıllık CHP İktidarını Deviren Başkan

AK Parti kurulduğu günden bu güne teşkilat içinde aktif olarak görevlerde bulunarak önemli başarılara imza atan Çan, Biga, Yenice bölgesinin en güçlü adayı Avukat Sebahattin Güner 26.dönem milletvekilliği için aday adaylığı başvuru dosyasını il başkanlığına teslim etti.
2008 yılında Çan İlçe Başkanı olarak seçildiğinde birlik ve beraberlik içinde çalışmanın neticesinde 2009 yılı yerel seçimlerinde tarihi bir başarıya imza atarak Çan Belediyesinde ezici bir üstünlükle 20 yıllık CHP iktidarına son vererek, Çan’ı AK Belediyecilikle tanıştıran teşkilatın başkanı olan Güner, 1 Kasımda AK Partinin oylarını artırarak yeniden 2. vekili çıkarması ve kaybedilen oyların geri alınabilmesi için tek şans olarak görülüyor. AK Parti kurulduğu günden bugüne dek parti teşkilatlarında görevler alan Güner; 2004 yılı yerel seçimlerinde Ak Parti Belediye meclisi 1. yedek üyesi, 2005 yılında AK Parti Çan İlçe Yönetiminde yer aldı. 2006 yılında yenilenen AK Parti Çan İlçe Yönetiminde Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Güner, 2008 yılında AK Parti Çan İlçe Başkanı olarak seçildi. 2009 tarihi bir başarıya imza atarak 20 yıllık CHP iktidarına Çan’da son veren teşkilata başkanlık yapan Güner 2011 yılında 3.sıra, 30 Haziran 2015 seçimlerinde 4.sıra milletvekili adayı gösterildi. 2009 yılındaki tarihi başarıyı tüm teşkilatlarla birlik ve beraberlik içinde çalışmanın neticesinde kazandıklarını ifade eden Güner; “20 yıldır CHP yönetiminde olan Çan Belediyesini AK Partimize kazandırma şerefine nail olduk. O süreçte sokak sokak, kapı kapı gezerek adeta her evde ayrı bir seçim çalışması yaptık.  Dün başardık, bugün yine aynı şeyi başarabiliriz. İhtiyacımız olan tek şey ikinci hatta üçüncü vekili çıkarabileceğimize inanmamız, birbirimize kenetlenerek 1 Kasım gününe kadar gece gündüz demeden çalışmamızdır. Ben inanıyorum ki 1 Kasım gecesi AK Parti Çanakkale’den oylarını artırarak ikinci vekili çıkaracak ve Türkiye’de yeniden tek başına iktidar olacaktır.”   Sebahattin Güner Kimdir? 1966 yılında Çanakkale’nin Çan İlçesi’nde doğdu. İlköğrenimini Çan’da tamamladıktan sonra Biga İmam Hatip Lisesi’nden mezun oldu. Gazi Üniversitesi Bolu Meslek Yüksek Okulu Turizm Bölümü’nü bitirdi. 1988 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni kazandı ve 1992 yılında buradan mezun oldu. Avukatlık Stajı ve Askerlik sonrası 1995 yılında Çanakkale Barosu’na kaydolarak Çan İlçesi’nde Serbest Avukat olarak çalışmaya başladı. Halen Serbest Avukatlık faaliyetini sürdürmektedir.  
AK Parti kurulduğu günden bu güne teşkilat içinde aktif olarak görevlerde bulunarak önemli başarılara imza atan Çan, Biga, Yenice bölgesinin en güçlü adayı Avukat Sebahattin Güner 26.dönem milletvekilliği için aday adaylığı başvuru dosyasını il başkanlığına teslim etti.

2008 yılında Çan İlçe Başkanı olarak seçildiğinde birlik ve beraberlik içinde çalışmanın neticesinde 2009 yılı yerel seçimlerinde tarihi bir başarıya imza atarak Çan Belediyesinde ezici bir üstünlükle 20 yıllık CHP iktidarına son vererek, Çan’ı AK Belediyecilikle tanıştıran teşkilatın başkanı olan Güner, 1 Kasımda AK Partinin oylarını artırarak yeniden 2. vekili çıkarması ve kaybedilen oyların geri alınabilmesi için tek şans olarak görülüyor.

AK Parti kurulduğu günden bugüne dek parti teşkilatlarında görevler alan Güner; 2004 yılı yerel seçimlerinde Ak Parti Belediye meclisi 1. yedek üyesi, 2005 yılında AK Parti Çan İlçe Yönetiminde yer aldı. 2006 yılında yenilenen AK Parti Çan İlçe Yönetiminde Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Güner, 2008 yılında AK Parti Çan İlçe Başkanı olarak seçildi. 2009 tarihi bir başarıya imza atarak 20 yıllık CHP iktidarına Çan’da son veren teşkilata başkanlık yapan Güner 2011 yılında 3.sıra, 30 Haziran 2015 seçimlerinde 4.sıra milletvekili adayı gösterildi.

2009 yılındaki tarihi başarıyı tüm teşkilatlarla birlik ve beraberlik içinde çalışmanın neticesinde kazandıklarını ifade eden Güner; “20 yıldır CHP yönetiminde olan Çan Belediyesini AK Partimize kazandırma şerefine nail olduk. O süreçte sokak sokak, kapı kapı gezerek adeta her evde ayrı bir seçim çalışması yaptık.  Dün başardık, bugün yine aynı şeyi başarabiliriz. İhtiyacımız olan tek şey ikinci hatta üçüncü vekili çıkarabileceğimize inanmamız, birbirimize kenetlenerek 1 Kasım gününe kadar gece gündüz demeden çalışmamızdır. Ben inanıyorum ki 1 Kasım gecesi AK Parti Çanakkale’den oylarını artırarak ikinci vekili çıkaracak ve Türkiye’de yeniden tek başına iktidar olacaktır.”

 

Sebahattin Güner Kimdir?

1966 yılında Çanakkale’nin Çan İlçesi’nde doğdu. İlköğrenimini Çan’da tamamladıktan sonra Biga İmam Hatip Lisesi’nden mezun oldu. Gazi Üniversitesi Bolu Meslek Yüksek Okulu Turizm Bölümü’nü bitirdi. 1988 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni kazandı ve 1992 yılında buradan mezun oldu. Avukatlık Stajı ve Askerlik sonrası 1995 yılında Çanakkale Barosu’na kaydolarak Çan İlçesi’nde Serbest Avukat olarak çalışmaya başladı. Halen Serbest Avukatlık faaliyetini sürdürmektedir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.