Çan Belediyesi’nden Muhteşem Gençlik Konseri

İlçeler 22.05.2017 - 00:00, Güncelleme: 02.09.2021 - 15:40
 

Çan Belediyesi’nden Muhteşem Gençlik Konseri

Atatürk’ün, beraberinde 18 kişiyle 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkarak milli mücadele meşalesini yakmasının 98. yıldönümü olarak kutlanan Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Çan Belediyesi’nin düzenlediği muhteşem gençlik konseriyle coşkuyla kutlandı.
20 Mayıs Cumartesi akşamı Çan Belediyesi Otobüs Terminali’nde düzenlenen gençlik konserinde ilk olarak ‘O Ses Türkiye’ yarışmasıyla yıldızı parlayan ve kısa zamanda büyük hayran kitlesine ulaşan şarkıcı Ozan PEHLİVAN sahne aldı. Ozan PEHLİVAN’ın ardından binlerce gençten oluşan coşkulu kalabalığın kuvvetli alkışlarıyla sahneye çıkan Fettah CAN, 2 saatten fazla sahnede kaldı. Binlerce gencin hep bir ağızdan sanatçıyla beraber söylediği şarkılarla konser programı devam etti. Ünlü sanatçılara şarkı sözleri yazan, yıllarca dillere pelesenk olmuş şarkıların sahibi olan Fettah CAN, en sevilen şarkılarını binlerce Çanlı için seslendirdi. Baştan sona temponun hiç eksilmediği Çan Belediyesi gençlik konserinin bitiminde Fettah CAN, fotoğraf çektirmek isteyen gençlerin akınına uğradı. Gençlere ve gençliğe verdiği önemle tanınan ve kendisi de seçildiği ilk döneminde Türkiye’nin en genç Belediye Başkanı olan Çan Belediye Başkanı Abdurrahman KUZU gerçekleştirdiği bu güzel konser organizasyonu için yine büyük takdir topladı.Konser programına katılan protokol üyelerinin yanı sıra, binlerce Çanlı genç ve halkın katılımıyla muhteşem bir konser daha Çan’da gerçekleşmiş oldu. Konser sırasında Belediye Başkanı Abdurrahman KUZU, Sanatçı Fettah CAN’a çiçek takdim etti. Çiçek takdiminde bir konuşma yapan Başkan KUZU; “Nasıl eğleniyor muyuz? Buradan harika görünüyorsunuz… Ben öncelikle Fettah Bey’e güzel Çanımıza hoş geldiniz diyorum. Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Çan Belediyesi olarak size böyle güzel bir konser tertip ettik. Fettah CAN Beyi Çan’a getirdik ve sizlerin de yoğun teveccühüyle karşılaştık. Gençler olarak şunu bilmenizi istiyorum arkadaşlar. Yaptığımız tüm işlerde, projelerde önceliğimiz şu; yaptığımız işlerin gençlerde karşılığı var mı yok mu? Varsa o işi, o hizmeti yapıyoruz. Ki bu akşam da bu güzel konser bunun göstergesi. Bundan sonrada inşallah böyle güzel etkinliklerle sizin karşınızda olacağım. Şimdi sizleri Fettah CAN ile baş başa bırakıyor ve iyi eğlenceler diliyorum.” Dedi.
Atatürk’ün, beraberinde 18 kişiyle 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkarak milli mücadele meşalesini yakmasının 98. yıldönümü olarak kutlanan Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Çan Belediyesi’nin düzenlediği muhteşem gençlik konseriyle coşkuyla kutlandı.

20 Mayıs Cumartesi akşamı Çan Belediyesi Otobüs Terminali’nde düzenlenen gençlik konserinde ilk olarak ‘O Ses Türkiye’ yarışmasıyla yıldızı parlayan ve kısa zamanda büyük hayran kitlesine ulaşan şarkıcı Ozan PEHLİVAN sahne aldı. Ozan PEHLİVAN’ın ardından binlerce gençten oluşan coşkulu kalabalığın kuvvetli alkışlarıyla sahneye çıkan Fettah CAN, 2 saatten fazla sahnede kaldı. Binlerce gencin hep bir ağızdan sanatçıyla beraber söylediği şarkılarla konser programı devam etti.

Ünlü sanatçılara şarkı sözleri yazan, yıllarca dillere pelesenk olmuş şarkıların sahibi olan Fettah CAN, en sevilen şarkılarını binlerce Çanlı için seslendirdi. Baştan sona temponun hiç eksilmediği Çan Belediyesi gençlik konserinin bitiminde Fettah CAN, fotoğraf çektirmek isteyen gençlerin akınına uğradı. Gençlere ve gençliğe verdiği önemle tanınan ve kendisi de seçildiği ilk döneminde Türkiye’nin en genç Belediye Başkanı olan Çan Belediye Başkanı Abdurrahman KUZU gerçekleştirdiği bu güzel konser organizasyonu için yine büyük takdir topladı.

Konser programına katılan protokol üyelerinin yanı sıra, binlerce Çanlı genç ve halkın katılımıyla muhteşem bir konser daha Çan’da gerçekleşmiş oldu. Konser sırasında Belediye Başkanı Abdurrahman KUZU, Sanatçı Fettah CAN’a çiçek takdim etti.

Çiçek takdiminde bir konuşma yapan Başkan KUZU; “Nasıl eğleniyor muyuz? Buradan harika görünüyorsunuz… Ben öncelikle Fettah Bey’e güzel Çanımıza hoş geldiniz diyorum. Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Çan Belediyesi olarak size böyle güzel bir konser tertip ettik. Fettah CAN Beyi Çan’a getirdik ve sizlerin de yoğun teveccühüyle karşılaştık. Gençler olarak şunu bilmenizi istiyorum arkadaşlar. Yaptığımız tüm işlerde, projelerde önceliğimiz şu; yaptığımız işlerin gençlerde karşılığı var mı yok mu? Varsa o işi, o hizmeti yapıyoruz. Ki bu akşam da bu güzel konser bunun göstergesi. Bundan sonrada inşallah böyle güzel etkinliklerle sizin karşınızda olacağım. Şimdi sizleri Fettah CAN ile baş başa bırakıyor ve iyi eğlenceler diliyorum.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.