Gestaş’tan 10 Nisan Polis Haftası Kutlaması

Güncel 10.04.2017 - 00:00, Güncelleme: 02.09.2021 - 15:40
 

Gestaş’tan 10 Nisan Polis Haftası Kutlaması

Gestaş personeli, Çanakkale il merkezinde belirli noktalarda görevlerini yerine getiren emniyet mensuplarını ziyaret etti; Türk Polis Teşkilatı’nın 172. Kuruluş yıldönümünü kutladı
Türk Polis Teşkilatı’nın 172. yılı dün düzenlenen törenle kutlanırken Gestaş Deniz Ulaşım, görevi başındaki polisleri unutmadı. Gestaş Kurumsal İletişim Müdürlüğü personelleri, Çanakkale ili merkezinde belli noktalarda görevlerini yürüten emniyet mensuplarını ziyaret ederek mevlevi şekerleri ikram etti; görevi başındaki polislerimizin Polis Haftası’nı kutladı. Çanakkale il merkez girişindeki polis noktası, iskele çevresinde görev yapan polis memurları, karakollarda görev yapan emniyet mensuplarını ziyaret eden Gestaş personelleri, güvenliğimiz, emniyetimiz, huzurumuz için gece gündüz demeden tehlikeyi de göze alarak görev yapan polislerimize Polis Haftası vesilesiyle teşekkürlerini iletti. Emniyet mensupları da Türk Polis Teşkilatı’nın 172. Kuruluş yıldönümünde ufak bir jestle kendilerini hatırlayan GESTAŞ personeline duydukları memnuniyeti dile getirdi. Kahraman Şehit Polislerimizi Rahmetle Anıyoruz Gestaş yönetimi, Türk Polis Teşkilatı’nın 172. yıldönümü vesilesiyle yayınladığı kutlama mesajında “Görevini fedakârca, vatan ve millet sevdasıyla, yürüten Türk Polis Teşkilatı, gücünü halkımızın güven ve desteğinden almaktadır. Kurulduğu günden bu yana, ülkemizin huzurunu, emniyetini ve güvenini sağlayan; ülkemizin birliği ve bütünlüğü için mesaisini harcayan, doğusunda, batısında ülkenin her bir köşesinde taşıdığı üniformanın hakkını layıkıyla yerine getiren tüm polislerimizin Polis Haftası’nı en içten dileklerimizi kutlarız. Vatan ve görev uğruna canlarını feda eden kahraman şehit polislerimizi de rahmet ve şükranla anıyoruz” ifadelerini kullandı.
Gestaş personeli, Çanakkale il merkezinde belirli noktalarda görevlerini yerine getiren emniyet mensuplarını ziyaret etti; Türk Polis Teşkilatı’nın 172. Kuruluş yıldönümünü kutladı

Türk Polis Teşkilatı’nın 172. yılı dün düzenlenen törenle kutlanırken Gestaş Deniz Ulaşım, görevi başındaki polisleri unutmadı. Gestaş Kurumsal İletişim Müdürlüğü personelleri, Çanakkale ili merkezinde belli noktalarda görevlerini yürüten emniyet mensuplarını ziyaret ederek mevlevi şekerleri ikram etti; görevi başındaki polislerimizin Polis Haftası’nı kutladı. Çanakkale il merkez girişindeki polis noktası, iskele çevresinde görev yapan polis memurları, karakollarda görev yapan emniyet mensuplarını ziyaret eden Gestaş personelleri, güvenliğimiz, emniyetimiz, huzurumuz için gece gündüz demeden tehlikeyi de göze alarak görev yapan polislerimize Polis Haftası vesilesiyle teşekkürlerini iletti. Emniyet mensupları da Türk Polis Teşkilatı’nın 172. Kuruluş yıldönümünde ufak bir jestle kendilerini hatırlayan GESTAŞ personeline duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Kahraman Şehit Polislerimizi Rahmetle Anıyoruz

Gestaş yönetimi, Türk Polis Teşkilatı’nın 172. yıldönümü vesilesiyle yayınladığı kutlama mesajında “Görevini fedakârca, vatan ve millet sevdasıyla, yürüten Türk Polis Teşkilatı, gücünü halkımızın güven ve desteğinden almaktadır. Kurulduğu günden bu yana, ülkemizin huzurunu, emniyetini ve güvenini sağlayan; ülkemizin birliği ve bütünlüğü için mesaisini harcayan, doğusunda, batısında ülkenin her bir köşesinde taşıdığı üniformanın hakkını layıkıyla yerine getiren tüm polislerimizin Polis Haftası’nı en içten dileklerimizi kutlarız. Vatan ve görev uğruna canlarını feda eden kahraman şehit polislerimizi de rahmet ve şükranla anıyoruz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.