Çanakkale’nin Yeni Emniyet Müdürü: Celal Sel

Güncel 26.10.2016 - 00:00, Güncelleme: 02.09.2021 - 15:40
 

Çanakkale’nin Yeni Emniyet Müdürü: Celal Sel

İçişleri Bakanlığıʹnın kararnamesiyle 59 ilin emniyet müdürleri değişti. Çanakkale’de il emniyet müdürü görevine ise Şırnak Emniyet Müdürü Celal Sel atandı.
İl Emniyet Müdürleri Kararnamesi, Resmi Gazete'de yayımlanması ile birlikte Çanakkale Emniyet Müdürlüğünde de değişim yaşandı. İl Emniyet Müdürü Yılmaz Özden Polis Başmüfettişliği’ne atanırken; Şırnak Emniyet Müdürü Celal Sel, Çanakkale Emniyet Müdürlüğü’ne atandı.  CELAL SEL KİMDİR? 1.Sınıf Emniyet Müdürü olan Celal Sel, aslen Kütahya İli Simav İlçesi nüfusuna kayıtlı olup, 1968 yılında doğdu. Polis Akademisi’nden 1990 yılında mezun olarak İzmir İlinde Komiser Yardımcısı rütbesinde mesleğe başlamış, sırasıyla Kahramanmaraş ilinde, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Dairesi Başkanlığında ve İstanbul illinde görev yaptıktan sonra Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığında Polis Başmüfettişi olarak göreve başladı.  19.01.2015 tarihinde Müşterek Kararname ile Şırnak İl Emniyet Müdürü olarak atanan Celal Sel, yeni kararname ile Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü görevine atandı. Emniyet Müdürü Celal Sel evli ve 1 çocuk babasıdır.
İçişleri Bakanlığıʹnın kararnamesiyle 59 ilin emniyet müdürleri değişti. Çanakkale’de il emniyet müdürü görevine ise Şırnak Emniyet Müdürü Celal Sel atandı.

İl Emniyet Müdürleri Kararnamesi, Resmi Gazete'de yayımlanması ile birlikte Çanakkale Emniyet Müdürlüğünde de değişim yaşandı. İl Emniyet Müdürü Yılmaz Özden Polis Başmüfettişliği’ne atanırken; Şırnak Emniyet Müdürü Celal Sel, Çanakkale Emniyet Müdürlüğü’ne atandı.

 CELAL SEL KİMDİR?

1.Sınıf Emniyet Müdürü olan Celal Sel, aslen Kütahya İli Simav İlçesi nüfusuna kayıtlı olup, 1968 yılında doğdu. Polis Akademisi’nden 1990 yılında mezun olarak İzmir İlinde Komiser Yardımcısı rütbesinde mesleğe başlamış, sırasıyla Kahramanmaraş ilinde, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Dairesi Başkanlığında ve İstanbul illinde görev yaptıktan sonra Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığında Polis Başmüfettişi olarak göreve başladı.  19.01.2015 tarihinde Müşterek Kararname ile Şırnak İl Emniyet Müdürü olarak atanan Celal Sel, yeni kararname ile Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü görevine atandı. Emniyet Müdürü Celal Sel evli ve 1 çocuk babasıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.