Boğazın Sultanları Avrupa Yolunda

Güncel 22.04.2016 - 00:00, Güncelleme: 02.09.2021 - 15:40
 

Boğazın Sultanları Avrupa Yolunda

Klasman Grubunun ikinci etabında İzmir’de mücadele veren Çanakkale Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, kente Avrupa vizesiyle dönerek büyük bir mutluluk yaşattı.
Türkiye Voleybol Bayanlar 1. Ligini 6. sırada tamamlayan Çanakkale Belediyespor, 7-8-9 ve 19-20-21 Nisan tarihlerinde İzmir Atatürk Spor Salonunda iki etap halinde gerçekleşen Klasman Grubu maçlarında da büyük bir başarı elde etti. Grubun ikinci etabında Bursa Büyükşehir Belediyespor’u 3-1 ve Sarıyer Belediyespor’u 3-1’lik skorla yenen boğazın sultanları, grubu 2. sırada tamamlayarak, Avrupa Kupalarına gitmeye de hak kazandı. Voleybolcuların bu başarısı kentte de büyük mutluluk yaratırken, İzmir’den dönen heyeti Çanakkale Belediyesi Hizmet Binası önünde Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Belediye Meclis Üyeleri ve Çanakkale Belediyesi çalışanları çiçekler ve konfetilerle karşıladı. Karşılama töreninde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, takımın 3 yıldır daha iyi bir seviyeye gelmek için mücadele ettiğini belirterek, bu sene konulan Avrupa hedefini başarmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Başkan Gökhan, Çanakkale Belediyespor Yönetimine, teknik heyete, oyunculara ve takımı destekleyen kentlilere teşekkürlerini iletti. Çanakkale Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Güneşhan da, kenti Avrupa Kupalarında temsil edecek olmanın gururunu ve mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, emeği geçenlere ve destek veren Çanakkalelilere teşekkür etti. Belediye önündeki karşılamanın ardından Başkan Gökhan ile Belediye Meclis Salonunda bir araya gelen heyet, başarıyı hep birlikte pasta keserek kutladı. Motivasyonu yüksek olan takımla burada da sohbet eden Başkan Gökhan, sezon boyunca Çanakkale Belediyesine ve takıma güvenerek destek veren sponsorlara, ayrıca yine güven duygusuyla kente gelen sporculara bir kez daha teşekkürlerini ileterek, başarıların devamını diledi.
Klasman Grubunun ikinci etabında İzmir’de mücadele veren Çanakkale Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, kente Avrupa vizesiyle dönerek büyük bir mutluluk yaşattı.

Türkiye Voleybol Bayanlar 1. Ligini 6. sırada tamamlayan Çanakkale Belediyespor, 7-8-9 ve 19-20-21 Nisan tarihlerinde İzmir Atatürk Spor Salonunda iki etap halinde gerçekleşen Klasman Grubu maçlarında da büyük bir başarı elde etti. Grubun ikinci etabında Bursa Büyükşehir Belediyespor’u 3-1 ve Sarıyer Belediyespor’u 3-1’lik skorla yenen boğazın sultanları, grubu 2. sırada tamamlayarak, Avrupa Kupalarına gitmeye de hak kazandı.

Voleybolcuların bu başarısı kentte de büyük mutluluk yaratırken, İzmir’den dönen heyeti Çanakkale Belediyesi Hizmet Binası önünde Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Belediye Meclis Üyeleri ve Çanakkale Belediyesi çalışanları çiçekler ve konfetilerle karşıladı.

Karşılama töreninde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, takımın 3 yıldır daha iyi bir seviyeye gelmek için mücadele ettiğini belirterek, bu sene konulan Avrupa hedefini başarmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Başkan Gökhan, Çanakkale Belediyespor Yönetimine, teknik heyete, oyunculara ve takımı destekleyen kentlilere teşekkürlerini iletti.

Çanakkale Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Güneşhan da, kenti Avrupa Kupalarında temsil edecek olmanın gururunu ve mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, emeği geçenlere ve destek veren Çanakkalelilere teşekkür etti.

Belediye önündeki karşılamanın ardından Başkan Gökhan ile Belediye Meclis Salonunda bir araya gelen heyet, başarıyı hep birlikte pasta keserek kutladı. Motivasyonu yüksek olan takımla burada da sohbet eden Başkan Gökhan, sezon boyunca Çanakkale Belediyesine ve takıma güvenerek destek veren sponsorlara, ayrıca yine güven duygusuyla kente gelen sporculara bir kez daha teşekkürlerini ileterek, başarıların devamını diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.