Çanlı Muhtarlar Meclise Çıkarma Yaptı

Güncel 27.01.2016 - 00:00, Güncelleme: 02.09.2021 - 15:40
 

Çanlı Muhtarlar Meclise Çıkarma Yaptı

AK Parti Çan İlçe Teşkilatı, Çan mahalle ve köy muhtarları ile birlikte TBMMʹde AK Parti Grup toplantısına katıldı.
Teşkilat üyeleri ve muhtarlar Grup toplantısının ardından Başbakan Davutoğlu ile birlikte fotoğraf çektirdikten sonra AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan ve Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider ile bir araya geldi.  Toplantıda Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'de muhtarları ziyaret etti. Seçimlerde kaydedilen başarıdan dolayı muhtarlara teşekkür eden Turan Meclis çalışmalarını aktardı. Turan; "Seçimlerin hemen ardından milletimizi yakından ilgilendiren düzenlemeleri Meclis'te gündemimize aldık. Beyannamemizde yer alan başlıkları planlı bir şekilde hayata geçirmeye devam edeceğiz. Muhtarlarımızın maaşlarını 1300 TL'ye çıkaran düzenleme kısa süre içerisinde yasalaşacak. Köylerimizin ihtiyaçlarını biliyoruz. Yol, su, parke taşı talepleri var. İddiamız 4 yıllık görev süremizde bütün köylerimizin parke taşı sorununu çözmek" dedi. Turan ve Gider Çan İlçe Başkanı Mustafa Karagöz'e, teşkilat mensuplarına ve muhtarlara ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
AK Parti Çan İlçe Teşkilatı, Çan mahalle ve köy muhtarları ile birlikte TBMMʹde AK Parti Grup toplantısına katıldı.

Teşkilat üyeleri ve muhtarlar Grup toplantısının ardından Başbakan Davutoğlu ile birlikte fotoğraf çektirdikten sonra AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan ve Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider ile bir araya geldi. 

Toplantıda Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'de muhtarları ziyaret etti.

Seçimlerde kaydedilen başarıdan dolayı muhtarlara teşekkür eden Turan Meclis çalışmalarını aktardı.

Turan; "Seçimlerin hemen ardından milletimizi yakından ilgilendiren düzenlemeleri Meclis'te gündemimize aldık. Beyannamemizde yer alan başlıkları planlı bir şekilde hayata geçirmeye devam edeceğiz. Muhtarlarımızın maaşlarını 1300 TL'ye çıkaran düzenleme kısa süre içerisinde yasalaşacak. Köylerimizin ihtiyaçlarını biliyoruz. Yol, su, parke taşı talepleri var. İddiamız 4 yıllık görev süremizde bütün köylerimizin parke taşı sorununu çözmek" dedi.

Turan ve Gider Çan İlçe Başkanı Mustafa Karagöz'e, teşkilat mensuplarına ve muhtarlara ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.