Patronlar ÇASİAD Ev Sahipliğinde Çanakkaleʹde Buluşacak

Güncel 23.11.2015 - 00:00, Güncelleme: 02.09.2021 - 15:40
 

Patronlar ÇASİAD Ev Sahipliğinde Çanakkaleʹde Buluşacak

TÜRKONFED 19. Girişim ve İş Dünyası Zirvesine geri sayım başladı. 26-27 Kasım tarihlerinde ÇASİAD ev sahipliğinde Çanakkaleʹde gerçekleştirilecek olan zirvenin ana teması ʹTürkiyeʹde Ekonomik ve Siyasi Gelişmeler: Bölgeden Türkiyeʹye Bakışʹ olarak belirlendi. Zirve kapsamında; Türkiye Ekonomisi: Orta Vadeli Görünüm-Riskler ve Fırsatlar başlıklı bir panel düzenlenecek.
ÇASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Akarsu; 'Türkiye'ye ekonomisinde çok önemli bir yere sahip sanayici ve işadamlarının Çanakkale'ye yapacakları ziyaret ve zirve programı ilimiz için önemli bir fırsatı beraberinde getirmektedir. Bu kapsamda Türkiye'nin lider sanayici ve işadamlarını ağırlamanın heyecanı içindeyiz. Amacımız Çanakkale ilinin nitelikli gelişiminin sağlanması, il ekonomisinin güçlenmesi ve sürdürülebilir çevreci yatırımların artmasıdır.' dedi TÜRKONFED 19. Girişim ve İş Dünyası Zirvesine TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Cansen Başaran Symes ve geçen dönem başkanı Muharrem Yılmaz, TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Kadooğlu katılım sağlayacak. TÜRKONFED HAKKINDA TÜRKONFED (Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu) çatısı altında; 23 federasyon ve 155 dernek üzerinden 12.500 iş insanı ve 30 bine yakın şirket yer almaktadır; İstanbul, Batı Anadolu, Marmara ve İç Anadolu, Trakya, Orta Karadeniz, Orta Anadolu, Batı Karadeniz, Doğu Karadeniz, İç Anadolu, Güney Ege, Batı Akdeniz, Doğu Akdeniz, Güney Marmara, Çukurova, Doğu ve Güneydoğu Anadolu, Güneydoğu, Zafer, Doğu, Serhat, Dicle ve Fırat Sanayici ve İşadamları Federasyonlarının yanı sıra Sektörel Dernekler Federasyonu, Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu bulunmaktadır. TÜRKONFED, Avrupalı KOBİ’lerin çatı örgütü olan ve 12 milyon firma ve 55 milyon çalışanı temsil eden Avrupa Esnaf, Sanatkar ve KOBİ Birliği (UEAPME) üyesidir.  ÇASİAD (Çanakkale Sanayicileri ve İş Adamları Derneği), GÜNMARSİFED (Güney Marmara Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu) üzerinden TÜRKONFED'e bağlı bir dernektir. ÇASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Akarsu aynı zamanda TÜRKONFED Yönetim Kurulu üyesidir.
TÜRKONFED 19. Girişim ve İş Dünyası Zirvesine geri sayım başladı. 26-27 Kasım tarihlerinde ÇASİAD ev sahipliğinde Çanakkaleʹde gerçekleştirilecek olan zirvenin ana teması ʹTürkiyeʹde Ekonomik ve Siyasi Gelişmeler: Bölgeden Türkiyeʹye Bakışʹ olarak belirlendi. Zirve kapsamında; Türkiye Ekonomisi: Orta Vadeli Görünüm-Riskler ve Fırsatlar başlıklı bir panel düzenlenecek.

ÇASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Akarsu; 'Türkiye'ye ekonomisinde çok önemli bir yere sahip sanayici ve işadamlarının Çanakkale'ye yapacakları ziyaret ve zirve programı ilimiz için önemli bir fırsatı beraberinde getirmektedir. Bu kapsamda Türkiye'nin lider sanayici ve işadamlarını ağırlamanın heyecanı içindeyiz. Amacımız Çanakkale ilinin nitelikli gelişiminin sağlanması, il ekonomisinin güçlenmesi ve sürdürülebilir çevreci yatırımların artmasıdır.' dedi

TÜRKONFED 19. Girişim ve İş Dünyası Zirvesine TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Cansen Başaran Symes ve geçen dönem başkanı Muharrem Yılmaz, TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Kadooğlu katılım sağlayacak.

TÜRKONFED HAKKINDA

TÜRKONFED (Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu) çatısı altında; 23 federasyon ve 155 dernek üzerinden 12.500 iş insanı ve 30 bine yakın şirket yer almaktadır; İstanbul, Batı Anadolu, Marmara ve İç Anadolu, Trakya, Orta Karadeniz, Orta Anadolu, Batı Karadeniz, Doğu Karadeniz, İç Anadolu, Güney Ege, Batı Akdeniz, Doğu Akdeniz, Güney Marmara, Çukurova, Doğu ve Güneydoğu Anadolu, Güneydoğu, Zafer, Doğu, Serhat, Dicle ve Fırat Sanayici ve İşadamları Federasyonlarının yanı sıra Sektörel Dernekler Federasyonu, Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu bulunmaktadır. TÜRKONFED, Avrupalı KOBİ’lerin çatı örgütü olan ve 12 milyon firma ve 55 milyon çalışanı temsil eden Avrupa Esnaf, Sanatkar ve KOBİ Birliği (UEAPME) üyesidir.

 ÇASİAD (Çanakkale Sanayicileri ve İş Adamları Derneği), GÜNMARSİFED (Güney Marmara Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu) üzerinden TÜRKONFED'e bağlı bir dernektir. ÇASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Akarsu aynı zamanda TÜRKONFED Yönetim Kurulu üyesidir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.