Emekli İlkokul Öğretmeninin Resim Tutkusu

Güncel 21.06.2015 - 00:00, Güncelleme: 02.09.2021 - 15:40
 

Emekli İlkokul Öğretmeninin Resim Tutkusu

Emekli ilkokul öğretmeni Remzi Şen “Çanakkale Manzaraları” temalı üçüncü kişisel sergisini Çanakkale Evinde açtı.
1945 doğumlu Şen 2000 yılında emekli olduktan sonra hobi amaçlı başladığı resme olan merakını geliştirerek hiçbir eğitim almadığı halde 250’ye yakın eser üretti.  İlk sergisini 2012 yılında Ayvalık’ta, ikinci sergisini 2014 yılında Çanakkale’de açan Şen, üçüncü sergisini Çanakkale Evinde açmaktan mutluluk duyduğunu ve içindeki resim yapma coşkusuna dur diyemediğini söyledi. Şen; "Emekli olduktan sonra içimdeki resim yapma coşkusuna dur diyemedim. Hobi olarak başladığım resim tutkusu benim hayatımda çok anlamlı bir yer edindi. Bugüne kadar 250’ye kadar eser ürettim. Her birinin benim için ayrı bir hikayesi var. Ömrüm vefa ettiği sürece resim yapmaktan vazgeçmeyeceğim. Ve önümüzdeki yıllarda da sergiler açmaya devam edeceğim” dedi.  
Emekli ilkokul öğretmeni Remzi Şen “Çanakkale Manzaraları” temalı üçüncü kişisel sergisini Çanakkale Evinde açtı.

1945 doğumlu Şen 2000 yılında emekli olduktan sonra hobi amaçlı başladığı resme olan merakını geliştirerek hiçbir eğitim almadığı halde 250’ye yakın eser üretti.  İlk sergisini 2012 yılında Ayvalık’ta, ikinci sergisini 2014 yılında Çanakkale’de açan Şen, üçüncü sergisini Çanakkale Evinde açmaktan mutluluk duyduğunu ve içindeki resim yapma coşkusuna dur diyemediğini söyledi.

Şen; "Emekli olduktan sonra içimdeki resim yapma coşkusuna dur diyemedim. Hobi olarak başladığım resim tutkusu benim hayatımda çok anlamlı bir yer edindi. Bugüne kadar 250’ye kadar eser ürettim. Her birinin benim için ayrı bir hikayesi var. Ömrüm vefa ettiği sürece resim yapmaktan vazgeçmeyeceğim. Ve önümüzdeki yıllarda da sergiler açmaya devam edeceğim” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.