Yıldırım’dan CHP’li Başkana ‘fırın’ tepkisi

Siyaset 25.11.2022 - 13:49, Güncelleme: 25.11.2022 - 13:49
 

Yıldırım’dan CHP’li Başkana ‘fırın’ tepkisi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım, Belediye Meclisi Toplantısı’nda CHP’li Başkan Ülgür Gökhan’ın ‘fırın’ açıklamasına tepki gösterdi.
CHP’li Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın, Belediye Meclisi Toplantısı’nda sarf ettiği sözler hem kamuoyunu hem de meclis üyelerini şaşırtmıştı. Tek kişilik mezarlık ücretinin 2 bin 700 TL’den 4 bin TL’ye yükseltilmesini fazla bulan bir meclis üyesine toplantıda cevap veren Başkan Gökhan; “Ölme abi! Dinimiz müsaade etse hemen fırını kuracağım ama dinimiz müsaade etmiyor” demişti. ‘Fırın’ açıklaması nedeniyle CHP’li Başkana tepki gösteren MHP İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım; “Merkez Belediye Başkanı, Meclis Toplantısı’nda mezar yeri zammı konusunda, oluşan itirazlar sonucu yaptığı, talihsiz “Fırın” açıklaması ile ne kadar özensiz bir yapıya sahip olduğunu bizlere tekraren hatırlatmıştır. Tartışılmayacak kadar önemli olan konuyu, alaya alır biçimde, işlemesi can sıkıcıdır… İtirazlar ile, zamlı rakamı değerlendireceğine, defin usulümüz ile ilgili hezeyanı ile kaçınması, zammın gerçekten yüksek olduğunu tekraren kanıtlamaktadır. Toplumumuz için hassas ve özel öneme sahip konularda, özellikle “düşünerek” konuşması tavsiyemdir ve yararına olacağı kanaatindeyim” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım, Belediye Meclisi Toplantısı’nda CHP’li Başkan Ülgür Gökhan’ın ‘fırın’ açıklamasına tepki gösterdi.

CHP’li Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın, Belediye Meclisi Toplantısı’nda sarf ettiği sözler hem kamuoyunu hem de meclis üyelerini şaşırtmıştı. Tek kişilik mezarlık ücretinin 2 bin 700 TL’den 4 bin TL’ye yükseltilmesini fazla bulan bir meclis üyesine toplantıda cevap veren Başkan Gökhan; “Ölme abi! Dinimiz müsaade etse hemen fırını kuracağım ama dinimiz müsaade etmiyor” demişti.

‘Fırın’ açıklaması nedeniyle CHP’li Başkana tepki gösteren MHP İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım; “Merkez Belediye Başkanı, Meclis Toplantısı’nda mezar yeri zammı konusunda, oluşan itirazlar sonucu yaptığı, talihsiz “Fırın” açıklaması ile ne kadar özensiz bir yapıya sahip olduğunu bizlere tekraren hatırlatmıştır. Tartışılmayacak kadar önemli olan konuyu, alaya alır biçimde, işlemesi can sıkıcıdır… İtirazlar ile, zamlı rakamı değerlendireceğine, defin usulümüz ile ilgili hezeyanı ile kaçınması, zammın gerçekten yüksek olduğunu tekraren kanıtlamaktadır. Toplumumuz için hassas ve özel öneme sahip konularda, özellikle “düşünerek” konuşması tavsiyemdir ve yararına olacağı kanaatindeyim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.