Gestaş Mobil Uygulama yayında

Güncel 30.08.2021 - 00:00, Güncelleme: 02.09.2021 - 15:40
 

Gestaş Mobil Uygulama yayında

Gestaş’ın online bilet alımı, sefer tarifeleri, anlık sefer bildirimleri, iptal ve ek sefer bilgilerinin yer alacağı mobil uygulaması yayınlandı.
Uygulamanın Android ve IOS markette yayınlanmasının ardından Gestaş’tan yapılan açıklamada,  “Gestaş Mobil Uygulama yayında... Gestaş Mobil Uygulama ile Gestaş Dünyasını cebinizde taşıyın... Sefer tarifeleri, adalar ve boğaz hattında online olarak bilet alımı, kısacası her şey elinizin altında... Anlık sefer bildirimlerini, iptal/ek sefer bilgilerini de mobil uygulama üzerinden alabileceksiniz” ifadelerine yer verildi. Gestaş’ın mobil uygulamasını indirmek için altta yer alan linklere tıklayınız:  Android için indirme linki:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.resinasoft.gestas IOS için indirme linki:https://apps.apple.com/tr/app/gestaş-mobil/id1578475512?l=tr
Gestaş’ın online bilet alımı, sefer tarifeleri, anlık sefer bildirimleri, iptal ve ek sefer bilgilerinin yer alacağı mobil uygulaması yayınlandı.

Uygulamanın Android ve IOS markette yayınlanmasının ardından Gestaş’tan yapılan açıklamada,  “Gestaş Mobil Uygulama yayında... Gestaş Mobil Uygulama ile Gestaş Dünyasını cebinizde taşıyın... Sefer tarifeleri, adalar ve boğaz hattında online olarak bilet alımı, kısacası her şey elinizin altında... Anlık sefer bildirimlerini, iptal/ek sefer bilgilerini de mobil uygulama üzerinden alabileceksiniz” ifadelerine yer verildi.

Gestaş’ın mobil uygulamasını indirmek için altta yer alan linklere tıklayınız: 

Android için indirme linki:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.resinasoft.gestas

IOS için indirme linki:https://apps.apple.com/tr/app/gestaş-mobil/id1578475512?l=tr

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.