CHP’li Ar, Partililerine İsyan Etti

Siyaset 10.08.2021 - 00:00, Güncelleme: 02.09.2021 - 15:40
 

CHP’li Ar, Partililerine İsyan Etti

CHP İl Genel Meclisi Merkez Üyesi ve 1. Başkanvekili Ömer Ar mecliste bazı maddelere ret oyu kullandığı için, kendi partisinden tepki aldığını belirterek, hakkında karalama kampanyası başlatıp, başka partiye geçeceğine dair dedikodu çıkartanlara sert çıktı.
Ömer Ar, “İl Genel Meclisi’nde oylamalarda bazı çevreye sakıncalı gördüğüm dosyalara karşı çıkmam ve ret oyu kullandığım süreden beri çeşitli kanallardan hiç beklemediğim partili kardeşlerimden bir tepki ile karşılaşır oldum ve buna bağlı olarak bir karalama kampanyası ile karşı karşıyayım. Etkili yetkili Bir kardeşimiz benim başka bir partiye geçeceği yolunda sorular üretmiş, ben beklerdim ki direk beni arayıp sorması daha doğru olurdu. Benim hiçbir yere gittiğim yok oylama prensiplerimi de değiştirmeyeceğim, bu şekilde insan ötekileştirme yok sayma kampanyalarında kınıyorum. Herkes kendi kazdığı kuyuya düşer, biz yerimizdeyiz. Çok rahatsız olan varsa bunun nasıl yapılacağı ne yapılacağı bellidir, gereğini yapabilirler. Ben bundan sonra bu arkadaşlarımızın söyleyeceği hiçbir şeye itibar etmiyorum, gerekirse neden ne olduğunu neden olduğunu kimlerin olduğunu halkımızla da paylaşırız. Bundan sonra da kendileriyle eski sıcaklığı bulamam Bir insana 40 kişi deli dersen deli olurmuş şükür ki bizim şu anda deli olma niyetimiz falan yok yerimiz bellidir bilenler biliyor bilmeyenler de kendisi bilir” dedi. Ar CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da fotosunu paylaşıp, kürsüde parmak göstererek, “Bu parmağı bize çamur atan sözde dost birilerinin gözüne sokacağım” dedi.
CHP İl Genel Meclisi Merkez Üyesi ve 1. Başkanvekili Ömer Ar mecliste bazı maddelere ret oyu kullandığı için, kendi partisinden tepki aldığını belirterek, hakkında karalama kampanyası başlatıp, başka partiye geçeceğine dair dedikodu çıkartanlara sert çıktı.

Ömer Ar, “İl Genel Meclisi’nde oylamalarda bazı çevreye sakıncalı gördüğüm dosyalara karşı çıkmam ve ret oyu kullandığım süreden beri çeşitli kanallardan hiç beklemediğim partili kardeşlerimden bir tepki ile karşılaşır oldum ve buna bağlı olarak bir karalama kampanyası ile karşı karşıyayım. Etkili yetkili Bir kardeşimiz benim başka bir partiye geçeceği yolunda sorular üretmiş, ben beklerdim ki direk beni arayıp sorması daha doğru olurdu. Benim hiçbir yere gittiğim yok oylama prensiplerimi de değiştirmeyeceğim, bu şekilde insan ötekileştirme yok sayma kampanyalarında kınıyorum. Herkes kendi kazdığı kuyuya düşer, biz yerimizdeyiz. Çok rahatsız olan varsa bunun nasıl yapılacağı ne yapılacağı bellidir, gereğini yapabilirler. Ben bundan sonra bu arkadaşlarımızın söyleyeceği hiçbir şeye itibar etmiyorum, gerekirse neden ne olduğunu neden olduğunu kimlerin olduğunu halkımızla da paylaşırız. Bundan sonra da kendileriyle eski sıcaklığı bulamam Bir insana 40 kişi deli dersen deli olurmuş şükür ki bizim şu anda deli olma niyetimiz falan yok yerimiz bellidir bilenler biliyor bilmeyenler de kendisi bilir” dedi.
Ar CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da fotosunu paylaşıp, kürsüde parmak göstererek, “Bu parmağı bize çamur atan sözde dost birilerinin gözüne sokacağım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.