HDP İçin Pilav Dağıttınız, Bu Gerçeğin Yüzünüze Vurulmasından mı Rahatsız Oldunuz?

Siyaset 22.03.2018 - 00:00, Güncelleme: 02.09.2021 - 15:40
 

HDP İçin Pilav Dağıttınız, Bu Gerçeğin Yüzünüze Vurulmasından mı Rahatsız Oldunuz?

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Gültekin Yıldız, gençlik kollarının Afrin zaferi için gerçekleştirdiği pilav ikramı esnasında Çanakkale Belediyesi zabıta ekiplerinin gelerek, pankartı kaldırtmasına tepki gösterdi.
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Gültekin Yıldız, gençlik kollarının Afrin zaferi için gerçekleştirdiği pilav ikramı esnasında Çanakkale Belediyesi zabıta ekiplerinin gelerek, ‘Bu Şehirde Pilav Terörün Destekçisi Barajı Geçti Diye Değil, Mehmetçiğimiz Afrin'de Destan Yazdığı İçin Dağıtılır’ yazılı pankartı kaldırtmasına tepki gösterdi. Yıldız konuya ilişkin açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “AK Parti İl Gençlik Kollarımızın Şehitlerimiz ve Afrin Zaferimiz için organize ettiği basın açıklaması, pilav ikramı ve dualar ile devam ederken etkinliğe müdahil olan Çanakkale Belediyesi Zabıtaları gelerek ‘Bu Şehirde Pilav Terörün Destekçisi Barajı Geçti Diye Değil, Mehmetçiğimiz Afrin'de Destan Yazdığı İçin Dağıtılır’ yazan üzerinde Kahraman Mehmetçiğimizin ve Bayrağımızın yer aldığı pankartı kaldırtmıştır. Bana bu pankartı kaldır diye talimat verdiler diyen ve pankartı kaldırtmak zorunda kalan zabıta memuru ile Çanakkale Halkını karşı karşıya getiren Çanakkale Belediyesi Yönetimi, bu pankartta Şanlı Bayrağımızdan mı? Kahraman Askerimizden mi? Afrin Zaferimizden mi? Şehitler için pilav dağıtılmasından mı rahatsız olmuştur. Yoksa HDP barajı geçti diye Belediye Başkanlarının pilav dağıttığı gerçeğinin yüzlerine vurulmasından mı rahatsız olmuştur? Ülgür Gökhan'ın ve CHP'nin barış ve özgürlük söylemlerinin demogojiden ibaret olduğu bir kez daha ortaya çıkmıştır. Onlar gibi düşünmüyorsan düşünmeye , onlar gibi konuşmuyorsan konuşmaya hakkın yoktur. Bu anlayış Çanakkale'de yıkılmaya mahkumdur. Zaten bu anti demokratik tavır da Ülgür Gökhan'ın ve CHP'nin Çanakkale'deki çöküş sürecinin son çırpınışlarıdır.”  
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Gültekin Yıldız, gençlik kollarının Afrin zaferi için gerçekleştirdiği pilav ikramı esnasında Çanakkale Belediyesi zabıta ekiplerinin gelerek, pankartı kaldırtmasına tepki gösterdi.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Gültekin Yıldız, gençlik kollarının Afrin zaferi için gerçekleştirdiği pilav ikramı esnasında Çanakkale Belediyesi zabıta ekiplerinin gelerek, ‘Bu Şehirde Pilav Terörün Destekçisi Barajı Geçti Diye Değil, Mehmetçiğimiz Afrin'de Destan Yazdığı İçin Dağıtılır’ yazılı pankartı kaldırtmasına tepki gösterdi.

Yıldız konuya ilişkin açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “AK Parti İl Gençlik Kollarımızın Şehitlerimiz ve Afrin Zaferimiz için organize ettiği basın açıklaması, pilav ikramı ve dualar ile devam ederken etkinliğe müdahil olan Çanakkale Belediyesi Zabıtaları gelerek ‘Bu Şehirde Pilav Terörün Destekçisi Barajı Geçti Diye Değil, Mehmetçiğimiz Afrin'de Destan Yazdığı İçin Dağıtılır’ yazan üzerinde Kahraman Mehmetçiğimizin ve Bayrağımızın yer aldığı pankartı kaldırtmıştır. Bana bu pankartı kaldır diye talimat verdiler diyen ve pankartı kaldırtmak zorunda kalan zabıta memuru ile Çanakkale Halkını karşı karşıya getiren Çanakkale Belediyesi Yönetimi, bu pankartta Şanlı Bayrağımızdan mı? Kahraman Askerimizden mi? Afrin Zaferimizden mi? Şehitler için pilav dağıtılmasından mı rahatsız olmuştur. Yoksa HDP barajı geçti diye Belediye Başkanlarının pilav dağıttığı gerçeğinin yüzlerine vurulmasından mı rahatsız olmuştur? Ülgür Gökhan'ın ve CHP'nin barış ve özgürlük söylemlerinin demogojiden ibaret olduğu bir kez daha ortaya çıkmıştır. Onlar gibi düşünmüyorsan düşünmeye , onlar gibi konuşmuyorsan konuşmaya hakkın yoktur. Bu anlayış Çanakkale'de yıkılmaya mahkumdur. Zaten bu anti demokratik tavır da Ülgür Gökhan'ın ve CHP'nin Çanakkale'deki çöküş sürecinin son çırpınışlarıdır.”  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.