Çanakkale Belediyesinin Yapamadığını, Lapseki Belediyesi Yapıyor

İlçeler 26.09.2023 - 11:31, Güncelleme: 26.09.2023 - 11:31
 

Çanakkale Belediyesinin Yapamadığını, Lapseki Belediyesi Yapıyor

Lapseki Belediyesi, şehre modern bir düğün salonu kazandırmak için çalışmalarını sürdürüyor.
Lapseki Yeni Düğün Salonu projesi, modern bir etkinlik alanına ihtiyaç duyan bölge sakinleri için büyük bir kazanım olacak. Düğün salonu, geniş yeşil alanlar ve otopark, düğünler ve etkinlikler için ideal bir mekan sunacak. Projenin tamamlanmasıyla birlikte Lapseki, sosyal etkinlikler ve düğünler için güzel bir seçeneğe kavuşmuş olacak. Belediye, bu yeni tesisle bölgenin sosyal hayatına katkı sağlamayı ve vatandaşların özel günlerini unutulmaz kılmayı hedefliyor. Toplamda 7.500 metrekarelik bir alana sahip olan bu proje, 600 metrekare kapalı düğün salonu alanı, 500 kişilik kapasiteye sahip açık düğün salonu alanı, 1.530 metrekarelik yeşil alan ve 1.180 metrekarelik otopark alanı (60 araç kapasitesi) gibi önemli özelliklere sahip bulunacak.
Lapseki Belediyesi, şehre modern bir düğün salonu kazandırmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Lapseki Yeni Düğün Salonu projesi, modern bir etkinlik alanına ihtiyaç duyan bölge sakinleri için büyük bir kazanım olacak. Düğün salonu, geniş yeşil alanlar ve otopark, düğünler ve etkinlikler için ideal bir mekan sunacak. Projenin tamamlanmasıyla birlikte Lapseki, sosyal etkinlikler ve düğünler için güzel bir seçeneğe kavuşmuş olacak. Belediye, bu yeni tesisle bölgenin sosyal hayatına katkı sağlamayı ve vatandaşların özel günlerini unutulmaz kılmayı hedefliyor.
Toplamda 7.500 metrekarelik bir alana sahip olan bu proje, 600 metrekare kapalı düğün salonu alanı, 500 kişilik kapasiteye sahip açık düğün salonu alanı, 1.530 metrekarelik yeşil alan ve 1.180 metrekarelik otopark alanı (60 araç kapasitesi) gibi önemli özelliklere sahip bulunacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.