ʹBozcaada Caz Festivaliʹ İptal Edilmedi!

İlçeler 11.05.2020 - 00:00, Güncelleme: 02.09.2021 - 15:40
 

ʹBozcaada Caz Festivaliʹ İptal Edilmedi!

Bu sene 17-19 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşmesi beklenen 4. Bozcaada Caz Festivaliʹnin korona virüsü sebebiyle iptal edilmediği ancak farklı bir format ile seyircilerine ulaşacağı aktarıldı.
Korona virüsü pandemisi nedeniyle bu sene gerçekleşecek birçok festival ve etkinlik iptal edilmişti. 17-19 Temmuz tarihleri arasında düzenlenmesi planlanan 4. Bozcaada Caz Festivali'nin ise tarihinde herhangi bir değişimin olmadığı duyuruldu. Farklı bir konsept ile gerçekleşeceği belirtilen festivalin, nasıl düzenleneceği ile ilgili net bir bilgi aktarılmazken, şeffaf bilgilendirilmelere devam edileceği söylendi. Bilet satın almış olan seyircilerin isterse iade edebileceği veya 16-18 Temmuz 2021 tarihinde düzenlenecek olan bir sonraki festivalde kullanabileceği belirtildi.  Festivalin resmi internet sitesinde yapılan açıklama ise şu şekilde verildi: “Bu sene Bozcaada Caz Festivali’ni adada yaşayanların, festival katılımcılarının, sanatçıların ve festival ekibimizin sağlığını korumak amacıyla alışık olduğumuz açık hava festivali formatında gerçekleştiremiyoruz. Öngörülemeyen bu koşullar altında virüsün yayılmasının önüne geçmek ve risk grubunda olan bireylerin korunmasına yardımcı olabilmek için, Bozcaada Caz Festivali’ni 2020 içerisinde başka bir tarihe ertelemeyi de uygun görmüyoruz. 16-17-18 Temmuz 2021 tarihlerinde gerçekleştireceğimiz Bozcaada Caz Festivali’nin 5. yılı için harıl harıl çalışmaya başladık. İsteklerin ve ihtiyaçların değişiklik gösterdiği bu dönemde, 2020’de bir araya geleceğimiz alternatif platformlar için ürettiğimiz fikirlerimizi sizinle paylaşacağız. Bu sene ne tip fikirlerle ve içeriklerle devam edeceğimize dair kesin bir açıklama yapmadan önce, gidişatın nasıl olduğunu gözlemleyip sizi de şeffaf bir şekilde bilgilendirmeye devam edeceğiz. Şu ana kadar bilet satın alan festival seyircilerimiz, mevcut biletlerini ‘Bozcaada Caz Festivali 2021’ için kullanabilirler. Bu olağanüstü durumu göz önünde bulundurarak, tüm sene boyunca çalışmalarını sürdüren Bozcaada Caz Festivali’nin finansal olarak sürdürülebilir olmasını destekleyen ve biletlerini iade etmeyen seyircimize şimdiden çok teşekkür ederiz. Desteğiniz bizim için çok değerli ve önemli. Biletini iade etmek isteyen seyircilerimiz ise, Biletix üzerinden 15 Mayıs – 1 Eylül 2020 tarihleri arasında iade işlemini gerçekleştirebilirler. Bu yaz farklı mecralarda, festivalin enerjisini kaybetmeden sizinle buluşmaya devam edeceğiz. Yaşadıklarımızı birlikte paylaşıp, güzellikleri ortaya çıkaracak ve yine bir araya geleceğiz. Bozcaada Caz Festivali’nin 5. yılında sağlıkla kavuşmak üzere!”  
Bu sene 17-19 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşmesi beklenen 4. Bozcaada Caz Festivaliʹnin korona virüsü sebebiyle iptal edilmediği ancak farklı bir format ile seyircilerine ulaşacağı aktarıldı.

Korona virüsü pandemisi nedeniyle bu sene gerçekleşecek birçok festival ve etkinlik iptal edilmişti. 17-19 Temmuz tarihleri arasında düzenlenmesi planlanan 4. Bozcaada Caz Festivali'nin ise tarihinde herhangi bir değişimin olmadığı duyuruldu. Farklı bir konsept ile gerçekleşeceği belirtilen festivalin, nasıl düzenleneceği ile ilgili net bir bilgi aktarılmazken, şeffaf bilgilendirilmelere devam edileceği söylendi. Bilet satın almış olan seyircilerin isterse iade edebileceği veya 16-18 Temmuz 2021 tarihinde düzenlenecek olan bir sonraki festivalde kullanabileceği belirtildi. 
Festivalin resmi internet sitesinde yapılan açıklama ise şu şekilde verildi:
“Bu sene Bozcaada Caz Festivali’ni adada yaşayanların, festival katılımcılarının, sanatçıların ve festival ekibimizin sağlığını korumak amacıyla alışık olduğumuz açık hava festivali formatında gerçekleştiremiyoruz. Öngörülemeyen bu koşullar altında virüsün yayılmasının önüne geçmek ve risk grubunda olan bireylerin korunmasına yardımcı olabilmek için, Bozcaada Caz Festivali’ni 2020 içerisinde başka bir tarihe ertelemeyi de uygun görmüyoruz.
16-17-18 Temmuz 2021 tarihlerinde gerçekleştireceğimiz Bozcaada Caz Festivali’nin 5. yılı için harıl harıl çalışmaya başladık. İsteklerin ve ihtiyaçların değişiklik gösterdiği bu dönemde, 2020’de bir araya geleceğimiz alternatif platformlar için ürettiğimiz fikirlerimizi sizinle paylaşacağız. Bu sene ne tip fikirlerle ve içeriklerle devam edeceğimize dair kesin bir açıklama yapmadan önce, gidişatın nasıl olduğunu gözlemleyip sizi de şeffaf bir şekilde bilgilendirmeye devam edeceğiz.
Şu ana kadar bilet satın alan festival seyircilerimiz, mevcut biletlerini ‘Bozcaada Caz Festivali 2021’ için kullanabilirler. Bu olağanüstü durumu göz önünde bulundurarak, tüm sene boyunca çalışmalarını sürdüren Bozcaada Caz Festivali’nin finansal olarak sürdürülebilir olmasını destekleyen ve biletlerini iade etmeyen seyircimize şimdiden çok teşekkür ederiz. Desteğiniz bizim için çok değerli ve önemli. Biletini iade etmek isteyen seyircilerimiz ise, Biletix üzerinden 15 Mayıs – 1 Eylül 2020 tarihleri arasında iade işlemini gerçekleştirebilirler.
Bu yaz farklı mecralarda, festivalin enerjisini kaybetmeden sizinle buluşmaya devam edeceğiz. Yaşadıklarımızı birlikte paylaşıp, güzellikleri ortaya çıkaracak ve yine bir araya geleceğiz. Bozcaada Caz Festivali’nin 5. yılında sağlıkla kavuşmak üzere!”  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.