Zeytin İşletme Tesisine %50 Hibe Destek

Ekonomi 25.11.2022 - 13:54, Güncelleme: 25.11.2022 - 13:54
 

Zeytin İşletme Tesisine %50 Hibe Destek

Kırsal Kalkınmaya destek programı kapsamında başvurusu kabul edilen Torunlar Ticaret Anonim şirketinin zeytinyağı üretim merkezine %50 hibe destek sağlayacak protokol imzalandı.
Gerçekleştirilen protokol ile Kuzey Ege'nin eşsiz zeytinleri, TKDK destekleri ile kurulacak modern tesislerde işlenecek. Yapılan protokol imza töreni ile ilgili Çanakkale TKDK İl Koordinatörlüğünden  yapılan açıklamada Ezine İlçemize bağlı Tavaklı Köyü'nde, TORUNLARIM SAN.TİC. A.Ş' e ait zeytinyağı üretim ve paketleme tesisi yatırımı için sözleşme imzalanmıştır. Yatırımcımıza ve İlimize hayırlı olmasını dileriz.  Katma Değerli Ürünlerin desteklenmesi konusunda; Zeytin ve Zeytinyağı,  Meyve ve Sebze İşleme (Domates Salçası, Biber Salçası, Püre, Pekmez, Marmelat, Reçel, Pestil, Turşu, Meyve ve Sebze Suları, Konserve, Sirke, Közleme, Salamura, Ekşiler, Ezme)  Kurutulmuş Meyve ve Sebzelerin İmalatı,  Boza, Salep, Tahin,  Bakliyat ve Pirinç İşleme/Paketleme, Mısır ve Çeltik Kurutma,  Yerel Yiyecek (Yemek, Börek, Tatlı, Şekerlemeler, Unlu Mamüller), *Baharatlar, Kaya Tuzu, Bitki Çayları ve Aromatik Kahveler, Pamuk Yağı, Defne Yağı, Susam Yağı, Gıda Dışı: Sabun, gülsuyu, pelet ve briket, prina. yatırımlarınız için %55 hibe desteği + KDV muafiyetinden faydalanabilirsiniz” ifadelerine yer verildi.
Kırsal Kalkınmaya destek programı kapsamında başvurusu kabul edilen Torunlar Ticaret Anonim şirketinin zeytinyağı üretim merkezine %50 hibe destek sağlayacak protokol imzalandı.

Gerçekleştirilen protokol ile Kuzey Ege'nin eşsiz zeytinleri, TKDK destekleri ile kurulacak modern tesislerde işlenecek.
Yapılan protokol imza töreni ile ilgili Çanakkale TKDK İl Koordinatörlüğünden  yapılan açıklamada Ezine İlçemize bağlı Tavaklı Köyü'nde, TORUNLARIM SAN.TİC. A.Ş' e ait zeytinyağı üretim ve paketleme tesisi yatırımı için sözleşme imzalanmıştır. Yatırımcımıza ve İlimize hayırlı olmasını dileriz.  Katma Değerli Ürünlerin desteklenmesi konusunda; Zeytin ve Zeytinyağı,  Meyve ve Sebze İşleme (Domates Salçası, Biber Salçası, Püre, Pekmez, Marmelat, Reçel, Pestil, Turşu, Meyve ve Sebze Suları, Konserve, Sirke, Közleme, Salamura, Ekşiler, Ezme)  Kurutulmuş Meyve ve Sebzelerin İmalatı,  Boza, Salep, Tahin,  Bakliyat ve Pirinç İşleme/Paketleme, Mısır ve Çeltik Kurutma,  Yerel Yiyecek (Yemek, Börek, Tatlı, Şekerlemeler, Unlu Mamüller), *Baharatlar, Kaya Tuzu, Bitki Çayları ve Aromatik Kahveler, Pamuk Yağı, Defne Yağı, Susam Yağı, Gıda Dışı: Sabun, gülsuyu, pelet ve briket, prina. yatırımlarınız için %55 hibe desteği + KDV muafiyetinden faydalanabilirsiniz” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.