“YÖREX Fuarı Türkiye’nin Yöresel ve Coğrafi İşaretli Ürünlerin Vitrini Oldu”

Güncel 25.10.2021 - 16:57, Güncelleme: 25.10.2021 - 16:57
 

“YÖREX Fuarı Türkiye’nin Yöresel ve Coğrafi İşaretli Ürünlerin Vitrini Oldu”

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) heyeti, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) desteğiyle bu yıl ANFAŞ Fuar Merkezi’nde 11'incisi düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX‘e katılım sağladı.
Antalya ANFAŞ Fuar Merkezinde başlayan Yöresel Ürün Fuarı YÖREX’e Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Meclis Başkan Yardımcısı Turgay Kılıç, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Aydoğdu, Yönetim Kurulu Üyeleri Ersin Kahraman ve Deniz Tennioğlu ile Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu. 11.YÖREX Fuarı hakkında bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; “2010 yılında düzenlenmeye başlayan YÖREX Fuarları, Ülkemizin doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine tüm yöresel lezzetlerimiz bu fuarda bir araya gelerek ulusal ve uluslararası markalaşma yönünde önemli bir faaliyeti yerine getirmektedir. Bu kapsamda Güney Marmara Kalkınma Ajansı tarafından tahsis edilen Çanakkale standımızda, Çanakkale Odalarımız ve Borsalarımız ile beraber İlimizin Coğrafi İşarete sahip Çanakkale Halımız, Ezine Peynirimiz, Bayramiç Beyazımız, Bayramiç Elmamız, Bozcaada Çavuş Üzümümüz, Yenice Kırımızı Biberimiz, Geyikli Zeytinyağımız ve Bayramiç Helvamız başta olmak üzere bölgemizin öne çıkan tüm tarım ürünlerimizin tanıtımını yapıyoruz. Topraklarımızda üretilen ürünlerin değerini dış pazarlarda tanıtmak için öncelikle bizler dersimize iyi çalışmalıyız. YÖREX Fuarı ürünlerimizin değerini görmemiz ve uluslararası pazarlara çıkmamız için bizlere ayna tutuyor. TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu başta olmak üzere fuarın düzenlenmesi için emek harcayan Antalya Ticaret Borsamıza, Antalya Ticaret ve Sanayi Odamıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) heyeti, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) desteğiyle bu yıl ANFAŞ Fuar Merkezi’nde 11'incisi düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX‘e katılım sağladı.

Antalya ANFAŞ Fuar Merkezinde başlayan Yöresel Ürün Fuarı YÖREX’e Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Meclis Başkan Yardımcısı Turgay Kılıç, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Aydoğdu, Yönetim Kurulu Üyeleri Ersin Kahraman ve Deniz Tennioğlu ile Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu.
11.YÖREX Fuarı hakkında bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; “2010 yılında düzenlenmeye başlayan YÖREX Fuarları, Ülkemizin doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine tüm yöresel lezzetlerimiz bu fuarda bir araya gelerek ulusal ve uluslararası markalaşma yönünde önemli bir faaliyeti yerine getirmektedir. Bu kapsamda Güney Marmara Kalkınma Ajansı tarafından tahsis edilen Çanakkale standımızda, Çanakkale Odalarımız ve Borsalarımız ile beraber İlimizin Coğrafi İşarete sahip Çanakkale Halımız, Ezine Peynirimiz, Bayramiç Beyazımız, Bayramiç Elmamız, Bozcaada Çavuş Üzümümüz, Yenice Kırımızı Biberimiz, Geyikli Zeytinyağımız ve Bayramiç Helvamız başta olmak üzere bölgemizin öne çıkan tüm tarım ürünlerimizin tanıtımını yapıyoruz. Topraklarımızda üretilen ürünlerin değerini dış pazarlarda tanıtmak için öncelikle bizler dersimize iyi çalışmalıyız. YÖREX Fuarı ürünlerimizin değerini görmemiz ve uluslararası pazarlara çıkmamız için bizlere ayna tutuyor. TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu başta olmak üzere fuarın düzenlenmesi için emek harcayan Antalya Ticaret Borsamıza, Antalya Ticaret ve Sanayi Odamıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.