Yeni Hizmet Binası Yıl Sonunda Bitecek

Güncel 11.01.2022 - 13:04, Güncelleme: 11.01.2022 - 13:04
 

Yeni Hizmet Binası Yıl Sonunda Bitecek

Çanakkale Belediyesi Yeşil Yerel Yönetim ve Kültür Merkezi binası inşaat çalışmaları hız kazandı. Çelik imalatların ve elektrik altyapılarının büyük ölçüde bittiği bina çalışmalarının bu yılın son ayında tamamlanması planlanıyor.
Müteahhit firmadan kaynaklanan sorunlardan dolayı 5 yıl inşaat halinde kalan Çanakkale Belediyesi Yeşil Yerel Yönetim ve Kültür Merkezi Binası için 19 Ekim 2020 tarihinde gerçekleşen ihalenin ardından Caniz İnşaat ve Taahhüt Limited Şirketi ile yapım sözleşmesi imzalanmıştı. Geçtiğimiz yılın başında yeniden  başlayan çalışmalar  yeni yıl ile birlikte hız kazandı. Yeşil Yerel Yönetim ve Kültür Merkezi inşaat çalışmaları kapsamında; bina içerisinde kapaklı cam cephe kaplamaları, teras seramikleri, asma tavan içinde mekanik, elektrik imalatlar büyük ölçüde tamamlanırken, çelik dikmeli cam cephe ve güneş kırıcı, meydan izolasyon ve granit taş kaplama imalatlarına ise belirlenen program çerçevesinde başlanması planlanıyor. Cephe imalatlarında kedi yolları büyük oranda tamamlanırken, gfrc prekast cephe montajları ise tüm hızı ile devam ediyor. Çok amaçlı salon ve nikah salonu gibi mekanların tribün ve sahne taşıyıcı çelik imalatları tamamlanmış olup, sahne mekanik sistemlerinin montajı %80 oranda yapılmıştır. Elektrik imalatlarında ise altyapı çalışmaları tamamlanırken, kablolamalar, asansör işleri, kablo kanal imalatları devam etmektedir. Avluda granit taş kaplama imalatlarının devam ettiği Yeşil Yerel Yönetim ve Kültür Merkezi binası 2022 yılı Aralık ayında tamamlanması planlanıyor.
Çanakkale Belediyesi Yeşil Yerel Yönetim ve Kültür Merkezi binası inşaat çalışmaları hız kazandı. Çelik imalatların ve elektrik altyapılarının büyük ölçüde bittiği bina çalışmalarının bu yılın son ayında tamamlanması planlanıyor.

Müteahhit firmadan kaynaklanan sorunlardan dolayı 5 yıl inşaat halinde kalan Çanakkale Belediyesi Yeşil Yerel Yönetim ve Kültür Merkezi Binası için 19 Ekim 2020 tarihinde gerçekleşen ihalenin ardından Caniz İnşaat ve Taahhüt Limited Şirketi ile yapım sözleşmesi imzalanmıştı. Geçtiğimiz yılın başında yeniden  başlayan çalışmalar  yeni yıl ile birlikte hız kazandı.
Yeşil Yerel Yönetim ve Kültür Merkezi inşaat çalışmaları kapsamında; bina içerisinde kapaklı cam cephe kaplamaları, teras seramikleri, asma tavan içinde mekanik, elektrik imalatlar büyük ölçüde tamamlanırken, çelik dikmeli cam cephe ve güneş kırıcı, meydan izolasyon ve granit taş kaplama imalatlarına ise belirlenen program çerçevesinde başlanması planlanıyor. Cephe imalatlarında kedi yolları büyük oranda tamamlanırken, gfrc prekast cephe montajları ise tüm hızı ile devam ediyor.
Çok amaçlı salon ve nikah salonu gibi mekanların tribün ve sahne taşıyıcı çelik imalatları tamamlanmış olup, sahne mekanik sistemlerinin montajı %80 oranda yapılmıştır. Elektrik imalatlarında ise altyapı çalışmaları tamamlanırken, kablolamalar, asansör işleri, kablo kanal imalatları devam etmektedir. Avluda granit taş kaplama imalatlarının devam ettiği Yeşil Yerel Yönetim ve Kültür Merkezi binası 2022 yılı Aralık ayında tamamlanması planlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.