Yeni Gemi Alındı, Sefer Sayıları Artırıldı

Güncel 21.06.2016 - 00:00, Güncelleme: 02.09.2021 - 15:40
 

Yeni Gemi Alındı, Sefer Sayıları Artırıldı

Geyikli-Bozcaada hattında kullanılmak üzere filosuna yeni bir gemi katan GESTAŞ, Kabatepe-Gökçeada hattında ise Gökçeada 1 gemisine ek olarak büyük gemilerinden 57. Alay gemisini hizmete sundu. Daha fazla yolcu ve araca hitap edecek şirket, sefer sayısını arttırıp karşılıklı seferlere de başlayarak kesintisiz hizmet veriyor
Çanakkale Boğazı’nda araç ve yolcu taşımacılığını yürüten GESTAŞ, 20 Haziran Pazartesi’nden itibaren yaz tarifesine geçti. Yaz döneminde ekstra seferler, ring seferler, ekstra gemi sefere konması gibi uygulamalarla rahat ve hızlı ulaşımı sağlayan GESTAŞ, okulların da kapanmasıyla birlikte sefer tarifelerine yeni bir düzenleme getirdi. 18. gemisini filosuna katarak Mavi Körfez adlı yeni gemiyi Geyikli-Bozcaada hattında hizmete koyan şirket, özellikle adalar hattında sefer sayısını iki katına çıkardı. Okulların kapanmasıyla birlikte tatil süreci başlarken Ramazan ayı sonunda hızla artacak tatilci potansiyelini hesaba katan GESTAŞ, yaz seferlerini 1 Ekim tarihine kadar sürdürecek. Hafta içi seferleri de arttırılırken hafta sonu seferlerinde ise ciddi bir sıklık dikkat çekiyor. SEFER SAYISI 11’YE ÇIKTI 20 Haziran Pazartesi’nden itibaren Kabatepe-Gökçeada hattında seferler karşılıklı olarak düzenleniyor. Hafta içi saat 07.00’de başlayacak seferler, her iki kıyıdan da saat 21.00’e kadar devam edecek. İki gemiyle günde 8 kez yapılacak hafta içi seferlerine (Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe), hafta sonunda (Cuma, Cumartesi, Pazar) sabah 05.00 ve akşam 23.00 seferleri eklenecek ve sefer sayısı 11’e çıkacak. GÖKÇEADA HATTINA İKİ BÜYÜK GEMİ GESTAŞ, Kabatepe-Gökçeada hattında yolcu taşıma kapasitesini de arttırdı. Bu hatta karşılıklı seferlerle normal seyrin iki katı kadar sefer yapacak GESTAŞ, 104 araç, 399 yolcu kapasiteli Gökçeada 1; 86 araç 600 yolcu kapasiteli 57. Alay gemileriyle birlikte yaz döneminde Gökçeada’ya olacak ziyaretçi akınını karşılamaya hazırlanıyor. BOZCAADA İÇİN TARİH 27 HAZİRAN Geyikli-Bozcaada hattında ise Bahar tarifesi adı altında 27 Mayıs’tan itibaren sefer sayılarını arttıran GESTAŞ, 27 Haziran’dan itibaren yaz tarifesine geçecek. GESTAŞ, Bozcaada hattında Lapseki gemisine ek olarak filosuna yeni kattığı, daha donanımlı ve daha konforlu Mavi Körfez adlı gemisiyle daha hızlı seferlerle, daha çok yolcuya hizmet veriyor. Hafta içi Bozcaada’dan 5, Geyikli’den 5 sefer uygulayan GESTAŞ, hafta sonları bu seferleri her iki kıyıdan 8’er keze çıkartmış durumda. Şirket, yoğunluğa göre ek seferler de uygulamakta. 27 Haziran’dan itibaren her iki kıyıdan saat başı seferler yapılması planlanıyor. DENİZ OTOBÜSÜ SEFERLERİ DE ARTTI GESTAŞ, Çanakkale-Gökçeada-Bozcaada hattında hizmet verecek Deniz Otobüsü seferlerinde de yaz tarifesi uygulamasını başlattı. Buna göre bu hafta itibariyle Conkbayırı adlı deniz otobüsü, haftanın her günü gerek direkt, gerekse aktarmalı olarak Çanakkale-Gökçeada-Bozcaada hattında sefer düzenliyor. 
Geyikli-Bozcaada hattında kullanılmak üzere filosuna yeni bir gemi katan GESTAŞ, Kabatepe-Gökçeada hattında ise Gökçeada 1 gemisine ek olarak büyük gemilerinden 57. Alay gemisini hizmete sundu. Daha fazla yolcu ve araca hitap edecek şirket, sefer sayısını arttırıp karşılıklı seferlere de başlayarak kesintisiz hizmet veriyor

Çanakkale Boğazı’nda araç ve yolcu taşımacılığını yürüten GESTAŞ, 20 Haziran Pazartesi’nden itibaren yaz tarifesine geçti. Yaz döneminde ekstra seferler, ring seferler, ekstra gemi sefere konması gibi uygulamalarla rahat ve hızlı ulaşımı sağlayan GESTAŞ, okulların da kapanmasıyla birlikte sefer tarifelerine yeni bir düzenleme getirdi. 18. gemisini filosuna katarak Mavi Körfez adlı yeni gemiyi Geyikli-Bozcaada hattında hizmete koyan şirket, özellikle adalar hattında sefer sayısını iki katına çıkardı.

Okulların kapanmasıyla birlikte tatil süreci başlarken Ramazan ayı sonunda hızla artacak tatilci potansiyelini hesaba katan GESTAŞ, yaz seferlerini 1 Ekim tarihine kadar sürdürecek. Hafta içi seferleri de arttırılırken hafta sonu seferlerinde ise ciddi bir sıklık dikkat çekiyor.

SEFER SAYISI 11’YE ÇIKTI

20 Haziran Pazartesi’nden itibaren Kabatepe-Gökçeada hattında seferler karşılıklı olarak düzenleniyor. Hafta içi saat 07.00’de başlayacak seferler, her iki kıyıdan da saat 21.00’e kadar devam edecek. İki gemiyle günde 8 kez yapılacak hafta içi seferlerine (Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe), hafta sonunda (Cuma, Cumartesi, Pazar) sabah 05.00 ve akşam 23.00 seferleri eklenecek ve sefer sayısı 11’e çıkacak.

GÖKÇEADA HATTINA İKİ BÜYÜK GEMİ

GESTAŞ, Kabatepe-Gökçeada hattında yolcu taşıma kapasitesini de arttırdı. Bu hatta karşılıklı seferlerle normal seyrin iki katı kadar sefer yapacak GESTAŞ, 104 araç, 399 yolcu kapasiteli Gökçeada 1; 86 araç 600 yolcu kapasiteli 57. Alay gemileriyle birlikte yaz döneminde Gökçeada’ya olacak ziyaretçi akınını karşılamaya hazırlanıyor.

BOZCAADA İÇİN TARİH 27 HAZİRAN

Geyikli-Bozcaada hattında ise Bahar tarifesi adı altında 27 Mayıs’tan itibaren sefer sayılarını arttıran GESTAŞ, 27 Haziran’dan itibaren yaz tarifesine geçecek. GESTAŞ, Bozcaada hattında Lapseki gemisine ek olarak filosuna yeni kattığı, daha donanımlı ve daha konforlu Mavi Körfez adlı gemisiyle daha hızlı seferlerle, daha çok yolcuya hizmet veriyor. Hafta içi Bozcaada’dan 5, Geyikli’den 5 sefer uygulayan GESTAŞ, hafta sonları bu seferleri her iki kıyıdan 8’er keze çıkartmış durumda. Şirket, yoğunluğa göre ek seferler de uygulamakta. 27 Haziran’dan itibaren her iki kıyıdan saat başı seferler yapılması planlanıyor.

DENİZ OTOBÜSÜ SEFERLERİ DE ARTTI

GESTAŞ, Çanakkale-Gökçeada-Bozcaada hattında hizmet verecek Deniz Otobüsü seferlerinde de yaz tarifesi uygulamasını başlattı. Buna göre bu hafta itibariyle Conkbayırı adlı deniz otobüsü, haftanın her günü gerek direkt, gerekse aktarmalı olarak Çanakkale-Gökçeada-Bozcaada hattında sefer düzenliyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.