Vatandaşın O Sorusu Cevap Buldu

Güncel 26.05.2018 - 00:00, Güncelleme: 02.09.2021 - 15:40
 

Vatandaşın O Sorusu Cevap Buldu

Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılan Ömer Mart Ortaokulu ve Ticaret Borsası İlkokulunda oy kullanması gereken vatandaşların, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri’nde nerede oy kullanacağı belli oldu. Vatandaşlar, seçimlerde oylarını Cevatpaşa Ortaokulunda kullanacak.
2017-2018 Eğitim-Öğretim yılının başlamasına yaklaşık 1 hafta kala depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılan Ömer Mart Ortaokulu ve Ticaret Borsası İlkokulunda oy kullanması gereken vatandaşların nerede oy kullanacağı merak konusuydu. Vatandaş, o sorusunun cevabını aldı. Edinilen bilgiye göre, yıkılan okullarda oy kullanması gereken vatandaşlar, oylarını Cevatpaşa Ortaokulunda kullanacak.  Ömer Mart Ortaokulu ve Ticaret Borsası İlkokulu hakkında 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı başlamasına 1 hafta süre kala, depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkım kararı alınmış, burada öğrenim gören öğrenciler, kentteki belli okullara yönlendirilmişti. Ancak daha önceki seçimlerde bu okullarda kurulan seçim sandıklarında oy kullanın seçmenin, 24 Haziran'da oyunu nerede kullanacağı konusunda soru işaretleri vardı. Konuyla alakalı olarak bu okullarda oy kullanan seçmenin oyunu bu seçimde nerede kullanacağı belli oldu. 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için sandığa gidecek seçmenlerin oy vereceği sandıklar 22 Mayıs itibariyle kesinleşti. Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle hakkında yıkım kararı alınan Ömer Mart Ortaokulu ve Ticaret Borsası İlkokulunda oy kullanacak seçmenler, Yüksek Seçim Kurulu İl Müdürlüğünün “Yıkılan okulların seçmenleri en yakın okullarda oyunu kullanacak” açıklaması neticesinde oylarını Cevatpaşa Ortaokulunda kullanacak.
Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılan Ömer Mart Ortaokulu ve Ticaret Borsası İlkokulunda oy kullanması gereken vatandaşların, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri’nde nerede oy kullanacağı belli oldu. Vatandaşlar, seçimlerde oylarını Cevatpaşa Ortaokulunda kullanacak.

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılının başlamasına yaklaşık 1 hafta kala depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılan Ömer Mart Ortaokulu ve Ticaret Borsası İlkokulunda oy kullanması gereken vatandaşların nerede oy kullanacağı merak konusuydu. Vatandaş, o sorusunun cevabını aldı. Edinilen bilgiye göre, yıkılan okullarda oy kullanması gereken vatandaşlar, oylarını Cevatpaşa Ortaokulunda kullanacak.

 Ömer Mart Ortaokulu ve Ticaret Borsası İlkokulu hakkında 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı başlamasına 1 hafta süre kala, depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkım kararı alınmış, burada öğrenim gören öğrenciler, kentteki belli okullara yönlendirilmişti. Ancak daha önceki seçimlerde bu okullarda kurulan seçim sandıklarında oy kullanın seçmenin, 24 Haziran'da oyunu nerede kullanacağı konusunda soru işaretleri vardı. Konuyla alakalı olarak bu okullarda oy kullanan seçmenin oyunu bu seçimde nerede kullanacağı belli oldu. 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için sandığa gidecek seçmenlerin oy vereceği sandıklar 22 Mayıs itibariyle kesinleşti. Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle hakkında yıkım kararı alınan Ömer Mart Ortaokulu ve Ticaret Borsası İlkokulunda oy kullanacak seçmenler, Yüksek Seçim Kurulu İl Müdürlüğünün “Yıkılan okulların seçmenleri en yakın okullarda oyunu kullanacak” açıklaması neticesinde oylarını Cevatpaşa Ortaokulunda kullanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.