Üst Üste 2 Kez Davayı Kazandı Geri Döndü

Güncel 18.10.2021 - 13:32, Güncelleme: 18.10.2021 - 13:32
 

Üst Üste 2 Kez Davayı Kazandı Geri Döndü

Mehmet Akif Ersoy kütüphane müdürlüğü yapan Eski Müdür Osman Zeki Coşar yerine göreve gelen, Tarım Müdürlüğü’nden tütün ekspertizi iken Mehmet Akif Ersoy Kütüphane Müdürlüğü’ne atanması ile tartışılan Alper Yancar ani bir kararla görevden alındı.
Kütüphane müdürlüğüne atanması çok tartışılan tütün ekspertizi olan Alper Yancar, ani bir kararla görevden alındı, yerine eski kütüphane müdürü Zeki Coşar tekrar geri döndü. Açtığı davayı kazanan Coşar tekrar geri dönerek kütüphane müdürü oldu. Coşar, kütüphanede bir hafta bile kalmadan tekrar görevden alındı.  Yancar tekrar kütüphane müdürlüğüne geri dönerken, Coşar ise Kültür ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne sıradan bir memur olarak gönderildi. Bu görevden alınma da çok tartışıldı. Üst Üste 2 Kez Davayı Kazandı Coşar, görevden alınmasının ardından bir kez daha Bölge İdare Mahkemesi’ne dava açtı. Açılan dava sonucunda yürütme durduruldu. Mart ayından görevden alınan Coşar, geçen ay davayı tekrar kazandı.  Karardan sonra bir süre bekleyen Coşar, göreve tekrar geri döndü. Sabah Gazetesi’nden Ümit Erken Demir’nın haberine göre usulsüz bir şekilde müdür olarak atanan Yancar’ın sabıkası ise çok kabarık; Çanakkale Tarım İl Müdürlüğü'nde tütün ekspertizi olarak görev yaparken, halk kütüphanesine müdür olarak atanması nedeniyle şehirde "liyakat" tartışmalarına neden olan Alper Yancar, görevinden alındı. Atamasında usulsüzlük tespit edilen Yancar'ın, 2009 yılında kurdukları danışma şirketi üzerinden il müdürlüğünü binlerce lira zarara uğrattıkları ileri sürüldü.  
Mehmet Akif Ersoy kütüphane müdürlüğü yapan Eski Müdür Osman Zeki Coşar yerine göreve gelen, Tarım Müdürlüğü’nden tütün ekspertizi iken Mehmet Akif Ersoy Kütüphane Müdürlüğü’ne atanması ile tartışılan Alper Yancar ani bir kararla görevden alındı.

Kütüphane müdürlüğüne atanması çok tartışılan tütün ekspertizi olan Alper Yancar, ani bir kararla görevden alındı, yerine eski kütüphane müdürü Zeki Coşar tekrar geri döndü. Açtığı davayı kazanan Coşar tekrar geri dönerek kütüphane müdürü oldu. Coşar, kütüphanede bir hafta bile kalmadan tekrar görevden alındı.  Yancar tekrar kütüphane müdürlüğüne geri dönerken, Coşar ise Kültür ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne sıradan bir memur olarak gönderildi. Bu görevden alınma da çok tartışıldı.
Üst Üste 2 Kez Davayı Kazandı
Coşar, görevden alınmasının ardından bir kez daha Bölge İdare Mahkemesi’ne dava açtı. Açılan dava sonucunda yürütme durduruldu. Mart ayından görevden alınan Coşar, geçen ay davayı tekrar kazandı.  Karardan sonra bir süre bekleyen Coşar, göreve tekrar geri döndü. Sabah Gazetesi’nden Ümit Erken Demir’nın haberine göre usulsüz bir şekilde müdür olarak atanan Yancar’ın sabıkası ise çok kabarık; Çanakkale Tarım İl Müdürlüğü'nde tütün ekspertizi olarak görev yaparken, halk kütüphanesine müdür olarak atanması nedeniyle şehirde "liyakat" tartışmalarına neden olan Alper Yancar, görevinden alındı. Atamasında usulsüzlük tespit edilen Yancar'ın, 2009 yılında kurdukları danışma şirketi üzerinden il müdürlüğünü binlerce lira zarara uğrattıkları ileri sürüldü.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.