Turkcell Gelibolu Maratonu Bu Yıl 14 Ekim’de..

Spor 15.09.2018 - 00:00, Güncelleme: 02.09.2021 - 15:40
 

Turkcell Gelibolu Maratonu Bu Yıl 14 Ekim’de..

Bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek ve “Barış İçin Koşuyorum” temasıyla düzenlenen Turkcell Gelibolu Maratonu için geri sayım başladı. 14 Ekim 2018 Pazar günü gerçekleşecek uluslar arası maratona geçtiğimiz yıllardaki gibi binlerce kişinin katılması bekleniyor.
Üç yıldan bu yana Çanakkale’nin tanıtımına büyük katkı sunan Turkcell Gelibolu Maratonu bu yıl 14 Ekim 2018 tarihinde düzenlenecek. Dünyanın en önemli tematik parkurlarından biri olan tarihi Gelibolu Yarımadası'nın eşsiz atmosferinde koşmak için bu yılda yerli ve yabancı binlerce kişinin katılması bekleniyor. Geçtiğimiz yıllarda Ekim ayının ilk Pazar günü gerçekleştirilen maratona Türkiye’nin önde gelen sporcuları ve ünlüleri de katılmıştı. 12-13 Ekim 2018 tarihlerinde 17 Burda AVM’de gerçekleştirlecek olan Maraton Fuarında bu yılda çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecek. Aynı zamanda Maraton fuarında kayıt yaptıran kişilere ekipmanları dağıtılacak. MARATON 4 PARKURDAN OLUŞUYOR Çanakkale’nin tanıtımı açısından dev bir organizasyon olan Turkcell Gelibolu Maratonu ilk sene kullanılan “Barış İçin Koşuyorum” teması çok beğenilince Maratonun resmi teması olarak kalmasına karar verilmişti. Geçtiğimiz yıl 10 binin üzerinde katılımcı ile gerçekleşen Turkcell Gelibolu Maratonu 4 parkurdan oluşuyor. 42 km Maraton, 21 Km Yarı Maraton, 10K koşusu ve 5 Km Halk koşusundan oluşan parkurlara Çanakkale halkı da yoğun ilgi gösteriyor. 30 gün sonra gerçekleşecek olan Turkcell Gelibolu Maratonu’na kayıtlar internet üzerinden de yapılabiliyor. 4 Parkurun herhangi birinde koşabilmek için https://www.gelibolumaratonu.com/tr websitesi üzerinden kayıt yaptırmanız gerekiyor.
Bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek ve “Barış İçin Koşuyorum” temasıyla düzenlenen Turkcell Gelibolu Maratonu için geri sayım başladı. 14 Ekim 2018 Pazar günü gerçekleşecek uluslar arası maratona geçtiğimiz yıllardaki gibi binlerce kişinin katılması bekleniyor.

Üç yıldan bu yana Çanakkale’nin tanıtımına büyük katkı sunan Turkcell Gelibolu Maratonu bu yıl 14 Ekim 2018 tarihinde düzenlenecek. Dünyanın en önemli tematik parkurlarından biri olan tarihi Gelibolu Yarımadası'nın eşsiz atmosferinde koşmak için bu yılda yerli ve yabancı binlerce kişinin katılması bekleniyor.

Geçtiğimiz yıllarda Ekim ayının ilk Pazar günü gerçekleştirilen maratona Türkiye’nin önde gelen sporcuları ve ünlüleri de katılmıştı. 12-13 Ekim 2018 tarihlerinde 17 Burda AVM’de gerçekleştirlecek olan Maraton Fuarında bu yılda çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecek. Aynı zamanda Maraton fuarında kayıt yaptıran kişilere ekipmanları dağıtılacak.

MARATON 4 PARKURDAN OLUŞUYOR

Çanakkale’nin tanıtımı açısından dev bir organizasyon olan Turkcell Gelibolu Maratonu ilk sene kullanılan “Barış İçin Koşuyorum” teması çok beğenilince Maratonun resmi teması olarak kalmasına karar verilmişti. Geçtiğimiz yıl 10 binin üzerinde katılımcı ile gerçekleşen Turkcell Gelibolu Maratonu 4 parkurdan oluşuyor.

42 km Maraton, 21 Km Yarı Maraton, 10K koşusu ve 5 Km Halk koşusundan oluşan parkurlara Çanakkale halkı da yoğun ilgi gösteriyor. 30 gün sonra gerçekleşecek olan Turkcell Gelibolu Maratonu’na kayıtlar internet üzerinden de yapılabiliyor. 4 Parkurun herhangi birinde koşabilmek için https://www.gelibolumaratonu.com/tr websitesi üzerinden kayıt yaptırmanız gerekiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.