Turanʹdan Bozcaadaʹya Yatırım Müjdesi

Güncel 16.11.2016 - 00:00, Güncelleme: 02.09.2021 - 15:40
 

Turanʹdan Bozcaadaʹya Yatırım Müjdesi

CHP Çanakkale Milletvekili Bülent Öz, CHP’li Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz, AK Parti ve CHP Belediye Meclis üyeleri, TBMM’de AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan’ı ziyaret etti.
Ziyarette Bozcaada'nın ihtiyaçları, Belediye'nin kamu kurumlarında devam eden süreçleri konuşuldu.Adanın sorunları ve talepler hakkında görüştüklerini belirten Turan, "Ülkemizin ve şehrimizin en güzel ilçelerinden biri olan adamızın sorunlarını ve taleplerini konuştuk. İlk etapta Belediye'nin Atıksu Arıtma Tesisi İnşaatı'nın SUKAP projesi kapsamına alınması için İller Bankası Genel Müdürü ile görüştük, süreç olumlu ilerliyor. Ayrıca, adamızın ihtiyacı olan kepçeyi ilgili bakanlıkla görüşüp teslimi sürecini başlattık. Yakında teslim fotoğraflarını da paylaşacağız" dedi.Bozcaada'da yapılaşmaya izin yok!Sulubahçe ve Habbele Koylarının, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Müdürlüğü tarafından ihaleye çıkartılacak olması da ziyarette konuşulan konular arasındaydı.Söz konusu koyların ihale edilmesiyle herhangi bir yapılaşmaya izin verilmeyeceğini söyleyen Turan, uygulamanın tüm Türkiye'de yapıldığını, buna rağmen konuyu Çevre ve Şehircilik Bakanı ile değerlendireceğini belirtti.Parti ayrımı yapmaksızın kamu hakkı adına iş yaptıklarının altını çizen Turan, "Derdimiz milletimize hizmet. El uzatana biz de el uzatacağız. Şehrimize borcumuzu öderken parti ayrımı yapmadan kamu hakkı adına iş yapacağız. Bozcaada'mıza hayırlı olsun" diye konuştu. 
CHP Çanakkale Milletvekili Bülent Öz, CHP’li Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz, AK Parti ve CHP Belediye Meclis üyeleri, TBMM’de AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan’ı ziyaret etti.

Ziyarette Bozcaada'nın ihtiyaçları, Belediye'nin kamu kurumlarında devam eden süreçleri konuşuldu.

Adanın sorunları ve talepler hakkında görüştüklerini belirten Turan, "Ülkemizin ve şehrimizin en güzel ilçelerinden biri olan adamızın sorunlarını ve taleplerini konuştuk. İlk etapta Belediye'nin Atıksu Arıtma Tesisi İnşaatı'nın SUKAP projesi kapsamına alınması için İller Bankası Genel Müdürü ile görüştük, süreç olumlu ilerliyor. Ayrıca, adamızın ihtiyacı olan kepçeyi ilgili bakanlıkla görüşüp teslimi sürecini başlattık. Yakında teslim fotoğraflarını da paylaşacağız" dedi.

Bozcaada'da yapılaşmaya izin yok!

Sulubahçe ve Habbele Koylarının, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Müdürlüğü tarafından ihaleye çıkartılacak olması da ziyarette konuşulan konular arasındaydı.

Söz konusu koyların ihale edilmesiyle herhangi bir yapılaşmaya izin verilmeyeceğini söyleyen Turan, uygulamanın tüm Türkiye'de yapıldığını, buna rağmen konuyu Çevre ve Şehircilik Bakanı ile değerlendireceğini belirtti.

Parti ayrımı yapmaksızın kamu hakkı adına iş yaptıklarının altını çizen Turan, "Derdimiz milletimize hizmet. El uzatana biz de el uzatacağız. Şehrimize borcumuzu öderken parti ayrımı yapmadan kamu hakkı adına iş yapacağız. Bozcaada'mıza hayırlı olsun" diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.