TED Koleji Çanakkale’de

Eğitim 24.10.2022 - 14:44, Güncelleme: 24.10.2022 - 14:44
 

TED Koleji Çanakkale’de

TED Çanakkale koleji 2023-2024 eğim yılında öğrenci alacak.
Akarsu Eğitim Hizmetleri adına iş insanı Erdal Akarsu geçtiğimiz hafta Türk Eğitim Derneği (TED) Genel Başkanı S. Selçuk Pehlivanoğlu ile karşılıklı imzaları attı. TED Çanakkale resmileşti ve Kasım ayı içinde duyuru lansmanı yapılacak. İnönü Caddesi üzerinde iletişim ofisinin hazırlıkları yapılırken, iş insanı Erdal Akarsu Kalem’e yaptığı açıklamada ‘2023 yılbaşında kayıtlarımızı almaya başlayacağız. Önümüzdeki ay da lansman yapacağız ve kendimizi tanıtacağız. Okulumuz; pek çok sektörde Çanakkale’ye hizmet veren grubumuz Kale Country evlerinin ön cephesinde; tamamen eğitim amaçlı yapılmış şirketimize ait binadadır. Bin 200 öğrenci kapasitesine sahip binamız ve TED’in iddialı eğitim programı ile Çanakkale bu sektörde çıtayı çok yukarıya yükseltecek’ dedi. Taraflarım imza törenine Akarsu çiftinin Londra’da okulunu bitirerek Çanakkale’ye gelen finansçı genç oğlu Can Akarsu da hazır bulundu. İş insanı Erdal Akarsu, en büyük destekçilerinin finans eğitimi alan oğulları Can olduğunun altını çizdi.
TED Çanakkale koleji 2023-2024 eğim yılında öğrenci alacak.

Akarsu Eğitim Hizmetleri adına iş insanı Erdal Akarsu geçtiğimiz hafta Türk Eğitim Derneği (TED) Genel Başkanı S. Selçuk Pehlivanoğlu ile karşılıklı imzaları attı. TED Çanakkale resmileşti ve Kasım ayı içinde duyuru lansmanı yapılacak.
İnönü Caddesi üzerinde iletişim ofisinin hazırlıkları yapılırken, iş insanı Erdal Akarsu Kalem’e yaptığı açıklamada ‘2023 yılbaşında kayıtlarımızı almaya başlayacağız. Önümüzdeki ay da lansman yapacağız ve kendimizi tanıtacağız. Okulumuz; pek çok sektörde Çanakkale’ye hizmet veren grubumuz Kale Country evlerinin ön cephesinde; tamamen eğitim amaçlı yapılmış şirketimize ait binadadır. Bin 200 öğrenci kapasitesine sahip binamız ve TED’in iddialı eğitim programı ile Çanakkale bu sektörde çıtayı çok yukarıya yükseltecek’ dedi.
Taraflarım imza törenine Akarsu çiftinin Londra’da okulunu bitirerek Çanakkale’ye gelen finansçı genç oğlu Can Akarsu da hazır bulundu. İş insanı Erdal Akarsu, en büyük destekçilerinin finans eğitimi alan oğulları Can olduğunun altını çizdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.