Tarihi Kaplıcada Çalışmalar Başladı

İlçeler 29.06.2021 - 00:00, Güncelleme: 02.09.2021 - 15:40
 

Tarihi Kaplıcada Çalışmalar Başladı

Lapseki ilçesine bağlı Kocabaşlar köyü Ilıca mevkiinde yer alan tarihi kaplıcanın turizme kazandırma ve havuz çalışmaları başladı.
Lapseki Kaymakamı Dr. Fatih Çelikkaya, Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Hasan Engin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Şafak Kılıçaslan, Lapseki İlçe Tarım Müdürü Ali Kaçan ile birlikte çalışmaları yerinde inceleyerek ilgililerden bilgi aldılar. İlçemizin termal turizmde marka olma yolunda ilerlemesini sağlayacak, dört mevsim sürdürülebilir turizm faaliyetleri ile marka değerinin ve turizm altyapısını güçlendirecek çalışma, yeni istihdam alanlarına olanak sağlayacak. Ülke ekonomisine katkıda bulunacak ve bölgedeki doğal zenginlikleri ortaya çıkaracak olan Güney Marmara Kalkınma Ajansı eş finansman destekli ‘Lapseki Geleceğine Koşuyor’ projesinin ilk etap çalışmalarının çevre düzenlemeleri ve yürüyüş yolları ile birlikte bölge harika bir alana kavuşacak.  
Lapseki ilçesine bağlı Kocabaşlar köyü Ilıca mevkiinde yer alan tarihi kaplıcanın turizme kazandırma ve havuz çalışmaları başladı.

Lapseki Kaymakamı Dr. Fatih Çelikkaya, Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Hasan Engin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Şafak Kılıçaslan, Lapseki İlçe Tarım Müdürü Ali Kaçan ile birlikte çalışmaları yerinde inceleyerek ilgililerden bilgi aldılar.
İlçemizin termal turizmde marka olma yolunda ilerlemesini sağlayacak, dört mevsim sürdürülebilir turizm faaliyetleri ile marka değerinin ve turizm altyapısını güçlendirecek çalışma, yeni istihdam alanlarına olanak sağlayacak. Ülke ekonomisine katkıda bulunacak ve bölgedeki doğal zenginlikleri ortaya çıkaracak olan Güney Marmara Kalkınma Ajansı eş finansman destekli ‘Lapseki Geleceğine Koşuyor’ projesinin ilk etap çalışmalarının çevre düzenlemeleri ve yürüyüş yolları ile birlikte bölge harika bir alana kavuşacak.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.